Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 simao'yu kim fişliyor abi, o herif buraya yatmaya bile gelse laf söyleyemez kimse asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ayrıca haberler doğruysa tayfur içeriden mesaj yollamış carvalhal'e, mustafa'nın yeri forvettir, başka yerlerde oynatmaya çalışırsanız onu bitirirsiniz diye adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 DoubleW said: Aynen hele bu ekrem , etrafında dönmeye çalışmıyo mu topla, kafa atasım geliyo. en sevdiğim hareketi yüzü bizim kaleye dönükken arkasındaki adamın içinden geçmeye çalışarak dönüşü. top bizdeyken bi anda karşı tarafın atağı başlıyo her seferinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Takım olamamamızın tek nedeni Carvalhal'dır. Futbol oynatmayı bilmiyor adam. Top bizdeyken sahadaki dizilişimize baktığımızda bile rahatça anlarız. orta sahada her zaman kalabalık olan karşı takım. forvette tek kişi. Geçen sene nasıldık? Orta sahada yüksek tempoyla pek güzel paslaşır, top göstermezdik karşı takıma. şimdi kanatlardan birine topu veriyoruz ve izlemekle yetiniyoruz. ernst in necip in quaresmanın geçen sene kadar iyi olmamasının sebebi de bu. Tüm hücum organizasyonumuz topu kanatlara atıp, orta açıp gol atmak. Carvalhal'ın yaptırabildiği bu kadar. Türkiye de belki de en iyi orta sahaya sahibiz ama ortada top çeviremiyoruz, şaka olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Top rakipteyken defans çizgisi ceza yayının hizasına geliyor. Orta saha da onların 2m önüne kadar geriliyo. Rakibe topla oynayacak alan bırakıyoruz doğal olarak. Daha erkan basmamız lazım. En azından kendi yarısahamızda rakibin her adamına yakın baskı yapmamız laızm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Beşiktaş yöneticisi Serdal Adalı TFFye dilekçe vererek PFDK nın kendisi için verecegi kararı açıklanmasını istedi ve TFFye dilekçe vererek savunma hakkından feragat etti son dk geçiyor ntvspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Ne demek oluyor bu şimdi anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 güzel rest çekmiş,açıklasın tff artık cezası neyse,yok savunma hakkı bık bık etmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Absolut said: Ne demek oluyor bu şimdi anlamadım? TFF savunma hakkı yok diye karar veremiyoruz tarzı açıklamada bulunmuştu, serdar adalı da savunma yapmayacağını söylüyor, oyuzden karar verilsin diyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 counterattack yapıyor topu tffye attı tff hepsini birden acıklıcaz dicek sene sonunu bekliyecegiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ferrari bize biz ferrariyi cas'a dava etmişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 renkli basın yalan dolan haberde,ben yinede linklym transfer yasagı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 http://www.bloomberg.com/news/2011-09-28/fifa-probes-soccer-investment-fund-run-by-ex-chelsea-ceo-ronaldo-s-agent.html renkli basın haberi değil, haber bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 niye transfer yasağı gelsin ki? beşiktaş'ın kazancı yok, adamların araştırması iki ajans beşiktaş ve real'den kolpa transferlerle para koparmış mı, onun üzerine sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Usulsüz transfer yaptığı iddiası var mendes'in, dolayısıyla adamla iş yapan her takımı bağlar bu olay. Gidip kaçakçıdan cep telefonu alıp arkasından yakalanırsan yaaaa ben satın aldım bu telefonu, okuyom ben yaaa diyemezsin ^^ gibi... Ama zannetmiyorum altından bişey çıkıcağını Mendes'le beraber çalışan çok fazla büyük takım var zor o işler biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ben renkli basından önce yazdım :) istediğinizi söyleyin fon patlarsa topcularda patlar. birkez daha bunlar beşiktaşın topçuları değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 yani beşiktaş patlayana kadar real madrid'i var, manchester united'i var, chelsea'si var, inter'i var falan filan beşiktaş yanarsa bunlarda yanar ki mendes'le ilişkileri birebir olan takımlar bunlar, biz yine mendes'in büyük ortak olduğu şirketten yapıyoruz işlemleri yanlış hatırlamıyorsam asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 dostum anlamıyorsun sanırım oralardaki adamlarda sorun yok zira onlar fonun malı değil klüplerin malı sendekiler fonun malı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 abi o zaman beşiktaş'la birlikte porto, zenit, a.madrid falan da yanar diyelim asdfa hele porto'yu komple kapatıp giderler artık, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 portoyu bilmiyorum ama atletico nun durumu sıkıntılı zira adamların cfo su ile mendes ortak. Hatta Ardanın da fon aracılığı ile alındığı yönünde dedikodu var zira biliyorsunuz ardanın menejeri ahmet bulut da mendesin ortağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 abi adamlar alves transferinde ispanyanın en büyük kulüplerinden birini paravan olarak kullandı adfasdf bu adamların zarar görebileceğini pek sanmıyorum ya bu arada carvalhal hakemler maçı kötü yönetti falan diye konuşmuş. En azından artık konuşan ve hakkını arayan bir teknik direktör var fakat bunu TSL'de yapması gerek. Stoke'un bugün yaptığı hakemi kötü yönetmeye sürüklemekti yani, adamlar profesyonelce hakemi kontrol ettiler ev sahibi olmanın verdiği avantaj ile, bence bunun bir açıdan takdir bile edilmesi gerekiyor asdfdsa Hani bir hakem kötü yönetir, birde kötü yönetmeye sevk edilir. Arasında tonla fark var. Adamların aldığı penaltı bile bunun eseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Beşiktaşın futbolu bize umut verdi.Gerçekten fernandesi almak heralde beşiktaşın 2-3 yılını kurtaran bir hamle.Oyunu yönlendirmesi, nerde yavaşlatıp nerde hızlandıracağını çok iyi biliyor.Simao çok etkisiz kaldı maçta.Necip ilk 45dk da iyiydi sonra çöktü.kievden 2maçta en azından 1 er puan alabilirsek, stoke u içeride, tel avivi dışarda yenersek çıkarız gruptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 dinamo kiev geçen seneye göre düşüşte. içeride yeneceğimizi dışarıda da beraberlik alabileceğimizi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 DoubleW said: Beşiktaşın futbolu bize umut verdi.Gerçekten fernandesi almak heralde beşiktaşın 2-3 yılını kurtaran bir hamle.Oyunu yönlendirmesi, nerde yavaşlatıp nerde hızlandıracağını çok iyi biliyor.Simao çok etkisiz kaldı maçta.Necip ilk 45dk da iyiydi sonra çöktü.kievden 2maçta en azından 1 er puan alabilirsek, stoke u içeride, tel avivi dışarda yenersek çıkarız gruptan 50dk da yapsa idi hoc değişiklikleri çok güzel olcaktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 sözde kadro geniş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar