Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

Ne ersanmış arkadaş, adam daha geçen sezon kiralık geldi, başlarda yedekti, sezonun 2. yarısını da sakat olarak geçirdi, 15 maç mı yaptı kaç maç yaptıysa bir anda evlat sevgisi tapınmalar başladı.

aynen katılıyorum :)

Ağır bir sakatlık geçirdi daha tam döndümü dönmedimi belli değil bu kadar yüksek paralar biraz saçma..
Sosyal ağlarda paylaş

bobo ile yollar ayrılıyormuş, bence çok doğru bir karar , adam kafada karar verememiş önce gitcem diyor beşiktaşda son maçım diyor sonra menejeri sorun çıkartınca vazgeçtım hadi kalayım bari diyor, oyuncak yaptı olayı bu kafadaki bobo hiç bir işe yaramazdı, iyi oldu ayrılması, gs alır belki :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ersan gitmek istemedikten sonra, Gs isterse 15134921312 milyon euro versin transfer fln olmaz. Ersan onaylamadan satamazsın futbolcunu bu kadar basit..

Ersan eğer 1 sene adansporda oynayıp gelirse BJK ye bildiğin efsanelerden efsane olur. Başkan değişir, teknik direktör değişir, stad değişir, semt değişir ersan değişmez :)
Sosyal ağlarda paylaş

gs da ersan ne yapar bilmemde Beşiktaş için ersan tam aranan kan. Onun oynadığı dönemde defans çok iyi oturmuştu. Bana göre şampiyonluğu kaybetmemeizdeki temel sorunlardan biri ersan ın sakatlığıydı. İnşallah alırız.
Ali Kuçik takasını beğenmedim mustafa da genç oyuncu ama Ali Kuciç değerlendirilebilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

aktiftablet said:

şimdi 2. Aziz ile GSliler başladı :D

yıllardır transferde ezilen tarafız, boş beleş adamları kapıyoruz anca. İstediğimiz adamlar (M.Topuz, Serkan Balcı vb) hep para yüzünden diğer takımlara veriliyor. Ucuz beleş adamları topluyoruz takıma. Fakirlikten zoraki olarak altyapımız geliştirdik Arda'lar falan çıkarttık, o derece. Bırakın da kırk yılın başı bi paralı olmuşken en azından alışana kadar 1-2 hafta görgüsüzlük yapalım :)

Fener için sıradan ama GS'a yakışmıyo walla.

Fakirlikten Arda çıkartmak da iyiymi bu arada :)
Sosyal ağlarda paylaş

İlhan Cavcav: Mustafa Pektemek ve Orhan Şam için Saat 10:00'a kadar Fenerbahçe'ye söz vermiştim.
Beşiktaş'ın da Mustafa Pektemek için bir teklifi vardı ama ben Beşiktaşlı yöneticilere Saat 10:00'a kadar Fenerbahçe'ye söz
vermiştim.Saat 9.30 olduğunda Beşiktaşlı yöneticiler ile görüştüm ve Mustafa'yı Beşiktaş'a verdim.
Saan 10:30'da Nihat Özdemir beni arayarak iki oyuncuyu almak istediklerini söyledi.Ama ben size 10:00'a kadar süre
vermiştim bu yüzden Mustafa'yı Beşiktaş'a verdim.
Sosyal ağlarda paylaş

5 milyon euro verilecekse ersan a verilmesin bence, sezer için 7 milyon euro istiyomuş eskisehir, paralara bak ya q7 bonservi 7 milyondu, fener sezer ıcın bu parayı verirse , emenike sezer ve orhan için toplam 20 milyon euro ya yakın para ödemiş olacak, birde bize para saçıyor beşiktaş diyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...