fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ahahah demek ki yalanmış bunca zamandır yazılanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 @nevzatdindarNevzat Dindar G.Saray Ersan Gulum konusunda fazla ısteklı olmadı.2 mılyon euronun uzerıne cıkmadılar.Ama asıl onemlısı ıse Be$ıkta$a dostluk elı uzatıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 o zaman besiktas cakallik yapmis fiyat kirmak icin ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 masq üzülcek cok ersan alınmazsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abov monaco düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bence ersan beşiktaşa gelecek, sonra böyle baki mercimek ayarında falan oynayacak. beşiktaş taraftarı da çok sevdiğinden laf edemicek, biz hep dalga geçebilecez falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 lol biz her türlü dalga geçeriz win/win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ersan iyi oynasa nasl dalga geciceksinz ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ersan iyi oynasa almeida kötü oynar np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 olay ersanın iyi oynaması değil bjk'ye giderse, adana başkanı fiyat arttırdı katakulli ile deriz bize gelirse de kaptık deriz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 biz alırsak gs elimizden alamadi yetemedi yeni baskanlari deriz.. siz alırsaniz.. koyduk trollu icinze adam gs formasinin altnda bjk atletiyle oynucak gol yicek deriz :D win win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 http://spor.milliyet.com.tr/ersan-gulum-pahali-geldi/spor/spordetay/30.05.2011/1396361/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 e bi karar versinler ya acaba gündem olsun diye mi böyle şeyler döndürüolar ersanı beşiktaş alıcak aysalda koluna ferdinandı takıp gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ya gs isin icine hic en bastan beri girmedi.. adanaspor ve medya bjk'dan nasl 1-2m daha kopartirzin hesabina dusup böyle seyler yapıorlar.. gerci gs'den yalanlama fln da gelmedi ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 haci senin dusundugunu gs`de dusunduyse zaten girsin bjk`ye diyip ses etmemis olabilir tabiki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Twitter'a transparan resim yükleyince, transparan olan arka fon siyah oluyormuş... ersanin resminde karalama gibi görunen olay oymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 abi benim bildiğim ersan zaten ben bjk de oynamak istiyorum deyip gs'yi reddeder ve bjk yönetimini harekete geçirir. yani ersan'a 3 den fazla çıkmayız deyip ibrahim öztürk'e oyuncular + para bayılmak daha mı avantajlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bobo gidiyormuş sıra geldi nobreye hadi koçum sende git allah için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 GitVeEfsaneOlNobre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Ya ben Nobre ve Ferrariden nasıl kurtulacağız anlamadım ki, 2.5 verip fesh edilecekse nasıl kurtulma sayılır? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Tenekeadam said: GitVeEfsaneOlNobre asdklkfajdkald çok başarılı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Tenekeadam said: GitVeEfsaneOlNobre ahahaha cok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Darksun said: Ya ben Nobre ve Ferrariden nasıl kurtulacağız anlamadım ki, 2.5 verip fesh edilecekse nasıl kurtulma sayılır? =P ferrari'ye neden bu kadar taktınız onu anlamadım ben. adam schuster'in defans çizgisini önde tutma nanesine uymadı tamam da, kral adam sonuçta ilk geldiği dönemleri hatırlıyoruz. sivok gitsin sivok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 sivok diyen carpılır yanlz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 applev0dka said: Tenekeadam said: GitVeEfsaneOlNobre ahahaha cok iyi ya abi espri ne ya basmadı bende :D edit: ama anlamadığı espriye gülme efektini eksik etmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar