Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Yildirim Demiroren, Besiktas'a bugune kadar verdigi 103M TL'yi hibe ettigini aciklayarak helallik istedi ve şart kostu.

"Bu parayi Besiktas'a hibe ediyorum. Ancak benden sonra gelecek baskanlar da harcaycaklari paralari kulube hibe edecekler."

gavat, 2 sene sonra finansal fair play gelecek, kimse para veremeyecek senin gibi kulübe ... artistliğini de yapıyor gider ayak
Sosyal ağlarda paylaş

ibra edilmeme korkusundan ötürü o parayı hibe ediyor. Demirören holding için o 100m hiçbirşey, el kiri bile değil.

İbra edilmeyip kapıları komple kapatacağına, böyle duygusal bir hamle ile kapılar her zaman demirören'e açık olarak, ileri de büyük başkan geri dönüyor diye kulübe geri bile dönebilir bu hareketten sonra ...

hakkını helal eden olursa demirören'e, allah belasını versin başka birşey demiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

El-Barto said:

bu hibe ediyosa borcumuz kaça düştü ya. lan korkuyorum resmen 100 milyon hibe edip bırakan adamın daha büyük planları olmalı :)

Toplam 298milyon tl , bunun 103m si demirören 10m si serdar adalı, 195m şuanda gözüken demirörenin hibe etmesinden sonra 103m yi.Tabi daha fazlaydı fakat devlet bjk ve gs nin vergi borcunun sildi ve baya yüklü miktarlardı.96m lik vergi borcu beşiktaşın 3m750 bin dolara düşürüldü devlet tarafından.Oyuzden borç 400lü bir rakam diilde 298m.

kaynak
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

demirören yönetimi adına yapılan oylama da 356-356 eşitlik olmuş.

mali olarak 500 bilmem kaç oyla ibra edilmiş ...

bu o kadar saçma ki, idari olarak memnun değilsin ama 500m borç yapan idarenin mali yönetiminden memnunsun ...

satılmışız cidden satılmış

o değil de idari yönden ibra edilmesek ne oluyor? yönetim düşmüyor mu normalde? e zaten yönetim yok, o zaman öylesine bir şey oldu yönetim olarak ibra edilmeme.

ha bir de mali olarak ibra edilmeyince ne oluyor ki?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...