Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Dün gece işten sonra saat 21.30'a kadar sınav yazdım sonra maça yetiştim ama geberiyordum yorgunluktan dakika 70' olunca skyrim böyle işin ızdırabını modunda gittim yattım. Biz hep 90'larda gol yiyen taraftık, 40 yılda bir gol attık onu da kaçırdım anasını satayım.

Quaresma iyisin güzelsin hoşsun ama maç seçiyorsun arkadaş. Ben form grafiğininz 10-2-4-9-3-4-9 olmasını istemiyorum ya.
Her maç 8 oynasın kendini de yıpratmasın bizi de üzmesin.

Bir de ekrem artık nolur gitsin şu takımdan ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Şut yetmiyor.
Almeida tek başına çok etkisiz kalıyor. Adam havadan gelen topları güzel indiriyor yere ama yalnız kalıyor. Adam bence tek forvet oynayacak adam da değil. Son vuruşları da zayıf, artık kısmetsizlik mi yeteneksizlik mi onu bilmiyorum.

Bir çare bulunması lazım yoksa kontrolün bizde olduğu çok maçta puan kaybı yaşarız.

Aslında sakatlanmadan önce her maç atıyodu adam birer ikişer. Aslında tam Bobo'luk oyun oynuyo BJK, forvetin hiç özel işler yapmasına gerek yok, adam gibi son dokunuşları yapsa yeticek.
Bir de Almeida boyuna göre çok etkisiz hava toplarında, yani o boy ve cüsseyle hemen hemen her topu alabilmesi lazım.

Bence Carvalhal kötü oynadığı anda Pektemek ile değiştirebilmeli Almeida'yı ama yapamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bence dk 70-75 gibi mutlaka forvet değişikliği yapmamız lazım, rakibi yoruyoruz ama gol atamayınca bu sefer maç sonlarında çok sıkıntı yaşıyoruz.

o aralarda holosko fln girse duruma göre ya da başta pektemek oynayıp, son 20dakikaya taze almedya oynasa :) oh yeah come on
check this out mode on olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Sizde Sivok, Ernst, Hilbert kalır diğerleri gemiyi terkeder.
Q7, Simao, Fernandez, Almeida hep pazarı olan isimler zaten. Holosko da Süper ligte bir takımda devam eder. Mendez'in getirdiği diğer 2-3 gençte fona geri gider zaten.

Bizde de Alex, Bilica, Baroni kalır. Yobo zaten kiralık Bienvenu, Stoch ile Dia'nın da müşterisi her zaman hazır genç yetenekli isimler.

Ama Ts ne halt yer onu bilmiyorum işte asdsadasda
Sosyal ağlarda paylaş

geçen gün tartışması vardı forumda bilmeyenler var diye koyuyorum

"admin" said:

"Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor!" değil; insan insana ulaşır, sen iste yeter ki.

Uzaklarda olanların vekaleti yüreğimizde, birimiz binlercemiz olup, sokağa, hayatın gerçek dokunuşuna verelim kendimizi....

Biz, bizden bildiğimiz biri için, bir Beşiktaş’lı kardeşimiz için, tribünümüzün şehidi Beşiktaşlı Mühendis Oktay için kabri başında biraraya gelelim.

Atkısını yine boynuna sarsın diye, boynumuzda, asla ödeyemeyeceğimizi bildiğimiz bir borcu taşır gibi taşıdığımız atkılarımızla, O’nu O’nunla analım.

Siyah ve beyaz kadar duru bir samimiyetle, yanı başında, birlikte, hep birlikte olalım.

Çekilen futbol fikstürü olmasın bize O’nu anımsatan.

Takvimler bizi yanıltmadan, Beşiktaş kardeşliğini, ahde vefayı bir doksan dakikanın içine hapsetmeden…

Hayatın karşısında çaresiz bırakılsak da, O’nun suretini bir dost, bir arkadaş gibi, bir abi, bir kardeş gibi görerek, yaşayarak, hissederek, nefesi bizde, biz Beşiktaşlılarda devam etsin diye, yanı başında, birlikte, hep birlikte olalım.

Bir daha bu acılar yaşanmasın.

Çünkü, ardımıza düşer bu acılar. Peşimizden çocukluğumuzun sofrada bırakılmış lokması gibi ağlaya ağlaya gelir.

İNSANLIK ÖĞRETİYORUZ...
Sanıyorlar ki "ders vermeye" bileniyoruz...

Yanılıyorlar...

DERS ÇIKARIYORUZ.. ALMAK İSTEYENE SİZDE BUYRUN DİYORUZ...

İYİ İNSAN OLUNMADAN İYİ BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ !

Bütün Beşiktaş’lılara çağrımızdır;

11 Aralık 2011 Pazar günü saat 12:00 de Kazan'ın yanında buluşup, Nakkaştepe Mezarlığına beraberce hareket edeceğiz. Mühendis Oktay’ımızı kabri başında anacağız.

Münferit gelecek arkadaşlar için ulaşım:

Mezarlık Kuzguncuk sahil yolunda.... Ulaşım en kolay Üsküdardan sağlanır...
Üsküdara motorla gelecekler için, motorlardan iner inmez iskelenin hemen önünde Üsküdar-Çengelköy ve Üsküdar-Beylerbeyi minibüsleri bulunmaktadır... Bu 2 hat minibüsleride mezarlığın önünden geçer... İneceğimiz durak Kuzguncuk Astsubay Okulu durağı... Ayrıca iskelenin karşısından kalkan bütün İETT otobüsleri bu duraktan geçer... Kadıköyden gelecekler için 14M-Kadıköy-Kavacık ve 15F- Kadıköy-Ortaçeşme otobüslerine binip, Beylerbeyi'nde inmek ve Üsküdar yönüne giden otobüslere veya minibüslere binip Astsubay Okulu durağında inmek gerekir.

Sosyal ağlarda paylaş

Habertürk said:

UEFA, siyah-beyazlı kulübe "12 veya 19 Aralık'ta federasyonunuzun binasında Pricewaterhouse tarafından bütün hesaplarınız denetlenecektir" yazısını gönderdi

Kulüplerimizin başı UEFA'nın lisans prosedürüyle dertte. Gaziantepspor'un lisansının iptal olduğu süreçten sonra UEFA Kulüp Lisans Kurulu, dün TFF'ye iki önemli yazı daha gönderdi. Bunlardan ilki Gaziantepspor'un lisansının iptali sonrası, UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edildiği bilgisini içeriyordu.

Sabah gazetesinin haberine göre; UEFA gönderdiği ikinci yazıyla Beşiktaş'ın hesaplarının kendi belirlediği denetçiler tarafından detaylı bir incelemeden geçirileceğini bildirdi. Yazıda "Beşiktaş Kulübü'nün hesapları, Pricewaterhouse denetçileri tarafından 12 veya 19 Aralık tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu'nun binasında incelenecektir.

Kulübün,
1- Kulüplere olan borçları,
2- SGK ve vergi borçları,
3- Ertelemeye konu olan diğer borçları nedeniyle

TFF'nin göndermiş olduğu bilanço ve diğer kayıtlar tetkik edilecektir" ifadesi yer aldı. UEFA her iki yazıyı adı geçen kulüplere gönderdiğini de federasyona bildirdi.

Gazamız mubarek olsun. :)
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

özgür çek'i almak lazım. bosingwa filan değil de

özgür çek fenerbahçeliyim, başka takımda oynamak istemem demişti. Ama şöyle bir bakıyorum, Fenerbahçe'nin o kanatta adama ihtiyacı yok. Özgür Çek hepsini kesebilecekse rahatlıkla alınır.

En çok GS'nin işine yarar aslında, bakalım ne olacak.

Ben Beşiktaş'ın almasını isterim mesela, Quaresma - Simao, ikisinin birinin olmadığı zamanlarda harika işler yapar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...