Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Takım olamamamızın tek nedeni Carvalhal'dır. Futbol oynatmayı bilmiyor adam.
Top bizdeyken sahadaki dizilişimize baktığımızda bile rahatça anlarız. orta sahada her zaman kalabalık olan karşı takım. forvette tek kişi.
Geçen sene nasıldık? Orta sahada yüksek tempoyla pek güzel paslaşır, top göstermezdik karşı takıma. şimdi kanatlardan birine topu veriyoruz ve izlemekle yetiniyoruz. ernst in necip in quaresmanın geçen sene kadar iyi olmamasının sebebi de bu.
Tüm hücum organizasyonumuz topu kanatlara atıp, orta açıp gol atmak. Carvalhal'ın yaptırabildiği bu kadar.
Türkiye de belki de en iyi orta sahaya sahibiz ama ortada top çeviremiyoruz, şaka olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Usulsüz transfer yaptığı iddiası var mendes'in, dolayısıyla adamla iş yapan her takımı bağlar bu olay.
Gidip kaçakçıdan cep telefonu alıp arkasından yakalanırsan yaaaa ben satın aldım bu telefonu, okuyom ben yaaa diyemezsin ^^ gibi...
Ama zannetmiyorum altından bişey çıkıcağını Mendes'le beraber çalışan çok fazla büyük takım var zor o işler biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

yani beşiktaş patlayana kadar real madrid'i var, manchester united'i var, chelsea'si var, inter'i var falan filan

beşiktaş yanarsa bunlarda yanar ki mendes'le ilişkileri birebir olan takımlar bunlar, biz yine mendes'in büyük ortak olduğu şirketten yapıyoruz işlemleri yanlış hatırlamıyorsam asdf
Sosyal ağlarda paylaş

abi adamlar alves transferinde ispanyanın en büyük kulüplerinden birini paravan olarak kullandı adfasdf

bu adamların zarar görebileceğini pek sanmıyorum ya

bu arada carvalhal hakemler maçı kötü yönetti falan diye konuşmuş. En azından artık konuşan ve hakkını arayan bir teknik direktör var fakat bunu TSL'de yapması gerek.

Stoke'un bugün yaptığı hakemi kötü yönetmeye sürüklemekti yani, adamlar profesyonelce hakemi kontrol ettiler ev sahibi olmanın verdiği avantaj ile, bence bunun bir açıdan takdir bile edilmesi gerekiyor asdfdsa

Hani bir hakem kötü yönetir, birde kötü yönetmeye sevk edilir. Arasında tonla fark var. Adamların aldığı penaltı bile bunun eseri
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaşın futbolu bize umut verdi.Gerçekten fernandesi almak heralde beşiktaşın 2-3 yılını kurtaran bir hamle.Oyunu yönlendirmesi, nerde yavaşlatıp nerde hızlandıracağını çok iyi biliyor.Simao çok etkisiz kaldı maçta.Necip ilk 45dk da iyiydi sonra çöktü.kievden 2maçta en azından 1 er puan alabilirsek, stoke u içeride, tel avivi dışarda yenersek çıkarız gruptan
Sosyal ağlarda paylaş

DoubleW said:

Beşiktaşın futbolu bize umut verdi.Gerçekten fernandesi almak heralde beşiktaşın 2-3 yılını kurtaran bir hamle.Oyunu yönlendirmesi, nerde yavaşlatıp nerde hızlandıracağını çok iyi biliyor.Simao çok etkisiz kaldı maçta.Necip ilk 45dk da iyiydi sonra çöktü.kievden 2maçta en azından 1 er puan alabilirsek, stoke u içeride, tel avivi dışarda yenersek çıkarız gruptan

50dk da yapsa idi hoc değişiklikleri çok güzel olcaktı..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...