Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

şimdilik resmi açıklama olmasa da yeni stada her şeyiyle onay çıktı deniyor.

Eğer şu haber resmiyet kazanırsa kulüp içindeki şerefsizler nereye kaçacak, yüzlerini nereye gizleyecekler bilmiyorum. 5-6 senedir Demirören'in beceremediğini, daha doğrusu becermek istemediği şeyi adamlar geldikleri ilk ayda becerirlerse savundukları tüpçü hakkında ne diyecekler ?

kongredeki ibracılar neler yapacak? İki göz yaşına tav olanlar ...
Sosyal ağlarda paylaş

barcelonadan fazla malı mülkü olan bir kulubuz . çok zor duruma düşersek birkaç arazi satar fazlasıyla parasını karşılarız .
beşiktaş için para hep 2. plan olmuştur . yeterki izinler cıksın oraya dünyanın en modern stadını 1 yılda dikeriz .
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

ARADAKİ FARKI BULUN ?

VARAN 1

İşte 2.2.2012 günkü PFDK toplantısında Fernandes'e 1 maç ceza kesilmesine neden olan (Fenerbahçe maçında oynayamadı) Kayserispor – Beşiktaş maçının temsilcisi İbrahim İçer'in konuyla ilgili raporu;
"Misafir takım Beşiktaş'ın 4 forma numaralı oyuncusu Manuel Fernandes ihraç sonrası soyunma odasına giderken, karma alandan Beşiktaş soyunma odasının olduğu tarafa geçen koridor başındaki alüminyum kapının alt kapağını sert bir tekme vurarak kırmıştır. Oradaki levhanın delinmesine yırtılmasına neden olmuş, ardından koridorda yürümeye devam ederek soyunma odasına gitmiştir"

PFDK KARARI : 1 MAÇ MEN

VARAN 2

İşte 5.4.2012 günkü PFDK toplantısında Volkan Demirel'in ceza almasına gerek görülmeyen Trabzonspor – F.Bahçe maçının temsilcisi Raşit Yüksel'in konuyla ilgili raporu:
"MS +2 misafir takım kalecisi 1 forma nolu Volkan Demirel müsabaka bitiminde takımına ait soyunma odası koridoruna girdiği esnada sinirlenerek sağ tarafta bulunan ve depo olarak kullanılan bir odanın 2x1 metre ebatındaki aliminyum kapısına sağ eliyle yumruk atmış bunun üzerine belirtilen kapının alt kısım sol tarafı kırılmıştır. Konuyla ilgili stad görevlileriyle müşterek düzenlenen hasar tutanağı UKT raporu ekinde gönderilmiştir"

PFDK KARARI : CEZAYA GEREK GÖRÜLMEDİ

Şu o.ç 'likden başka birşey değil kusura bakmayın ama başka diyecek birşey yok. Zaten böyle çifte standart kararlara uyuz oluyorum, şunu görünce tepem attı yine.
Sosyal ağlarda paylaş

şu an ligtv de 4 büyük takımın teknik direktörü var , tayfur ne sorulan sorulara cevap verebiliyor , ne cümle kurabiliyor, tam bir rezillik, bu adam soyunda odasında futbolcusuna nasıl motivasyon verir ya, nasıl takım yönetir, bu adamı kim dinler, gerçekten korkunç bir durum, yani fikret orman izliyorsa ben ne yaptım diyordur inşallah.
Sosyal ağlarda paylaş

al verdiler,

aynı şeyleri söyleyip duruyor, konuşamıyor ki adam cümle kuramıyorki bu adam nasıl beşiktaş teknik direktörü olur, ya bırak beşiktaşı bu adamdan hiç bir şeyin direktörü olmazki, bir şeyleri yönetebilmek için yönetme becerisine sahip olman gerekir , konuşma kabiliyeti, ikna kabiliyeti gibi, e bu adamda bunların hiç biri yok
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

şu an ligtv de 4 büyük takımın teknik direktörü var , tayfur ne sorulan sorulara cevap verebiliyor , ne cümle kurabiliyor, tam bir rezillik, bu adam soyunda odasında futbolcusuna nasıl motivasyon verir ya, nasıl takım yönetir, bu adamı kim dinler, gerçekten korkunç bir durum, yani fikret orman izliyorsa ben ne yaptım diyordur inşallah.

Carvalhal takımı mis gibi götürürken bile yönetim, Tayfur bizim asıl TD'miz diyerek caretaker gibi hissettirdi adamı. İçerde Mourinho var sanki, Aykut Kocaman da misal iyi TD değil ama zekasıyla ve felsefesiyle saygı kazandırıyor kendisine, etkileyebiliyor adamı, onun da motivasyonu akılcılığı
Sosyal ağlarda paylaş

cacık olup olmıcağı için erken
adam ilk geldiğinde takımı toparladı kupayı aldırdı
sonrada zaten patladı içeri düştü falan bi sezon gitti şimdide psikoljıyı atmak kolay değil...

ama beşiktaş için bi sezon gitti. sanırsam maliyeti yüzünen borçlar yüzünden tayfur tercih edildi
Sosyal ağlarda paylaş

izledinmi sen bu geceki programı,
ben beşiktaşlı olarak utandım hocam, içim acıdı,

yani bir beşiktaş teknik direktörü bu kadar aciz bu kadar konuşamayan iki cümle kuramayan biri olabilirmi, şansal soru soruyor bu alakasız habire aynı şeyi söylüyor, fatih terim bi ara ne diyor bu ya der gibi baktı suratına ,

yani akıl var mantık var, bu adam futbolcusunu nasıl motive edicek, nasıl maça hazırlayacak ben bilmiyorum.

yazık çok yazık.

az parada almıyor, hadi borçlar var mali durumdan kötüyüz , bu yüzden tayfur geldi ücretsiz çalışacak yada cok dusuk bır ucret alacak felan olsa tamam diyecem hadi zaten 1 sene çöpe atıldı o yüzden tayfurla idare edilecek diyicemde, adam az parada almıyor..
Sosyal ağlarda paylaş

kople izlemedim de
özetlere baktım işte sitesine konanları

ama böyle değildi sanki bu adam işte hapisten sonra böyle oldu diyorum bende

ha size katılıyorum yalan yok baştan beri zaten karşıyım ben yerli hocaya olucaksada
3 adam var fatih şenol mustafa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...