Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

adamlar 3 gün önce yere göğe sığdıramadığı, "bu sezon şöyle süperdi böyle aşmıştı" diye öve öve bitiremediği, milli takıma alınmadı diye etmediği laf kalmayan ibrahim toraman'ı nasıl 2 dk'da silmişler ha, tek kadroda yok...

Geçen sene de Ferrari öyle süper böyle aşmıştı, bu sezon tüm sezon boyu nasıl göndeririz hesapları yapıldı.

Guti geldiğinde tanrıyı görmüş gibi sevinip sezon ortasında "böyle oynayacaksa gitsin yeaaw" denmesi de cabası.

Ersan'a falan yazık, 3-5 aylık ömrü var o çocuğun da, 2 hata yaptım mı direnler efsane ollar gider yollayalım gitsinler başlar.
Sosyal ağlarda paylaş

elmavodka +1

Kendi kafalarına göre alaya almaya çalışıyorlar. Buna iştirak etmediğimizde de yok emo yok bilmem ne. Bir aşın şunu artık. Kimse size prim vermiyor ya da dalga geçtiğinizde kızmıyor. Hala belki anlarsınız, kafanız basar diye anlatıyoruz. Bir sene geçti hala bidi bidi. Beşiktaşın değer yargıları sizin takımınızdan çok farklıdır. O yüzden kötü sonuçlar alsak bile stadımız hep dolu bizim. Fenerbahçeliler de yakaladı bu olayı. Güzel birşey bu. Ama gel gör ki, bir ara kümeye oynayan Galatasarayın stadı yepisyeni olmasına rağmen bomboştu...

İstediğinizi söyleyin cimbomlular. applevodka'nın dediği gibi, kendi takımınızda banko isteyeceğiniz adamları safi kıskançlık ve egonuzdan dolayı ne zaman yermeyi bırakırsınız, o zaman kâle alınırsınız.

En azından siz forlankartalda.jpg veya robinhokartalda.jpg koyduğunuzda biz gülebiliyoruz. :)

Ben bunu koydum, herkes rage'e girdi...

"bu" olarak nitelendirilen resim

Sosyal ağlarda paylaş

en büyük,en flash transferini sakiz cigniyor diye yollayan bir takımın taraftarindan talihsiz acıklamalar...

yabanci olayina göre o bölgede %90 ibo-ersan ibo-egemen olucaktr zaten Rew..

guti gecen sene takimin en cok gol atan 2. ve en cok asist yapan oyuncusuydu.. o yüzden gitsin diyenler bence gitsin kumda oynasin..

söyle 1-2 kisinin sözunu tum taraftara mal ediyorsunz ya bayiliyorum size..

ferrari'yi ise tutan kimennin oldgnu dusaunmuyorum.. sen yine 1-2 kisinin sözune kanmisin..
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw applevodka, taraftar mı yolladı Misi'yi? Yönetim yolladı. Burada her GS'li de şu adam bi affedilsin de oynasın dedi, yönetime söylenmedik laf edilmedik laf kalmadı. Ne alakası var taraftar tutumuyla yönetim kararının?

Ama Toraman'ı kadroya almayan taraftar şu anda, bak kendin gör hepsi yedek koymuş.

Guti için çok söze gerek yok, bak sırf bu sayfada bile "Guti gereksiz kalıyo" diyen bir sürü beşiktaşlı var, 1-2 tane değil yani :)

2009-2010 sezonu boyunca ferrarinin ne aşmış adam olduğundan ne süper defans olduğundan bahsetti tüm bjk camiası burada, sonra önce "ya çok iyi adam da yeni sistemde yavaş kalıyo"ya indi sonra da "boşa kadro harcıyo gitsin" oldu. İstersen geçen sene ferrariye düzülen methiyeleri göstereyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Rew bunda ne yanlış var allah aşkına? Adam yavaş kalıyorsa, takıma ayak uyduramıyorsa, aldığımız derby maçını rakibe hediye ediyorsa ne diyeceksin bu adam için?

Sizde aynı olayı siz Fener karşısında gerideyken öne geçip, Servet'in yok yere penaltı yaptırıp kırmızı görmesiyle maçı veridiğinde diyebileceklerini hayal bile edemiyorum.

Olay bu. Şu anda Ferrari'nin bu takımda yeri yok. Kalmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

abi guti gereksiz su kadroda farkli bişey, gs'lilern kıskanclikla guti topcumu q7 futbolcumu forlan ne ya gol mu atar o demeleri cok farkli bişey..

evet suan kurulan besiktas duzeninde,hızlı toplarla kanat bindirmeleriyle topu yari sahada tutmayla sonuc aramaya calisan bir takım kuruluyor.. orta sahanin direncli olmasi gerek, bu yüzden necip+fernandes ftw direk..

guti gereksiz demek guti kötu demek diil.. su oyun sisteminin oyuncusu zor olur demek.. cok teknik müthis pas atmasi diil.. direncli fizikli oyunclari o bölgede kullancaz demek.. guti gereksiz demek..

bilmem farki anlatabildim mi ???

kaptana dittir git ceken gs taraftari 3-5 kisi diildi ama hatirlatrm
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Rew bunda ne yanlış var allah aşkına? Adam yavaş kalıyorsa, takıma ayak uyduramıyorsa, aldığımız derby maçını rakibe hediye ediyorsa ne diyeceksin bu adam için?

Sizde aynı olayı siz Fener karşısında gerideyken öne geçip, Servet'in yok yere penaltı yaptırıp kırmızı görmesiyle maçı veridiğinde diyebileceklerini hayal bile edemiyorum.

futbolcuyu eleştirirsin falan da, 6 ay içinde tanrı ilan edip 2 maçta yerin dibine sokmazsın. Yani madem o kadar seviyodunuz nerede şimdi o sevgi, ya da madem takımda yeri olmayacak geçici adamdı niye o kadar abarttınız adamı? Yani iki tepkiden biri bariz şekilde abartılmış.

Servet'e bugün de laf ediyoruz, gitsin diyoruz fener maçı vermesine gerek yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sezon değil, ondan önceki sezonda, defans bloğundaki herkes aşırı yavaş ve hantal olduğundan dolayı, Ferrari az da olsa göze battı ve 3 - 4 maç kurtarmasıyla da taraftarın beğenisini kazandı. Bu sezon resmen batırdı, kredisini Fener maçında da bitirdi. Profesyonel futbolcu bidi bidi denmesi çok iyi biliniyor, bir oyuncuyu eğer oynuyorsa beğenirsin. Ama taraftarın gözündeki değerini kendisi oynamayarak ve yaptığı hataları ile bitirdiyse son sezonda, o Beşiktaş taraftarının problemi değildir. Ferrari bu yüzden gönderilmeli, takımda yeri yok deniyor.

Ayrıca şu anda Ersan ve Sidnei'nin gelmesi ile daha hızlı ve mücadeleci bir yapı oluştu. Toraman ve Sivok da iyiler. Ferrari fazlalık kaldı.

Budur yani. Umarım anlamışsındır Rew.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

adamlar 3 gün önce yere göğe sığdıramadığı, "bu sezon şöyle süperdi böyle aşmıştı" diye öve öve bitiremediği, milli takıma alınmadı diye etmediği laf kalmayan ibrahim toraman'ı nasıl 2 dk'da silmişler ha, tek kadroda yok...

Geçen sene de Ferrari öyle süper böyle aşmıştı, bu sezon tüm sezon boyu nasıl göndeririz hesapları yapıldı.

Guti geldiğinde tanrıyı görmüş gibi sevinip sezon ortasında "böyle oynayacaksa gitsin yeaaw" denmesi de cabası.

Ersan'a falan yazık, 3-5 aylık ömrü var o çocuğun da, 2 hata yaptım mı direnler efsane ollar gider yollayalım gitsinler başlar.

Mehmet Battal, Ali Turan, Misimoviç gibi birçok isim sayarım sana üzülürsün sonra..

Yerli İbrahimoviç, müthiş adam diye aldınız adanaspora vermeye kalktınız pff
Sosyal ağlarda paylaş

Battal'ı genç diye aldık zaten, yere göğe sığdırmama olayı da yok. "Hz. maçlarında iyiydi ışık veriyo" dedik. Hala da dursun yedekte gelişir belki kiralayalım diyoruz.

Ali Turan için iyi laf eden zaten olmadı hiç?

Misimovic'i de açıkladım, taraftar hala kızgın, niye gönderdiniz diye laf ediyor.

Yahu mesaj atmadan önce 2 dakika düşünün bir. Neyi eleştirmişim ben? Yönetimin oyuncu harcamasını mı? Kısa süreli transferleri mi? Yoo. Ben taraftarın 2 günde yere göğe sığdıramayıp 3. gün ipini çekmesini eleştirmişim.

Daha cuma günü maç öncesinde toraman nasıl milli takıma girmez diyordunuz, bugün salı, yazılan kadrolarda ismi bile geçmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

vaperon said:

futbolcuyu eleştirirsin falan da, 6 ay içinde tanrı ilan edip 2 maçta yerin dibine sokmazsın. Yani madem o kadar seviyodunuz nerede şimdi o sevgi, ya da madem takımda yeri olmayacak geçici adamdı niye o kadar abarttınız adamı? Yani iki tepkiden biri bariz şekilde abartılmış.

Servet'e bugün de laf ediyoruz, gitsin diyoruz fener maçı vermesine gerek yok :)

Guti sezonun ilk yarısında müthiş oynadı, ikinci yarısı özellikle Schuster gittikten sonra hiçbişey yapmadı. İlk yarıdaki gibi oyanarsa, izlerken gözlerim yaşarıyor zevkten ama Schuster sonrası dönemdeki gibi sahada gezicekse hiç oynamasın tabi. Yerin dibine sokmadık hala tanrı ama oynamak isteyip istememe meselesi işte.

Toraman'a gelince, bence carvalho, ferdinand, pique de gelse, önce Toraman'ı yazarım stopere, sonra yanına bi partner yazarım, benim için hiç farketmez kadroda kimlerin olduğu. Toraman kadar fedakarca oynayan futbolcu zor bulunur.
Ha duruma göre Toraman sağ beke ya da ön liberoya kaydırılabilir belki ama o da yılda bir iki maçı geçmez tahminimce.

Sol bekte yine İsmail olucak, belli oldu. Sakatlık ve ceza durumunda sadece o bölgeye Egemen, Ersan ya da Ekrem alınabilir, İsmail oynayaibyorken olmaz ama.

Sağ bekte Rıdvan iyi bir performans gösterip Ekrem'i keser diye ümit ediyorum sadece.

Kanatlarda Quaresma ve Simao oynayacak yine. Ortasahanın ortasında Necip ve Fernandes'in yeri bence garanti. Guti ve Ernst'ten biri duruma göre oynar. İleride Almeida'yı kesicek kalitede bi forvet de alınmayacak bence, Almeida oynayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...