Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 biliç ne ya iyi bi türk td lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 şenol güneşimi alalım trabzondan yada mustafa denizli iranı bıraktıralım iyi kim var başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 footballmanageryilmazvural.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Bence önce bir seçim yapmaları gerek. Dünyaca ünlü yıldızları takımda tutup, yine dünyaca ünlü yıldızları mı transfer edecekler? Yoksa dünyaca ünlü yıldız adayı yıldızlarımı alacaklar, yoksa yıldız yabancı almayacaklar mı? Yabancı futbolcuların niteliğine göre hoca ile anlaşmaları gerek. Queresma, Simao, Almedia duracaksa sen gidipte atıyorum Raul gibi bir transfer yapacaksan o takıma Mehmet Özdilek'i getiremezsin. Git Ordudan Hector Cuperi iste o zaman. Ha yok ben Simao'yu göndericem, Fernandesi satıcam, Q7 den Süper Yedek dışında beklentim olmayacak diyorsan eğer ve transfer politikanı henüz şöhret kazanmamış ve takım oyunu oynayabilecek yabancılardan yapacaksan eğer o zaman Mehmet Özdilek'te olur. O yüzden önce nasıl bir yol izleyeceklerine karar verseler, ona göre hoca getirseler daha hayırlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 mendesle nasıl anlaşmalar yapıldı onları iyi incelemesi lazım yeni başkanın.. ona görede zaten giden gider kalan kalır. alves gibi kazığı kime vericen misal.. ki kaldı ki ekrem misal 2 numara futbolcuyken fernandes 5 numara adam iken.. takım olman tabiki zor. alt yapıdan adam gelmedikçede zor bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 yalnız bilic'e sevinmemizin bir nedeni var. Bilic tam bir genç Fatih Terim diyebiliriz aslında, ne üstün bir taktik dehası var, ne de çok üstün bir teknik direktör. Ama hep disiplinli hemde futbolcularla arasını çok iyi tutmayı bilen ve o saygı mertebesini çok iyi oluşturabilen bir adam, Medya baskısı diyiyoruz. Adam Hırvat takımında oynatmadığı yıldızlar yüzünden medyadan sürekli baskı yemesine rağmen duruşundan vazgeçmemiş, üstüne üstlük kendi oyununu da her türlü baskıya rağmen sonuna kadar oynatmayı bilmiştir. Hırvat futbolu da Türk futbolu gibi kaosa dayanıyor aslında ve bunu en iyi kullanan adamdır. Hani Türk futboluna uygun getirilebilecek en iyi yabancı hocalardan bir tanesidir. Hiddink, Rijkaard gibi adamlar bahsettiğin gibi hayal kırıklığı yaşayabilir ama Bilic gibiler değil. Cuper'de mesela çok harika bir tercih Türk futboluna göre ki gerçi o her yere uygun bir tercih. Sıfırdan takım yaratmayı seven, eksikleri en iyi şekilde yamayabilen ve gittiği her ülkenin kültürüne adapte olabilen bir adam. Cuper'e 3-4 yıl daha şans tanınırsa Orduspor'un şampiyon olmaması içten bile değil o yüzden, Bilic'e güvenim tam ama burada Bilic'e ne yaparlar, yeni yönetim nasıl davranır çok kapalı bir konu :) Bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 adam gelmeden göklere çıkarmışsınız hemen sdlkfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Bilic'i zaten hep göklere çıkarıyorduk ki :D Adam Euro 2008'den beri resmen Türk halkının kahramanı caz müzisyenliği, basçılığı ve içtiği sigaralar ile ASDASDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 yılmaz vural daha iyi olur biliçten benca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 onda şüphe yok zaten de, bilic'le de idare edeceğiz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 gerçi ben bilic'in geleceğini zerre düşünmüyorum da, güzel hayaller işte SADAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 ya gelirse gelsede gerçi stajer hoca diye göndeririz yahu biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 açıkcası yıldızları seviyorum, güzel goller, güzel hareketler hepimiz seviyoruzdur. uefada karşımıza bir takım çıktığında kadromuzdaki yıldızlardan ötürü bizden çekinmeleride hoşuma gidiyor ama takım oyunu oynayan bir takımıda özledim. pas yapan, koşan, mücadeleyi hiç bırakmayan, geriden gelip öne geçebilen, kırılgan olmayan genç bir beşiktaş hem taraftarımızı daha mutlu eder hemde tarihimize daha yakışandır. bilic gelirse bu takım belki yakalanır ama bu tarz takımlar için özellikle yabancı hoca ile çok sabırlı durmamız gerek ki biz türklerde sabır denen özellik ne yazikki zerre yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 abi beşiktaş taraftarı mecburen sabretmeyi öğrenecek, bu dönemi de bilic tarzı bir hoca ile geçirirsek gelecek için harika olur. En azından beklentileri bir şampiyonlukla bile olsa verebiliriz. İflas ediyoruz, kepenkleri indirmemek için ufalma gerekiyor. Normal Beşiktaşla bile zirveye oynamakta zorlanırken son senelerde çıkıp ufalmış takım ne yapacak? Zaten şampiyonluklar gelmeyecek, zaten belki ilk üçleri bile göremeyeceğiz. Yeni yönetim bunun bilincini taraftara aşılayıp kulübü önce düzlüğe çıkarmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 bizde sabır yok abi.. biz gidelim anca reklam kokan hareketler yapalım sonra bişeyler bekleyelim olmasın sinirlenelim kelle isteyelim bir yandan utanmadan da sevinmek için sevmedik diyelim yok böyle yağma valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 taraftarda sabır var abi. yönetim de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 A2 klasmanında Beşiktaş son yıllarda Galatasaray hanedanlığını yıktı. Bonservisi elinde savaşçı yabancılar+alt yapı takviyesiyle yola çıkılsa şu takımdan daha mı kötü sonuçlar alacak? En azından taraftar heyecanlanır asıl Beşiktaş'ı hatırlar. Ama bunlar için ilk önce adam gibi bir yönetim ve idealist bir td gerekiyor. Fikret Orman daha kıçını o koltuğa koymadan çalışacağı teknik adamı bitirmiş olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Sabır mı yok? Bizden daha fazla sabredebilen taraftar var mı acaba? Sorun başarı değil, beşiktaş taraftarı başarısızlığa her zaman alışkın, dert değil bize ama taraftar sahada böyle ruhsuz top oynayan adamları izleyince, yönetimlerin yaptığı deli saçması işleri okuyunca, camiadaki tiplerin beşiktaşlılık duruşuna aykırı hareketlerini görünce deliye dönüyorlar haklı olarak. Td konusunda türkiye sabırsız. taraftar sahiplense kalemşörler iş başına geliyor adamı daha 2. haftasında eleştirmeye göndermeye çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 forzayı okusanın sabır varmı yok mu anlarsınız... tribünlerde durum nasıldır bilemem ama bizde sabır yok çık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 varsa yoksa forza değil ama işte olay. 2 hafta kaybedince forzada ne oluyor bilmiyorum ama tribünler takımdaki ışığı görürse sabretmesini biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Valla hep diyorum 3-4 sene razıyım yıldız olmasın, şampiyon olmayalım hatta uefa falan da yalan olursa olsun ama sonunda ama takım düzlüğe çıksın. Teknik direktörle uzun süreli çalışılsın, bir tane sistem hocası olsun ve beşiktaş o sistemde oynasın bundan sonraki 10 sene boyunca. Altyapıya önem verelim, muhammedler a2'lerde çürümesin. Ama bizim taraftarın bu sabrı göstereceğine inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 la zaten 3 4 senede bir şampiyon oluyoruz... 10 yıl olmayalım diyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 bu sene muhammed her maçta ilk 11 oynasaydı ne olurdu, oynamadı ne oldu? bu soruyu beşiktaşı yönetenlerde, beşiktaşa gönül verenlerde ellerini vicdanlarına koyup kendilerine sorsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 formayı alabilcek düzeyde olsaydı alırdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 sabır adam da yok zaten fazla uzağa gitmeyin :) alabilse alırdı diyor. Messi mi bu o yaşta forma kapsın filan. biraz oynayacak ki kendini gösterecek. A2 lerde antremanlarda olmuyor. Takıntılı adamlar ekrem'i filan antremadaki süper başarısına göre mi oynatıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar