Burax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 "Galatasaray yönetimi, Ersan Gülüm'ün transferi için Adanaspor ile prensip anlaşmasına vardı." Ersan istemezse, yaprak düşmezmiş. umarım istemez, GS'ye gitmeyi.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 forza da dedikleri gibi hala çıkıp açıklama yapmıyor sessiz kalıyorsa daha da gelmesin beşiktaş'a lütfen. her fırsatta sevdiğini söylüyordu ne oldu?
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 yahu adam ne yapsın onu deyiverin hele. 2 sene adana'da oynayıp hayatını mı çürütsün?
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Kardeşine sövüyorlar yazık kıza =p Halada cevap veriyor millete, daha ortada anlaşma felan yok dedi. Yani böyle diyorsa kalması lazım madem öyle, - ersan beşiktaşlılığı ile gurur duyuyormu? - ölümüne
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ersan gs'ye gittiginde buyuk ihtimal milli takimda da oynamaya baslicak. bjk da kalirsa ilk on bir sansi galatasaraydaki kadar yuksek degil. gs aslinda onun isine geliyor fakat oraya gidip abici olmasin lan adam sdfds. bi emre bi arda gibi olmasin. besiktasa gelsin delikanli gibi oynasin, ilhan abisi gibi efsane olsun.
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 twitter çıktı mertlik bozuldu yeminlen şimdi herkez haberi yalanlıyor ersana kimse bişey sormadı diyor biri görüşmedi diyor başkanlar ne garip bir hava
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ünal'ın fake acc hoşgeldin demiş. olay bitti bence.
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ersan turk milli takiminda oynamayacak. avusturalyali. adam simdi adanada 200,000 euroya mi oynasin gs'de 2 milyon euroya mi. akil var mantik var. koyu fenerliyim, galatasaray bana su an gelip 2 milyon euro onerse kosa kosa giderim.
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 kim diyor oynamıcak diye bal gibide oynıcak hatta bi kere seçtiler adamı aday kadroya avusturya çağırdıda bizimkiler kaptırmamak için çağırdı hemen milli takıma ama oynatmadılar.. adam çifte pasaportlu
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Bjk Ersan'a para vermeyecekmiydi yani =P Bedavaya oynatacak halimiz yok. 1-2 sene adanada yatsın lafına bende karşıyım, Ali turan olur sonra. Tek sorun adana'nın başkanı ile, Ersan istemezse gitmez, zaten kaç defa Adalı desteğiyle Adana para kazansın diye yeni kontrat yaptım vs demişti. Adana başkanının 180 derece döneceğini hesaba katmamıştır 2side.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Tabiki kimse Ersan'dan kariyerini adana da sürdürmesini beklemiyor. Beşiktaş'ta hemen hemen aynı parayı verecekti. senelik 2 milyon euro alacak adam hala 200bin liranın peşindeyse çıkıpta bu takımda kalmak istiyorum demesin. Profesyonel adamsın böyle bir şeyi az çok ön görebilir. Sakatlandıktan sonra beşiktaş çok sahip çıktı o sıralarda taraflı açıklamalar yapmasaydı bugün tepki çekmezdi. Herşeyi geçtim çıkıp, ben profesyonelim böyle böyle söyledim ama kariyerime bakarım demesi bile yeter yahu.
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Darksun said: Bjk Ersan'a para vermeyecekmiydi yani =P Bedavaya oynatacak halimiz yok. 1-2 sene adanada yatsın lafına bende karşıyım, Ali turan olur sonra. Tek sorun adana'nın başkanı ile, Ersan istemezse gitmez, zaten kaç defa Adalı desteğiyle Adana para kazansın diye yeni kontrat yaptım vs demişti. Adana başkanının 180 derece döneceğini hesaba katmamıştır 2side.bjk elbette ki verecekti. gs bjk'den fazla da verir muhtemelen ama tartıştığım mevzu o değil. adana'da çürümesini savunanlar var ciddi ciddi. ben bu adamı türk milli takımında oynayamıyor diye biliyordum, oynuyorsa ne iyi. ticaret böyledir ama, söze falan pek güven olmaz. adam da fırsatı bulmuş, kulübünü kalkındırıyor işte. 1.5 milyon euro adanaspor için bayağı ciddi bir gelir.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Maicon sağından attı solundan geçti
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 onun bunun peşinden koşup da ersan transferini şimdiye kadar bitirmeyen yönetime sövmek lazım.bırakın gs nin adanasporun yaptığını
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Ya, beşiktaşlı arkadaşlarımla çok dalga geçtim ben, elinizden böyle şekerinizi alırlar falan dedim. Bir de buraya da yazmıştım, Okan Koç olayının intikamını aldı GS diye. Olay gereğinden fazla büyütüldü. 10-15 maçlık performansa göre bakılıp ağır sakatlık geçirip yarım sezon oynatılmamış adam bi anda kıymete bindi. Böyle olunca Adana başkanı da arttırdıkça arttırdı fiyatı. Ne 5 milyonu yahu, 4 milyon bile fazla bu adama. İyi mi, iyi. Genç. Ama bir adama 4-5 milyon saçacaksanız en azından bir sürekliliğini görmek, bir uzun süreli performansını izlemek gerekir. Yoksa saman alevi gibi parlayan çok genç var etrafta. Ne kadar iyi adam olursa olsun, çocuk bas bas beşiktaşa gelmek istiyorum diye bağrırken bırakmak iyisiydi bence. Ha, araya girip pisliğine fiyat yükseltmek güzel fikir, gayet de güzel iş yapmış olurdu ama sonunda Beşiktaşa bıraksa en iyisiydi. Zorla adama rakip forma giydirmenin alemi yok. Bulunur başka defans. Hele Antep'te kendini daha önce kanıtlamış, sırf 2 hata yüzünden üstü çizilip GS'den gönderilmiş ve yine son sezon performansıyla milli takıma geri çağrılmış Emre Güngör varken Ersan'a bu kadar kasmak çok manasız GS için. Alırsak yine çevremdeki beşiktaşlılarla dalga geçecem o ayrı da, çocuğa yazık, bıraksaydık keşke. Bulunmaz hint kumaşı değil ki... Yalnız ne yaparsa yapsın Adana'da 1-2 sezon daha kalıp kendini bitirmesin. Mental olarak tükenir o da tüm kariyerini baltalar ileride, bir daha iflah olmaz. Maddi kaybını geçtim bu kadar kavgalı kalıp da isteksiz oynadıktan sonra performans dibi bulur. BJK'ya gidemiyosa gelsin GS'ye, 2 sezon oynar, hem bu arada kendini kanıtlamış sürekliliğini göstermiş olur hem de beğenilirse çıkar açık açık ben gitmek istiyorum der, BJK'ya (tabii o zaman daha yüksek paraya) satılır. Mehmet Topal gibi takımın o bölgedeki en önemli adamını hatta Arda gibi bulunmaz bir mücehveri bile gitmek isteyince tutmayan kolaylık gösteren GS Ersan'a inat yapmaz heralde.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Ortada daha derin şeyler var =P Adalı ile adana başkanının kavgalı olması ve dahada önemlisi Adalının abisinin adanaspor ile ilgisi olması (eski başkan ve muhtemelen yine düşünüyor, zira eleştiri yapıp duruyor). Bu adana başkanı ersan'ın niyetini bile bile gs yi kullanıyorsa yazık.
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 yalnız kira sözleşmesine opsiyon koydurmamak da tam aptallık. Ne zararı var opsiyonun? beğenmezsen kullanmazsın. Madem sezon başında 2'ye anlaştınız, koydur sözleşmeye, hiç bu tantanalar çıkmazdı.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 adana abi bi kere, imparator bastirdi mi alir.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 GS'a gitmesinde ben de bi absürdlük görmüyorum aslında, Beşitaş'lı olupda başka takımda oynamasında bi sakınca yok. (İlhan'ın Beşiktaş'a gol attığı videosunu biraz da bu anlamda koymuştum buraya) Çok koyu Beşiktaşlı madem, 4 değil 2 yıllık sözleşme yapsın GSla. Sonra gelir Beşiktaş'a.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 İyide çok koyu bjk'li olsa rica eder gs aradan çekilir. Bunlarda öküz değilki seni satın aldık zorla oynayacaksın diyecek. Yada ya bizimsin ya kara toprağın =P
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 okan koç'tan öte mondragon vardı bu konuya asıl paralellik gösteren bu arada.
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 evet helal olsun mondiye valla oynamadı bjkde
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Güya yarın bir haber açıklayacaklarmış, haber1903 kaynaklı. Maicon,Ersan, Forlan la alakalı değilmiş. Başka cins birini atıcaklar ortaya =P
Öne çıkan mesajlar