Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

beşiktaşın içine ettigi kesmedi, biraz da ülke genelinde içine etsin futbolun.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/0/0a/Nokta_kapak_24Mart1986.jpg
ilk icraati avrupadan cikip asya federasyonuna girmek olur yd'nin.

ve gercekten bu adam gelirse bu ulkede futbola 1 kurus para harcayan, izleyen adamla da dalga gecerim hahah.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız forza üyeliği olan varsa girsin, resmen yarılıyor ortalık ,mesaj atamıyorsun resmen , millet çıldırmış durumda.

işin ciddi yanı gerçekten sevinsekmi üzülsekmi bilmiyorum, ama aslında yapılması gereken şey beşiktaşdan istifa ettikten sonra federasyon başkanlığına aday olacak yani seçilmeme gibi bir durum olabilir, eğer bu olursa beşiktaş mutlu , türkiye mutlu, demirören babası mutsuz olur,
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

esas bomba beşiktaş dan istifa edip federasyon başkanı seçilmesse işte o zaman babası düşünsün bunu ne yapacağını :)

yani olay basit, federasyon başkanlığına aday olsun beşiktaştan istifa etsin beşiktaş kurtulsun

federasyon başkanı olarak seçilmesin türk futbolu kurtulsun.

+1 :)

kulupler birligindeki destek her an donebilir, ben demiroren in cok sevilen birisi olduguna inanmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

"eksi den alıntı" said:

1. maximilian hagmayr, ramazan özcan transferindeki menajerlik ücreti, 25.000 euro + avukatlık ücreti + harç tutarı +faiz.

2. gaziantepspor kulübü derneği, yıldırım demirören aleyhine ilamsız icra takibi, 4.224.117,26 tl (dava sürüyor)

3. matteo ferrari, sözleşme feshi, karşılıklı dava, 7.750.000 euro. (dava sürüyor)

4. hammarby, erkan zengin transferi, 135.000 euro. (115.000 euroluk gecikme cezasının davası sürüyor)

5. udinese, sivok ve zapotocny transferleri, 1.450.000 euro (2010) + 3.000.000 euro (2011) + faiz + yargılama/avukat masrafları.

6. porto, quaresma transferi, 60.507 euro dayanışma payı + yargılama masrafı.

7. sporting club de portugal, quaresma transferi, 98.554 euro dayanışma payı + faiz + yargılama masrafı.

8. fabian ernst, alacak, fifa, 982.166 euro (dava sürüyor)

9. bobo, alacak, fifa, 223.445 dolar (dava sürüyor)

10. club atletico river plate, frederico higuain transferi, 616.000 dolar + faiz + yargılama masrafı.

11. rubin kazan, fatih tekke transferi, 750.000 euro + yargılama masrafı.

12. spal, parma, lecce kulüpleri, matteo ferrari transferi dayanışma payı, sırasıyla 35.595, 45.000, 22.500 euro + faizler + yargılama masrafları.

13. sport lisboa e benfica, manuel fernandes transferi dayanışma payı, 19.767 euro + faiz + yargılama masrafı.

14. naval 1 de maio, hugo almeida transferi dayanışma payı, 28.750 euro + yargılama masrafı.

15. sport lisboa e benfica, simao transferi dayanışma payı, 8.248,50 euro + faiz + yargılama masrafı.

16. chistian rapp, roberto hilbert transferi menajerlik ücreti, 500.000 euro + faiz (ödemeler başladı ve sürüyor)

17. milan lednicky (menajer), ilamsız icra takibi, 212.872,07 tl (ödemeler sürüyor)

18. mehmet bayır, ilamsız icra takibi, 472.976,97 tl

19. angora menajerlik, ilamsız icra takibi, 118.000 tl

20. aysel şavkan (guti'nin ev sahibi), kontrattan önce ev boşaltımı sebebiyle tazminat, 29.412,34 tl

21. eduard cisse, alacak + kesilen cezanın iptali, 300.000 euro + faiz + harç + vekalet ücreti + kesilen 10.000 dolar ve 100.000 euroluk para cezalarının iptali

22. serdar özkan, alacak, 216.219 tl + faiz + harç + vekalet ücreti

23. chistian rapp, edu transferi menajerlik ücreti, 200.000 euro (ödemeler sürüyor)

24. schalke 04, edu'nun kiralanması, fifa, 500.000 euro (dava sürüyor)

25. uniao desportiva de leiria, hugo almeida transferi dayanışma payı, 10.000 euro (dava sürüyor)

26. edu, alacak, 350.473,91 euro (dava sürüyor)

27. michael fink, icra, 2.121.720, 76 tl (ödemeler sürüyor)

28. refleks menajerlik, icra, 126.697,25 tl (kısmen itiraz edilmiş, dava sürüyor)

29. ibrahim kaş, alacak ve ceza iptali, 100.000 euro + kesilmiş 83.200 euroluk para cezasının iptali

demirören in beşiktaşdaki icraatı, ulan davalık olmadığımız bir tane futbolcu yok be
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

aziz yıldırım federasyon başkanı olsa daha iyi olur öyle diyim

demirörene göre değil orası.

Niye abi yıllardır türk futbolu battı batacak demedik m, demirören gelirse herkes hemfikir diil mi kesin batar diye, adam geldi batıracak işte, bizde batıyor battı batacaktan kurtulucaz işte sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Şu adamın kafasını çelselerde bıraksa beşiktaşı valla, kaç senede batırdı klubü. Bu adam gelmeden en kötü hep 2. oluyorduk, artık o da yok erken yarıştan kop sonra bir dahaki sezona bak.

İnşallah TFF ye sararda kendiliğinden gider, yoksa normal zamanda seçin olursa gidip aleyhine oy kullanacağım kesin, artık kendi paralı adamlarımı daha baskın çıkacak biz mi o zaman göreceğiz anca. 1 kere daha seçilirse artık hiç ümit yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Fikret Orman'da ben bildim bileli adaydır başkanlığa.

Federasyon başkanı olunca klüpteki gibi elini kolunu sallaya sallaya hareket edemez. Orada siyaset dönüyor, politika dönüyor, millet birbirinin arkasından kuyu kazıyor. Alaşa ederler 1 haftada. Türk futbolunu yok eder ayrıca. .iktir ol git ailenin yanına, kendi işini yap be adam.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

en uygun yoldan su klube aidat ödemeye baslayp üye olmalym 1 oy 1 oydur

Adam onu iyice zorlaştırdı sanırım, en son 2000 vermek gerekiyordu üyelik için ama sağlam zam geliyordu. Kendi yardakçıları zaten üye olduğu için başkalarına gerek yok tabi hatta bunların üyelik aidatlarını topluca kendi ödüyor gidip kendine oy versinler diye.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

forza şifresini benimle paylaşacak olan birisi çıkarsa çok mutlu olurum
pasif izlemek için
kaç ay önce üye olmayı denedim formlar doldurdum ama nafile nedense hiç bişi olmadı
üye olamayanlar mail atsın falan diyordu da uğraşmadım

epey uzun sürüyor üyeliği almak,başvuru çok bilgileri doğru girdiysen elbet birgün onaylıcaklardır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...