Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
muhtemelen 4.5 milyon euroya gs ile anlaşıcak , ama ersan gerçekten beşiktaşlıysa ve efsane olmak istiyorsa ki çok zor, gitmiyorum deyip 1 sene adanada oynayıp bedelsiz beşiktaşa gelebilir, bunu yaparsa 1 sene sonra adanadan beşiktaşa omuzlarda getirmezse onu bu taraftar ben bi şey bilmiyorum, ama tabi bu düşünce sadece fantezi,
Mesaj tarihi:
Yıldırım Demirören ile Bayram Akgül Ersan konusunda anlaşamadı. Akgül 6, Demirören 4.5 veriyor. Akgül şimdi G.Saray ile görüşecek.
Mesaj tarihi:
yuh 4.5 mu vermiş demirören iyi vermiş valla , 6 nedir ya manyak bunlar, ulan tamam iyi güzel sevdik adamıda herif ligin ikinci yarısı komple sakattı, sezon başında zaten yedekti toplasan 17- 18 maç oynamıştır ligde ve 6 milyon euro yuh vermesinler 6 milyon euro gs versin zerre üzülmem ama ersan dediği gibi beşiktaşlıysa, bu adana başkanına inat gider oynar 1 sene adanada seneye bedava gelir beşiktaşa , üstüne imza parası alır birde koyar cebine
Mesaj tarihi:
6 milyonsa GS de vermesin yalnız, gitsin 6 milyona premier lig görmüş calcio görmüş tecrübeli stoper getirsin koysun. İsterse 30 yaşında olsun stoper sonuçta. Yemişim yabancı kontenjanını, bi tane ayrılır. 6 milyon ne be?
Mesaj tarihi:
2-3m max ederi olan adam saolsun aysal sayesinde 6-7ye kadar cıkti..

sonra anadolu klupleri bulunca geciriyor..

keriz gibi atlarsan oyuncuya 5m da alırlar 15mda alırlar :D

tabata'dan dili yanmıs yönetimin, ufleyerek diil derin dondurucuda sogutup yiyorlar yogurdu :)
Mesaj tarihi:
bu yukari fiyat cekmenin baslangici topuzdur ama.
tabata ile de onaylanmis oldu.
hic besiktas yonetimi sasirmis bunlar demesin. etme bulma dunyasi.
eli yuzu duzgun adami kapiyi 4 den aciyorlar artik. 10 a kadar yolu var.

ersani da keske alsak. hic uzulmem dusunmem verilen parayi. yabanci gelse de 1 tane iyi stopere ihtiyacimiz var uzun vadede.
  • Yeni Oluştur...