Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Hiç bir futbolcu Beşiktaştan büyük değil. Kalırsa efsane olur, giderse yolu açık olsun. Umarım başarılı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Beşiktaş baya küçük bi takım olduğu için çoğu futbolcu Beşiktaş'tan büyük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 cantona oksijene ne yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 adam gayet haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Cantona ağır konuşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 büyük fenerbahçenin büyük futbolcusundan gelsin o zaman, hani biz küçüğüz ya , böyle büyük! futbolcular size çok yakışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 EricCantona said: Beşiktaş baya küçük bi takım olduğu için çoğu futbolcu Beşiktaş'tan büyük :) Abi niye buna cevap yazıyorsunuz ki.Bırakın kendi dunyasında yasasın yavrucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 yok ben cevap vermiyorum zaten , çok sevdikleri tümer veriyor cevabı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Yalnız resimde ki Bayram Akgül mü,yoksa bana mı öyle geliyor Cok benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 EricCantona said: Beşiktaş baya küçük bi takım olduğu için çoğu futbolcu Beşiktaş'tan büyük :) http://files.abovetopsecret.com/uploads/ats57347_258Troll_spray.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ersan yerine ibrahim öztürk lafları dolanıyor. rezalet olur hem 30 yaşında hemde ersanın yarı kalitesinde. hiç adam almayalım daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Bu adana başkanı canlı yayında 2 değil 4 e felan dedi durdu, görüşme olduğunda 7 ye çıkmış. Hani canlı yayında demesen neyese, amma kaypak insanlar var be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 tabataya 8 veriyosa ersana da vereymis ne istiyolarsa. bana biraz da is bjk nin ersan sevgisi kullanip pazarlikta elini kuvvetlendirme cabasi gibi geliyor bu isler. trollface cekerken adana da celik ayna cekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Adam haklımı oldu şimdi, canlı yayında 4 lafı eden kendisi zaten, ki ben o programıda izlemiştim. 7 diye geldiyse şerefsiz işte. Kaldıki bizimkilerin parasal olarak derdi yok, verip veresiyeye yazardı ne olacak =P Bu iş inada bindi muhtemelen, adamın 2 den 4 e 4den 7 ye çıkmasını hazmedemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Tenekeadam, titanguard,arkasokak, pzero gibi trolleri iyi etüt ettim üzerlerine çalıştım şuan deneysel çalışıyorum Beşiktaş taraftarı üzerinde, başarısız Beşiktaş taraftarını trolleyip konuda uzmanlaştıktan sonra Beşiktaş'tan nispeten biraz daha iyi bir takım olan Fenerbahçe'ye geçiş yapıcam,dolayısıyla o trollsavar spreyleriniz falan benim üzerimde işe yaramaz =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 yörüngede herşey bizden 30gün-30gece tatil işe yarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Bence de veremediginden degil. Vermediler. Boyle adamlara pabuc birakmamak lazim, koskoca Besiktas la alay eder gibi fiyat yukseltip duruyosa adam almasinlar, sanki Messiyo aliyoruz, alternatifi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Sinek de vızıldar. Kimin umrunda? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 cavanagh said: yörüngede herşey bizden 30gün-30gece tatil işe yarar mı? :'( şaka da mı yapmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Troll listesinin başına beni yazmış adam, ahaha süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 adam 2 gündür taraftar forumu gibi davraniyor.. bi topicde besiktas taraftarina tinerci der.. diger topicde besiktas büyük takımmıki hedöhme yapar.. dolmabahceden yörunguye yollarlar insh, yakıt olarak da tineri doldursunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 biri özet geçebilirmi ne oldu burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 oksijen'i bilincsiz tüketme vakasi her zmankinden ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Beyler ağlamayın yeter! Daha bi dolu iyi defans var, onları alırsınız kısmetse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar