PZero Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 fikret ormana yarın staddan tepki gelmesse bende bu işi bilmiyorum . yalçın kardeniz adına pankartlar görürseniz şaşırmayın
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 normaldir hacı, yeni nesil çarşı'ya yedirmişlerdir para yine savunuculuğunu yaparlar demirören'in
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Bu aday bolluğunda İhsan Kalkavan'dan ses yok hayret
tinu Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 "Süleyman Seba" said: Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba, başkan adayı Yalçın Karadeniz'i işaret ettiği şeklindeki açıklamasını yalanladı. "NEZAKET GÖSTERİP İSMİ BENDE SAKLI ZİYARETİME GELEN DOSTLARIMA BEŞİKTAŞ BAŞKANLIK SEÇİMİ İLE İLGİLİ OLARAK SÖYLEMİŞ OLDUĞUM SÖZLERİN YANLIŞ ANLAMLANDIRILDIĞINI VE KULLANILDIĞINI GÖRMEKTEYİM" Seba, "Tarafsızlık ilkesinden konumum gereği taviz vermem. Bunun için yanlış anlaşılmaktan doğan üzüntülerimi tüm spor kamuoyu ile paylaşırım" dedi. Süleyman Seba'nın yazılı açıklamasının tam metni şöyle; "Nezaket gösterip ismi bende saklı ziyaretime gelen dostlarıma Beşiktaş Başkanlık seçimi ile ilgili olarak söylemiş olduğum sözlerin yanlış anlamlandırıldığını ve kullanıldığını görmekteyim. Bugüne kadar tüm seçimlerimizde gösterdiğim tarafsızlık ilkesinde konumum gereği taviz vermem ve almış olduğum Beşiktaşlılık terbiyesi nedeniyle herhangi bir adaya emir vermem mümkün değildir. Kulübümüzün başkanını bundan önce olduğu gibi genel kurulumuzun saygıdeğer üyeleri belirleyecektir. Lüzumsuz herhangi bir şaibe altında kalmamak adına konuyla ilgili yanlış anlaşılmaktan doğan üzüntülerimi tüm spor kamuoyu ile paylaşırım." resmen oyun oynadılar adalıya,
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Demirören ve köpekleri iş başında, medyasını kullanarak gayette ele geçirecek gibi gözüküyor kulübü yazık ...
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 SON DAKİKA | Yalçın Karadeniz Beşiktaş başkan adaylığından çekildiğini açıkladı Lig TV geçmiş haberi, inşallah doğrudur. Ama Demirören'ın adamlarının götü başı hep ayrı oynadığından zerre güvenmiyorum.
Darksun Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Bu ne abi ne çok fikir değiştiriyor bu adamlar ya, şimdi gider bu karadeniz ormanın listesinden felan çıkar. Allah sizi bildiği gibi yapsın ya. Adalı gelecekti ne güzel , yanında da sağlam bir kadro hüsnü güreli felan.. .ok ettiniz el birliğiyle.
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 fikret orman geliyo işte. adalıyı listeye alır bence.
Llama Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 cümleten selamın aleyküm özlemişinizdir beni.. ben yokken işler çok karıştı diplerdeyiz ama güneşe akın var akın orman gelsin 2 3 sene içinde şampiyonlar ligi şampiyonuyuz.
Wispy Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Orman iyidir. Ama dargınım kendisine ilk seçimi zamanında tüpçüye kaybetmeseydi şu anda beşiktaş bambaşka yerlerdeydi. Ben 3 sene takımdan birşey beklemiyorum. Zaten 5 senede 1 şampiyon oluyorduk sdfh. Takım küçülecekse küçülsün makul ölçülerde. Mali olarak beli doğrultalım. Ondan sonra Allah kerim.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 sen 3 sene beklemiyorsun da bekleyenlerin sayısı çok, önemli olan rakiplerin karşısında değil onların karşısında durabilmek. Duruşu çok önemli burada, her ne kadar sevsekte Serdal Bilgili bunu yapmadı işte, Serdar Bilgili kendisine ilk küfredildiğinde onuruyla çekip gitti belki ama Beşiktaş'ın başında durup sahip çıksaydı takıma belki bugün çok daha farklı bir yerde olurduk. Önemli olan ite kopuğa karşı durup kulübü korumak, düşmanda dışarıda değil her zaman içeride işte
Darksun Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Bu kadar para harcayıp bir yere gelemedik zaten varsın yıldızlar olmasın. Şu 8 senede kazandığımız derbiler cidden sayılı, bare bahanemiz olur ucuz/genç kadroyla =P
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 arsenal tarzı yaparız. 6 tane fildişili nijeryalıyla falan.
inprc Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 takım büyük mü de küçülsün.asıl takımın büyümesi lazım.geçen sene 35 şu an 20 puan fark yemiş bir kadrodan bahsediyoruz. tabii ki küçülme derken pahalı portekizli şebeklerin gönderilmesinin kastedildiğini biliyorum ama küçülsekte bundan kötüsü olmaz.pahalı olmayan akıllı yabancı tercihlerinin yanına gerekirse biraz bonservise kıyıp 2-3 kaliteli yerli getirilebilir.
Llama Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 inprc said: takım büyük mü de küçülsün.asıl takımın büyümesi lazım.geçen sene 35 şu an 20 puan fark yemiş bir kadrodan bahsediyoruz. galatasaraydan mı bahsettin burda
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ilhan cavcavdan 2 ay ders alsın bzimkiler, nasıl köle ticareti yapılır, nasıl denenir vs. bzim de geremi lerimiz finidi lerimiz olur. 250k ya it gibi oynayan cocuklar..
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 bi de şöyle nürnberg tarzı taktik. 3-6-1 falan.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 CavCav'ı menajerliğe getirin o bulur balta girmemiş ormanlardan:) Kalacaksa Fernandes'in etrafında yeni bir takım kurmanız lazım, Sivok ve yaşlı Ernst dışında tüm yabancıları sepetleyin gitsin. Yerlilerden Ekrem, İsmail, Rüştü gibi gereksizlere de yol verilmeli
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 yerli bulmak sıkıntılı, sorun orada. mecbur yine ismail cenk kalacak.
Llama Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 tatarcım sıvoc nereye yaşlı ya adam 29 yaşında tam zamanı şimdi 3 sene sonra yaşlı denir ona takımda 3 tane yaşlı var aurello rüştü ernst
calimero Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 off nası ırkçılık dönmüş başlıkta... gören de sanır ki kraliçe elizabeth'in varisleri. sonra da amerikan filmlerine fln bok atarlar OMO BÖZÖ DÖVÖLÖR ÖZÖRÖNDÖ GÖSTÖRÖYORLORLORLOR!111 Ha beşiktaş konusuna da gelirsek, cenk iyi kaleci...
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Bobo'yu geri getirmek gerek önce asdfdsa Forvet lolo yapıyor herkes ama yıllardır elimizdeki en kral adamın değeri gidişinden sonra anlaşıldı. Bobo ya, cidden Beşikaş tarihinin en iyi scout işidir. Hatta yaptığı etki, geldiği fiyat vs. göz önüne alınırsa ülkedeki en iyilerden
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Llama said: tatarcım sıvoc nereye yaşlı ya adam 29 yaşında tam zamanı şimdi 3 sene sonra yaşlı denir ona takımda 3 tane yaşlı var aurello rüştü ernst hacı Sivok'a bişi demedim yanlış anlaşılmış cümle, Sivok ve yaşlı Ernst yazdım. Sivok gayet iyi oynuyor ve stoper olmasına rağmen en çok koşanlardan adam zaten yaşlı falan da değil:)
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 yollasınlar almeida, simao, fernandes hatta gerekirse quaresmayı, alayının yerini altyapıdan doldursunlar. yenilsek de üzülmem arkadaş.
Öne çıkan mesajlar