Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Besiktas zamaninda Akin+para ile Holosko yu almayi calisiyordu simdi de Holosko+para ile Akini... 4.5 milyon da iyimis ama ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 hakan bence iyi yedekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Akına holosko takası teklif edip çekilelim, artık beğenirlerse. Olmadı Akın'ı gs ye satarlar bizde holoskoyu başkasına satarız kalırlar öyle =P Holosko'nun yeterince alıcı var zaten, bursa felan dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 akşam başkan transferleri açıklıcakmış bjk tv de saat 21 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 hadi bakalim, gorelim kimler listede. O kadar cok isim dolaniyor ki medyada, hangilerini dusunuyorlar ogreniriz insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Abdurrahim Albayrak açıklama yapmış tv de, "'ERSAN'I TRANSFER EDEN TAKIM ON YIL BOYUNCA STOPER ARAMAZ'-" ya azıcık kafası çalışan bir yönetici 2 takımın birden ilgilendiği ve daha anlaşamadığı bir oyuncu için tv de böyle bir açıklama yaparmı ya!!! yani resmen adanaspor a diyorsun ki baba siz arttırın daha fiyatı yetmez bu ! bu kadarmı saflık olur ya, şimdi adana başkanı çıkıp dese biz fiyatı arttırdık ersan ı transfer eden 10 yıl stoper aramazmış dese herife kimse bir şey diyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Yemliyor gibi geldi bana =P Böyle demeçmi olur, futbolcuyu alınca översin, ne kadar istediğini karşıya gösterirsen adamların elinde koz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ya ne yemlemesi abi kafa basmıyor ki, bizim saflar adamı kiralayıp satın alma maddesi koymayacak kadar saf, bunlarda daha transfer etmeden yere göğe sığdıramıyorlar, bu kafada yöneticiler olduktan sonra , bu paragöz anadolu kulüpleri daha çok kazık atarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Belkide etmiştir transfer ondan rahattır yani. O ihtimalde var =) Göğe çıkartıp bakın aldık falan der pazartesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 wikipediaya göre beşiktaşın 1 yıl daha kiralama opsiyonu varmış. Ne de olsa resmi kaynak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 '"Dünyanın En İyi Futbol Takımları'' değerlendirmesinde mayıs ayı raporuna göre , ilk 100 içersinde tek bir türk takımı var. 1 Barcelona İspanya 317 2 Real Madrid İspanya 307 3 Porto Portekiz 291,5 21 Beşiktaş Türkiye 198,5 150 Fenerbahçe Türkiye 97 194 Galatasaray Türkiye 86 211 Trabzonspor Türkiye 82,5 242 Gaziantepspor Türkiye 79 286 İBB Spor Türkiye 73 305 Bursaspor Türkiye 70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 paylaşma abi böyle şeyler kızıyorlar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bir beşiktaşlı olarak neden mayıs ayında dünyanın en iyi 21. takımı olarak hissetmedim? IFFS mi ne dimi bu. Neye göre yapıyorlar çok merak ediyorum hep ilk 30'dayız anasını saıtıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 aa niye kızsınlar canım, zaten onların büyüklük kavramı farklı bizim dışımızda kendilerince bir büyüklük kavramı var bunların , genelde de içlerinden biri boka sardığı zaman , hemen çıkarlar yırtık dondan çıkar gibi bir anda kanka oluverirler, " aaa zaten türkiyede 2 büyük var dimi kanka" yada " zaten bizim maçlarıımız galactico taaammı" :) bizim itirazımız yok onların olduğu yerde büyük olmamıza gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Llama said: paylaşma abi böyle şeyler kızıyorlar sonra Siz kendiniz de komik bulmuyor musunuz 21. olmayı? Ben Galatasaray bu listede zamanında 1. olunca şahsen komik bulmuştum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 degerlendirme standartlarini bilmeden bişey diyemeyiz abi.. 10 yıllık mi 2 aylik mi 5 gunluk mu.. maca mi bakıolar kupaya mi... avrupa mi lig mi fln.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 BulletRide said: Siz kendiniz de komik bulmuyor musunuz 21. olmayı? Ben Galatasaray bu listede zamanında 1. olunca şahsen komik bulmuştum mesela yok bulmuyuruz ama bu tip yazıları komik buluyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 niye komik bulayım ki, sonuçta bu sene avrupada oynayan tek takımdık, e bu sezonu kupa alarak kapattık, gayet normal ligde 5 nci olmuşuz buna bakmıyor adamlar, ayrıca gs uefa kupasını aldıgında ustune super kupayı aldıgında ılk 3 deydı sanırsam, hıcde komık bır basarı degıldı nesını komık buldunkı , he onemlı olan o basarıyı devam ettırebılmektı o olmadı. ayrıca fb lı ve gs li bazı arkadasların , genelde boka sardıklarında konuşmaya başladıkları türkiyede sadece 2 büyük var ezikliğinden daha komik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 böözz yoktuuuk söz ondan söömppuyonn oldunzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bjk taraftari cok rerore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 geçen seneki galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 quaresma'nin formasi gelir anca besiktasa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 canım benim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Şampiyonluğu kıl payı kaçırdınız aslında, normal 21.lik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 tinu said: niye komik bulayım ki, sonuçta bu sene avrupada oynayan tek takımdık, e bu sezonu kupa alarak kapattık, gayet normal ligde 5 nci olmuşuz buna bakmıyor adamlar, ayrıca gs uefa kupasını aldıgında ustune super kupayı aldıgında ılk 3 deydı sanırsam, hıcde komık bır basarı degıldı nesını komık buldunkı , he onemlı olan o basarıyı devam ettırebılmektı o olmadı. ayrıca fb lı ve gs li bazı arkadasların , genelde boka sardıklarında konuşmaya başladıkları türkiyede sadece 2 büyük var ezikliğinden daha komik değil. 1. olduk o listede, ben Galatasaray'lı olarak CL'yi almış bir takım varken bu takımın üstünde olmayı açıkçası komik buldum. Süper kupa maçı formalitedir, kupaları sayan bazı Gs'li arkadaşları da uyarırım böbürlenmeyin şu kupayla diye. 2 büyük yok 3 büyük var, bunun aksini iddia eden Türk futbolunu bilmiyordur. Ama Beşiktaş'ın 3. büyük kompleksli taraftarı olmasa 2 büyük var muhabbeti yapmaları için Gs ve Fb'lilere prim doğmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar