Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 HakSPOR -hakkımı yedirmem panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 beşiktaşın içine ettigi kesmedi, biraz da ülke genelinde içine etsin futbolun. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/0/0a/Nokta_kapak_24Mart1986.jpg ilk icraati avrupadan cikip asya federasyonuna girmek olur yd'nin. ve gercekten bu adam gelirse bu ulkede futbola 1 kurus para harcayan, izleyen adamla da dalga gecerim hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Seçildiği gün itibariyle protesto yemeye başlayan TFF Başkanı olabilir. En hızlı protesto yiyen. yıldırım demirören yeeeeeeeeteeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=rHXJ-DjzeTs&feature=player_embedded#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 yalnız forza üyeliği olan varsa girsin, resmen yarılıyor ortalık ,mesaj atamıyorsun resmen , millet çıldırmış durumda. işin ciddi yanı gerçekten sevinsekmi üzülsekmi bilmiyorum, ama aslında yapılması gereken şey beşiktaşdan istifa ettikten sonra federasyon başkanlığına aday olacak yani seçilmeme gibi bir durum olabilir, eğer bu olursa beşiktaş mutlu , türkiye mutlu, demirören babası mutsuz olur, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 demirören seçilmeyeceğini bile bile aday olmaz.aday olcaksa bile biyerden sözü almıştır bi bildiği vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 tinu said: esas bomba beşiktaş dan istifa edip federasyon başkanı seçilmesse işte o zaman babası düşünsün bunu ne yapacağını :) yani olay basit, federasyon başkanlığına aday olsun beşiktaştan istifa etsin beşiktaş kurtulsun federasyon başkanı olarak seçilmesin türk futbolu kurtulsun. +1 :) kulupler birligindeki destek her an donebilir, ben demiroren in cok sevilen birisi olduguna inanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 "eksi den alıntı" said: 1. maximilian hagmayr, ramazan özcan transferindeki menajerlik ücreti, 25.000 euro + avukatlık ücreti + harç tutarı +faiz. 2. gaziantepspor kulübü derneği, yıldırım demirören aleyhine ilamsız icra takibi, 4.224.117,26 tl (dava sürüyor) 3. matteo ferrari, sözleşme feshi, karşılıklı dava, 7.750.000 euro. (dava sürüyor) 4. hammarby, erkan zengin transferi, 135.000 euro. (115.000 euroluk gecikme cezasının davası sürüyor) 5. udinese, sivok ve zapotocny transferleri, 1.450.000 euro (2010) + 3.000.000 euro (2011) + faiz + yargılama/avukat masrafları. 6. porto, quaresma transferi, 60.507 euro dayanışma payı + yargılama masrafı. 7. sporting club de portugal, quaresma transferi, 98.554 euro dayanışma payı + faiz + yargılama masrafı. 8. fabian ernst, alacak, fifa, 982.166 euro (dava sürüyor) 9. bobo, alacak, fifa, 223.445 dolar (dava sürüyor) 10. club atletico river plate, frederico higuain transferi, 616.000 dolar + faiz + yargılama masrafı. 11. rubin kazan, fatih tekke transferi, 750.000 euro + yargılama masrafı. 12. spal, parma, lecce kulüpleri, matteo ferrari transferi dayanışma payı, sırasıyla 35.595, 45.000, 22.500 euro + faizler + yargılama masrafları. 13. sport lisboa e benfica, manuel fernandes transferi dayanışma payı, 19.767 euro + faiz + yargılama masrafı. 14. naval 1 de maio, hugo almeida transferi dayanışma payı, 28.750 euro + yargılama masrafı. 15. sport lisboa e benfica, simao transferi dayanışma payı, 8.248,50 euro + faiz + yargılama masrafı. 16. chistian rapp, roberto hilbert transferi menajerlik ücreti, 500.000 euro + faiz (ödemeler başladı ve sürüyor) 17. milan lednicky (menajer), ilamsız icra takibi, 212.872,07 tl (ödemeler sürüyor) 18. mehmet bayır, ilamsız icra takibi, 472.976,97 tl 19. angora menajerlik, ilamsız icra takibi, 118.000 tl 20. aysel şavkan (guti'nin ev sahibi), kontrattan önce ev boşaltımı sebebiyle tazminat, 29.412,34 tl 21. eduard cisse, alacak + kesilen cezanın iptali, 300.000 euro + faiz + harç + vekalet ücreti + kesilen 10.000 dolar ve 100.000 euroluk para cezalarının iptali 22. serdar özkan, alacak, 216.219 tl + faiz + harç + vekalet ücreti 23. chistian rapp, edu transferi menajerlik ücreti, 200.000 euro (ödemeler sürüyor) 24. schalke 04, edu'nun kiralanması, fifa, 500.000 euro (dava sürüyor) 25. uniao desportiva de leiria, hugo almeida transferi dayanışma payı, 10.000 euro (dava sürüyor) 26. edu, alacak, 350.473,91 euro (dava sürüyor) 27. michael fink, icra, 2.121.720, 76 tl (ödemeler sürüyor) 28. refleks menajerlik, icra, 126.697,25 tl (kısmen itiraz edilmiş, dava sürüyor) 29. ibrahim kaş, alacak ve ceza iptali, 100.000 euro + kesilmiş 83.200 euroluk para cezasının iptali demirören in beşiktaşdaki icraatı, ulan davalık olmadığımız bir tane futbolcu yok be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Red said: aziz yıldırım federasyon başkanı olsa daha iyi olur öyle diyim demirörene göre değil orası. Niye abi yıllardır türk futbolu battı batacak demedik m, demirören gelirse herkes hemfikir diil mi kesin batar diye, adam geldi batıracak işte, bizde batıyor battı batacaktan kurtulucaz işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Şu adamın kafasını çelselerde bıraksa beşiktaşı valla, kaç senede batırdı klubü. Bu adam gelmeden en kötü hep 2. oluyorduk, artık o da yok erken yarıştan kop sonra bir dahaki sezona bak. İnşallah TFF ye sararda kendiliğinden gider, yoksa normal zamanda seçin olursa gidip aleyhine oy kullanacağım kesin, artık kendi paralı adamlarımı daha baskın çıkacak biz mi o zaman göreceğiz anca. 1 kere daha seçilirse artık hiç ümit yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 kendi paralı adamlarının az kaldığını gördüğünde baskınlık kurabileceği kadar üye alıyor tekrar kongreye, o seçilmek istediği sürece seçilecek malesef, darbe gerekiyor darbe, nerde benim tüfeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 en uygun yoldan su klube aidat ödemeye baslayp üye olmalym 1 oy 1 oydur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 forza şifresini benimle paylaşacak olan birisi çıkarsa çok mutlu olurum pasif izlemek için kaç ay önce üye olmayı denedim formlar doldurdum ama nafile nedense hiç bişi olmadı üye olamayanlar mail atsın falan diyordu da uğraşmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Fikret Orman'da ben bildim bileli adaydır başkanlığa. Federasyon başkanı olunca klüpteki gibi elini kolunu sallaya sallaya hareket edemez. Orada siyaset dönüyor, politika dönüyor, millet birbirinin arkasından kuyu kazıyor. Alaşa ederler 1 haftada. Türk futbolunu yok eder ayrıca. .iktir ol git ailenin yanına, kendi işini yap be adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 applev0dka said: en uygun yoldan su klube aidat ödemeye baslayp üye olmalym 1 oy 1 oydur Adam onu iyice zorlaştırdı sanırım, en son 2000 vermek gerekiyordu üyelik için ama sağlam zam geliyordu. Kendi yardakçıları zaten üye olduğu için başkalarına gerek yok tabi hatta bunların üyelik aidatlarını topluca kendi ödüyor gidip kendine oy versinler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 ben kongre üyesiyim, 2k veriyodun gecen sene. yılık aidatları var da cok onemli şeyler deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Zaten 2011 de zamlandı diye biliyorum ben, bende 2010 aralığında üye oldum zam gelmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 yav said: forza şifresini benimle paylaşacak olan birisi çıkarsa çok mutlu olurum pasif izlemek için kaç ay önce üye olmayı denedim formlar doldurdum ama nafile nedense hiç bişi olmadı üye olamayanlar mail atsın falan diyordu da uğraşmadım epey uzun sürüyor üyeliği almak,başvuru çok bilgileri doğru girdiysen elbet birgün onaylıcaklardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 geçen sene murat aksu tarafı milleti kongre üyesi yapıyordu aidatını ödemişti bir tanıdığın. ben de yapabilirdim ama uğraşmadım. demirören bırakmak istemedikçe gitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 halen 2000TL üyelik ya, resmi sitede öyle belirtiliyor en azından, yıllık ücreti de 50TL GS'nin ve FB'nin 10.000TL üyelik ücreti, FB'nin yıllık 50TL, GS'nin 100TL aidatları birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 http://www.kartalbakisi.com/haber/ferrari-davasini-besiktas-kaybetmistir/8329/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Afiyet olsun. 8 milyon yöro bayılın. Denizlinin 5-4-1 sisteminde 5-10 maç oynatıp beğenince abuk subuk kontratlar önermenin zararları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 kardeş selpak ister misin şapır şupur salyan akmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ne zaman girsem buraya moralim bozuluyor hiç mi güzel haber gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 DarKRideR said: http://www.kartalbakisi.com/haber/ferrari-davasini-besiktas-kaybetmistir/8329/ 2 hafta önce açıklandı diye ibliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar