tinu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 esas bomba, stada yıktırdıktan sonra, dolmabahçe sarayı zarar gördü artık buraya yeni stad yapamazsınız demeleri olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Portekiz milli takımı teknik direktörü Paulo Bento, Quaresma, Hugo Almeida ve Manuel Fernandes'in Polonya maçının aday kadrosuna dahil etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Yildirim Demiroren, Besiktas'a bugune kadar verdigi 103M TL'yi hibe ettigini aciklayarak helallik istedi ve şart kostu. "Bu parayi Besiktas'a hibe ediyorum. Ancak benden sonra gelecek baskanlar da harcaycaklari paralari kulube hibe edecekler." gavat, 2 sene sonra finansal fair play gelecek, kimse para veremeyecek senin gibi kulübe ... artistliğini de yapıyor gider ayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 neyse guzel oldu bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 o kadar para verip 3 katını da borç yazdırdı. helallik istiyo bi de (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 çok ararsınız demiröreni D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Olsun, en azından hibe etti adam. Biz kurtulduk. O borç öyle ya da böyle ödenir. Diğer takımlar düşünsün gerisini artık. :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Güvenemiyorum bu adama. 500 milyon borç yaptı e bi zahmet hibe etsin. Kulüp, fulya'dan kuruş kazanamıyor ve yıllarca devam edecek bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Belge görmeden inanmam hibe ettiğine bu herif her sozunden dondu niye bu farklı olsunki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ibra edilmeme korkusundan ötürü o parayı hibe ediyor. Demirören holding için o 100m hiçbirşey, el kiri bile değil. İbra edilmeyip kapıları komple kapatacağına, böyle duygusal bir hamle ile kapılar her zaman demirören'e açık olarak, ileri de büyük başkan geri dönüyor diye kulübe geri bile dönebilir bu hareketten sonra ... hakkını helal eden olursa demirören'e, allah belasını versin başka birşey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 vay canına. Demirören'e bak sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 100 milyon lira hibe etmek. vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 İbra edilmeyecek sanırım, kayyum a devredileceğiz. Demirörende bir daha klübün önünden geçemeyecek, bir daha aday olamayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 bu hibe ediyosa borcumuz kaça düştü ya. lan korkuyorum resmen 100 milyon hibe edip bırakan adamın daha büyük planları olmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Planı TFF başkanlığından sıkıldıktan sonra tekrar gelip oturmak tabi ki. 2-3 sene yeni yönetim düzeltmek için yırtınıp duracak, sonra bu beyefendi gelip oturacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ibra edildi demirören yönetimi, 100m'e bağladı kulüpteki geleceğini işte ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 demirören yönetimi adına yapılan oylama da 356-356 eşitlik olmuş. mali olarak 500 bilmem kaç oyla ibra edilmiş ... bu o kadar saçma ki, idari olarak memnun değilsin ama 500m borç yapan idarenin mali yönetiminden memnunsun ... satılmışız cidden satılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 El-Barto said: bu hibe ediyosa borcumuz kaça düştü ya. lan korkuyorum resmen 100 milyon hibe edip bırakan adamın daha büyük planları olmalı :) Toplam 298milyon tl , bunun 103m si demirören 10m si serdar adalı, 195m şuanda gözüken demirörenin hibe etmesinden sonra 103m yi.Tabi daha fazlaydı fakat devlet bjk ve gs nin vergi borcunun sildi ve baya yüklü miktarlardı.96m lik vergi borcu beşiktaşın 3m750 bin dolara düşürüldü devlet tarafından.Oyuzden borç 400lü bir rakam diilde 298m. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Oylamada bile şike var be kardeşim mali olarak 930 kusur oy çıkıyor idari olarak 730 kusur, 200 oy kayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 100m sildiyse 80 milyon euroya düşmüş oluyor işte yaklaşık Bunların en az 25%ini tazminat davaları oluşturuyordur tüpçünün basiretsizliğinden (del bosque vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 200m borç bi anda eridi bu şekilde. maddi olarak artık çok büyük sorun yok. adam gibi bi yönetim gelirse toparlayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 İbra edildi ya şimdi çıkar vazgeçtim borcu silmiyorum der bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 DarKRideR said: demirören yönetimi adına yapılan oylama da 356-356 eşitlik olmuş. mali olarak 500 bilmem kaç oyla ibra edilmiş ... bu o kadar saçma ki, idari olarak memnun değilsin ama 500m borç yapan idarenin mali yönetiminden memnunsun ... satılmışız cidden satılmış o değil de idari yönden ibra edilmesek ne oluyor? yönetim düşmüyor mu normalde? e zaten yönetim yok, o zaman öylesine bir şey oldu yönetim olarak ibra edilmeme. ha bir de mali olarak ibra edilmeyince ne oluyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 istifa edince ibradan kurtulmuyorsun, yönetim ibra edilmezse mahkemelik olur herşey ıcığına cıcığına kadar incelenir ve suçlu bulunabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 bitmesin dertler...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar