dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Ooo yine topluyoruz alamancıları Ulan başkanlık odasına girenin kafa basmıyor yemin ediyorum akaretleri bi araştırsınlar kulüp binasını falan başka bir yere taşısınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 diğer tarafa da yazdım da buraya da gömelim, kuralların harfiyen uygulandığı tek takım her zaman Beşiktaş'tır. Ya da üzerine kural uydurulan tek takım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Yasin bu sene gençlerin en iyi oyuncularından biriydi. bence fena transfer değil bedava olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 şimdilik resmi açıklama olmasa da yeni stada her şeyiyle onay çıktı deniyor. Eğer şu haber resmiyet kazanırsa kulüp içindeki şerefsizler nereye kaçacak, yüzlerini nereye gizleyecekler bilmiyorum. 5-6 senedir Demirören'in beceremediğini, daha doğrusu becermek istemediği şeyi adamlar geldikleri ilk ayda becerirlerse savundukları tüpçü hakkında ne diyecekler ? kongredeki ibracılar neler yapacak? İki göz yaşına tav olanlar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ya stadın izni her sene çıkmış oluyo zaten :) mayısta kazma vuruluyo, 1 seneye bitiyo. geleneksel haberler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 9. geneleksel mayıs ayı inönü kazma vurma şenlikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Hacı izin alsak nolacak ? Borçtan elektriği gazı kesecekelr yakında, futbolcu maaşları sıkıntıda. Bir de stad inşaatını nasıl karşılayacağız ? Devlet baba yapacaksa GS'ye kıyak geçtikleri gibi olur ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 barcelonadan fazla malı mülkü olan bir kulubuz . çok zor duruma düşersek birkaç arazi satar fazlasıyla parasını karşılarız . beşiktaş için para hep 2. plan olmuştur . yeterki izinler cıksın oraya dünyanın en modern stadını 1 yılda dikeriz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Sakin ol sampiyon diyesim geldi. Nerede o gayrimenkuller ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 hespi bankalar tarafından gelirleri hacızli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 tinu said: ARADAKİ FARKI BULUN ?VARAN 1 İşte 2.2.2012 günkü PFDK toplantısında Fernandes'e 1 maç ceza kesilmesine neden olan (Fenerbahçe maçında oynayamadı) Kayserispor – Beşiktaş maçının temsilcisi İbrahim İçer'in konuyla ilgili raporu;"Misafir takım Beşiktaş'ın 4 forma numaralı oyuncusu Manuel Fernandes ihraç sonrası soyunma odasına giderken, karma alandan Beşiktaş soyunma odasının olduğu tarafa geçen koridor başındaki alüminyum kapının alt kapağını sert bir tekme vurarak kırmıştır. Oradaki levhanın delinmesine yırtılmasına neden olmuş, ardından koridorda yürümeye devam ederek soyunma odasına gitmiştir" PFDK KARARI : 1 MAÇ MEN VARAN 2 İşte 5.4.2012 günkü PFDK toplantısında Volkan Demirel'in ceza almasına gerek görülmeyen Trabzonspor – F.Bahçe maçının temsilcisi Raşit Yüksel'in konuyla ilgili raporu:"MS +2 misafir takım kalecisi 1 forma nolu Volkan Demirel müsabaka bitiminde takımına ait soyunma odası koridoruna girdiği esnada sinirlenerek sağ tarafta bulunan ve depo olarak kullanılan bir odanın 2x1 metre ebatındaki aliminyum kapısına sağ eliyle yumruk atmış bunun üzerine belirtilen kapının alt kısım sol tarafı kırılmıştır. Konuyla ilgili stad görevlileriyle müşterek düzenlenen hasar tutanağı UKT raporu ekinde gönderilmiştir"PFDK KARARI : CEZAYA GEREK GÖRÜLMEDİ Şu o.ç 'likden başka birşey değil kusura bakmayın ama başka diyecek birşey yok. Zaten böyle çifte standart kararlara uyuz oluyorum, şunu görünce tepem attı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 su tayfuru da bi gönderseler, vallahi playofflarda patlamamızı istiyorum icin icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 şu an ligtv de 4 büyük takımın teknik direktörü var , tayfur ne sorulan sorulara cevap verebiliyor , ne cümle kurabiliyor, tam bir rezillik, bu adam soyunda odasında futbolcusuna nasıl motivasyon verir ya, nasıl takım yönetir, bu adamı kim dinler, gerçekten korkunç bir durum, yani fikret orman izliyorsa ben ne yaptım diyordur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 O yuzden Bilic dedikodulari donuyor ya ortalikta. Guven vermiyor adam kimseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 yani korkunc durumda abi, hiç konuşamıyor, aynı şeyleri söylüyor, bu adam bırak taraftara güven vermesini, futbolcusuna güven veremezki, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 tayfur'a söz vermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 al verdiler, aynı şeyleri söyleyip duruyor, konuşamıyor ki adam cümle kuramıyorki bu adam nasıl beşiktaş teknik direktörü olur, ya bırak beşiktaşı bu adamdan hiç bir şeyin direktörü olmazki, bir şeyleri yönetebilmek için yönetme becerisine sahip olman gerekir , konuşma kabiliyeti, ikna kabiliyeti gibi, e bu adamda bunların hiç biri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 tinu said: şu an ligtv de 4 büyük takımın teknik direktörü var , tayfur ne sorulan sorulara cevap verebiliyor , ne cümle kurabiliyor, tam bir rezillik, bu adam soyunda odasında futbolcusuna nasıl motivasyon verir ya, nasıl takım yönetir, bu adamı kim dinler, gerçekten korkunç bir durum, yani fikret orman izliyorsa ben ne yaptım diyordur inşallah. Carvalhal takımı mis gibi götürürken bile yönetim, Tayfur bizim asıl TD'miz diyerek caretaker gibi hissettirdi adamı. İçerde Mourinho var sanki, Aykut Kocaman da misal iyi TD değil ama zekasıyla ve felsefesiyle saygı kazandırıyor kendisine, etkileyebiliyor adamı, onun da motivasyonu akılcılığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 rezerv lig gereksiz dedi ama sebebini söyleyemedi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 fikret orman umarım izlemiştir bu geceki rezilliği, umarım 2 cümle konuşamayan bu adamın , beşiktaş teknik direktörü olamayacağını anlamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 tayfur hapisten çıktığından beri toparlıyamadı kendini bakışları bile bir değişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 tayfurdan bi cacık olmıcagı belliydi ki zaten adamla hayrına 1 sene sözleşme imzalandı kalsa da kalmasa da yine para alıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 cacık olup olmıcağı için erken adam ilk geldiğinde takımı toparladı kupayı aldırdı sonrada zaten patladı içeri düştü falan bi sezon gitti şimdide psikoljıyı atmak kolay değil... ama beşiktaş için bi sezon gitti. sanırsam maliyeti yüzünen borçlar yüzünden tayfur tercih edildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 izledinmi sen bu geceki programı, ben beşiktaşlı olarak utandım hocam, içim acıdı, yani bir beşiktaş teknik direktörü bu kadar aciz bu kadar konuşamayan iki cümle kuramayan biri olabilirmi, şansal soru soruyor bu alakasız habire aynı şeyi söylüyor, fatih terim bi ara ne diyor bu ya der gibi baktı suratına , yani akıl var mantık var, bu adam futbolcusunu nasıl motive edicek, nasıl maça hazırlayacak ben bilmiyorum. yazık çok yazık. az parada almıyor, hadi borçlar var mali durumdan kötüyüz , bu yüzden tayfur geldi ücretsiz çalışacak yada cok dusuk bır ucret alacak felan olsa tamam diyecem hadi zaten 1 sene çöpe atıldı o yüzden tayfurla idare edilecek diyicemde, adam az parada almıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 kople izlemedim de özetlere baktım işte sitesine konanları ama böyle değildi sanki bu adam işte hapisten sonra böyle oldu diyorum bende ha size katılıyorum yalan yok baştan beri zaten karşıyım ben yerli hocaya olucaksada 3 adam var fatih şenol mustafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar