Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Süleyman Seba" said:

Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba, başkan adayı Yalçın Karadeniz'i işaret ettiği şeklindeki açıklamasını yalanladı.

"NEZAKET GÖSTERİP İSMİ BENDE SAKLI ZİYARETİME GELEN DOSTLARIMA BEŞİKTAŞ BAŞKANLIK SEÇİMİ İLE İLGİLİ OLARAK SÖYLEMİŞ OLDUĞUM SÖZLERİN YANLIŞ ANLAMLANDIRILDIĞINI VE KULLANILDIĞINI GÖRMEKTEYİM"

Seba, "Tarafsızlık ilkesinden konumum gereği taviz vermem. Bunun için yanlış anlaşılmaktan doğan üzüntülerimi tüm spor kamuoyu ile paylaşırım" dedi.

Süleyman Seba'nın yazılı açıklamasının tam metni şöyle;

"Nezaket gösterip ismi bende saklı ziyaretime gelen dostlarıma Beşiktaş Başkanlık seçimi ile ilgili olarak söylemiş olduğum sözlerin yanlış anlamlandırıldığını ve kullanıldığını görmekteyim.

Bugüne kadar tüm seçimlerimizde gösterdiğim tarafsızlık ilkesinde konumum gereği taviz vermem ve almış olduğum Beşiktaşlılık terbiyesi nedeniyle herhangi bir adaya emir vermem mümkün değildir. Kulübümüzün başkanını bundan önce olduğu gibi genel kurulumuzun saygıdeğer üyeleri belirleyecektir.

Lüzumsuz herhangi bir şaibe altında kalmamak adına konuyla ilgili yanlış anlaşılmaktan doğan üzüntülerimi tüm spor kamuoyu ile paylaşırım."

resmen oyun oynadılar adalıya,
Mesaj tarihi:
SON DAKİKA | Yalçın Karadeniz Beşiktaş başkan adaylığından çekildiğini açıkladı

Lig TV geçmiş haberi, inşallah doğrudur. Ama Demirören'ın adamlarının götü başı hep ayrı oynadığından zerre güvenmiyorum.
Mesaj tarihi:
Bu ne abi ne çok fikir değiştiriyor bu adamlar ya, şimdi gider bu karadeniz ormanın listesinden felan çıkar. Allah sizi bildiği gibi yapsın ya. Adalı gelecekti ne güzel , yanında da sağlam bir kadro hüsnü güreli felan.. .ok ettiniz el birliğiyle.
Mesaj tarihi:
cümleten selamın aleyküm
özlemişinizdir beni..
ben yokken işler çok karıştı diplerdeyiz ama güneşe akın var akın
orman gelsin 2 3 sene içinde şampiyonlar ligi şampiyonuyuz.
Mesaj tarihi:
Orman iyidir.
Ama dargınım kendisine ilk seçimi zamanında tüpçüye kaybetmeseydi şu anda beşiktaş bambaşka yerlerdeydi.

Ben 3 sene takımdan birşey beklemiyorum. Zaten 5 senede 1 şampiyon oluyorduk sdfh. Takım küçülecekse küçülsün makul ölçülerde. Mali olarak beli doğrultalım. Ondan sonra Allah kerim.
Mesaj tarihi:
sen 3 sene beklemiyorsun da bekleyenlerin sayısı çok, önemli olan rakiplerin karşısında değil onların karşısında durabilmek. Duruşu çok önemli burada, her ne kadar sevsekte Serdal Bilgili bunu yapmadı işte,

Serdar Bilgili kendisine ilk küfredildiğinde onuruyla çekip gitti belki ama Beşiktaş'ın başında durup sahip çıksaydı takıma belki bugün çok daha farklı bir yerde olurduk.

Önemli olan ite kopuğa karşı durup kulübü korumak, düşmanda dışarıda değil her zaman içeride işte
Mesaj tarihi:
Bu kadar para harcayıp bir yere gelemedik zaten varsın yıldızlar olmasın. Şu 8 senede kazandığımız derbiler cidden sayılı, bare bahanemiz olur ucuz/genç kadroyla =P
Mesaj tarihi:
takım büyük mü de küçülsün.asıl takımın büyümesi lazım.geçen sene 35 şu an 20 puan fark yemiş bir kadrodan bahsediyoruz.

tabii ki küçülme derken pahalı portekizli şebeklerin gönderilmesinin kastedildiğini biliyorum ama küçülsekte bundan kötüsü olmaz.pahalı olmayan akıllı yabancı tercihlerinin yanına gerekirse biraz bonservise kıyıp 2-3 kaliteli yerli getirilebilir.
Mesaj tarihi:
inprc said:

takım büyük mü de küçülsün.asıl takımın büyümesi lazım.geçen sene 35 şu an 20 puan fark yemiş bir kadrodan bahsediyoruz.

galatasaraydan mı bahsettin burda
Mesaj tarihi:
ilhan cavcavdan 2 ay ders alsın bzimkiler, nasıl köle ticareti yapılır, nasıl denenir vs.

bzim de geremi lerimiz finidi lerimiz olur. 250k ya it gibi oynayan cocuklar..
Mesaj tarihi:
CavCav'ı menajerliğe getirin o bulur balta girmemiş ormanlardan:)

Kalacaksa Fernandes'in etrafında yeni bir takım kurmanız lazım, Sivok ve yaşlı Ernst dışında tüm yabancıları sepetleyin gitsin. Yerlilerden Ekrem, İsmail, Rüştü gibi gereksizlere de yol verilmeli
Mesaj tarihi:
tatarcım sıvoc nereye yaşlı ya adam 29 yaşında tam zamanı şimdi 3 sene sonra yaşlı denir ona

takımda 3 tane yaşlı var
aurello
rüştü
ernst
Mesaj tarihi:
off nası ırkçılık dönmüş başlıkta...

gören de sanır ki kraliçe elizabeth'in varisleri. sonra da amerikan filmlerine fln bok atarlar

OMO BÖZÖ DÖVÖLÖR ÖZÖRÖNDÖ GÖSTÖRÖYORLORLORLOR!111

Ha beşiktaş konusuna da gelirsek, cenk iyi kaleci...
Mesaj tarihi:
Bobo'yu geri getirmek gerek önce asdfdsa

Forvet lolo yapıyor herkes ama yıllardır elimizdeki en kral adamın değeri gidişinden sonra anlaşıldı. Bobo ya, cidden Beşikaş tarihinin en iyi scout işidir. Hatta yaptığı etki, geldiği fiyat vs. göz önüne alınırsa ülkedeki en iyilerden
Mesaj tarihi:
Llama said:

tatarcım sıvoc nereye yaşlı ya adam 29 yaşında tam zamanı şimdi 3 sene sonra yaşlı denir ona

takımda 3 tane yaşlı var
aurello
rüştü
ernst

hacı Sivok'a bişi demedim yanlış anlaşılmış cümle, Sivok ve yaşlı Ernst yazdım. Sivok gayet iyi oynuyor ve stoper olmasına rağmen en çok koşanlardan adam zaten yaşlı falan da değil:)
  • Yeni Oluştur...