Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Çok doğru demiş. Beşiktaş taraftarının gönlünü kazanmak takımın unutulmayanları arasına girmek her fırsatta beşiktaşta oynamak istediğini söyleyen adam için çok önemli bir şey olmalı ama Ersan kalkıp açıklama bile yapmıyor.

Muhtemelen kulübüm anlaşamadı edemedi profesyoneliz sonuçta ayakları yapacak.

Ayrıca medyanın olayı böyle yansıtmasına da gıcık oluyorum. Ersan'ı kaptı. Neye kaptı abi bu mu kapmak? Beşiktaş kendisine verilen sözü tutmak istedi daha fazla fiyat arttırmadı. GS fiyatı önemsemedi bastı parayı. Beşiktaş 1milyon euro daha veremeyecek takım mı? Rıdvan'a 6 vermişiz fdsfs
Sosyal ağlarda paylaş

aynı şeyi bende düşündüm , ersan bu saate kadar bir tv kanalına en azından telefon açıp ben beşiktaşlıyım beşiktaşda kalmak istiyorum diyebilirdi , demediğine göre sessiz kaldığına göre gs imza atması gayet büyük ihtimal,

ya zaten bizim istediğimiz olayı yapacak futbolcu sayısı yok gibi bir şey , bu adamlar büyük paralar kazanıyorlar, ersan ın başında ailesi , aman oğlum ne yapalım git gs diyecekler tabiki, yani çok ucuk bir davranış bekliyoruz ersandan, kalkıp ben beşiktaşlıyım gitmiyorum dese bundan belki 30 yıl sonra bile beşiktaşlı ersan vardı diye torundan toruna anlatılacak efsane olurdu, ama hocam işin ucunda büyük paralar var , e bu saate kadar sessiz kaldığına göre bir iki güne imzayı atar, hatta gs yönetimi ile anlaşmış hemen büyük tepki olmasın diye acıklamıyorlardır.
Sosyal ağlarda paylaş

Değil yahu yok öyle bişey =)

Ali günçar dı ismi toschak döneminden hatırlıyorum ben bi tek bi de valencia maçında kendi kalesine attığı muhteşem golü =)
O sıralar demişti toschak kadroda istemeyince başka takımda oynamam diye ama sonra bi takıma kiraladılar sonra bi yerlerde oynadı bıraktı diye hatırlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Mehmet Topuzu bilmem, ama dayımda söylerdi Emre gsye transfer oldugunda bu cocuk Fenerliydi diye.

Bence futbolcular takımlarını falan söylememeliler sonra böyle durumlar ortaya çıkıyor. Taraftar tepkisi vs.

Bize Tümer geldi, Beşiktaşlıyım ama terimin son damlasına kadar mücadale edicem dedi etti bağrımıza bastık.
Sosyal ağlarda paylaş

Iggy said:

Adam geldi, formasını ıslattı, elinden geleni yaptı, takıma abilikte yaptı. Bjkye yaptığı ettiği beni ilgilendirmez abi, ben kendi takımımda yaptıklarına bakarım.

Zaten konuda kaymasın ben üstteki mesajda örnek vermiştim.

al abi o zaman ne diyim böyle bir adamın senin formanı taşıması rahatsız etmiyorsa diyecek laf yok,

tümer türk futbol tarihinin en karaktersiz adamıdır yaw, sorun beşiktaşlıyım diyip fenere gitmesi değil yani bir topuz olayı değil bu, adam fenere taraftarla beraber küfürler eden bi adamdı yaw.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Bjk'ye yaptgi derken ??

adam fenere anne baci duz gittikden 2 gun sonra imza atti ya.. bana giren cıkan bişey yok acıkcasi,fener taraftari bunu kaldirabiliyorsa

Ya bunlar futbolcuların mallıkları. Çoğu aynı salaklığı yapıyor zaten, Baliçte kefen giymerim gsde oynamam dedi oynadı vs. Böyle açıklamalar yapmamak lazım yada karşı takıma küfür vs.

örnek çok, aynı hatayı bin kere yapıyorlar. biraz da takımını sahiplenmek olay.

bende bi takımda oynasam eminim o kadar emek verdikten sonra bi sahiplenirim, rival takımlar a laf sokarım vs. gibime geliyor bilemiyorum

bu diğer takımlar içinde geçerli, Tümer Fenere geldi diye söylemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

Böyle bir adamda geldi fenere

Ya aynı adam Fenere geldi, Fenerden gitti, başka takımda oynarken çağırdık eliyle 6 yaptı..

Bu adamlar genelde böyle onu anlatmaya çalışıyorum, rüzgar ne yöne eserse.

konu gene Fenere şu geldi şu gittiye dönmüş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...