Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu işten birileri baya iyi kar etti
geçen ay 2.5 milyon euro idi bonservisinin tamamı

şimdi %50 si 3.1 milyon euro

çiller döneminde dolar bile daha az kazandırıyodu.
Mesaj tarihi:
şu mendez de portekizliler de can sıkmaya başladı artık.bu alves işi mantık sınırını zorluyor.birşeyler dönüyor demirören-mendes-portekizliler üçgeninde ama hayırlısı.
Mesaj tarihi:
fizban said:

BJK, Julio Regufe Alves'in bonservisinin %50'si icin 3.1M € odedigini KAP'a bildirdi - http://t.co/bgvrVsn

şaka gibisin beşiktaş ya

6 milyonu cebe indirirken şaka gibi olmaz..
Mesaj tarihi:
fizban said:

bu işten birileri baya iyi kar etti
geçen ay 2.5 milyon euro idi bonservisinin tamamı

şimdi %50 si 3.1 milyon euro

çiller döneminde dolar bile daha az kazandırıyodu.

bir ay değil 2 ay önce almış madrid baktı b takımda oynıcak adamını satamıcak mendes 1 milyon fazla verildi alındı (bkz:emenike) normal birşey acep emenike satılırken kimler ne kar etti ???
Mesaj tarihi:
llama keşke yazdığın olsada burada değerini bulsa ama türkiye'de genç bir futbolcunun bunu başarması kolay değil.yine de bekleyelim görelim sahada ne yapacağını.

bu arada tanju uefa listesine alınmadı diye isyan edenler olmuş o gurbetçilerden cacık olmaz arkadaşlar boşuna dert etmeyin.
Mesaj tarihi:
S-H said:

@Llama

satarken fb kar etti.sen alınırken kimler kar etti demek istedin heralde.

olağan şeyler diyorum kısaca
birileri kar eder diyorum 1 ay içinde yada hiç sahaya çıkmadan
Mesaj tarihi:
Bu yazki yabancı transferleri çok kötü ya, Adalı içeri girdi demirören ortamı boş buldu saçmalamaya başladı yine. Yazık günah, bu sene ben pek birşey beklemiyorum.
Mesaj tarihi:
aga neler yapıyo sizin baskan.

said:
Julio Regufe Alves'in transferine ilişkin olarak, futbolcunun ekonomik haklarının %50'si kulübü Atletico Madrid'den 3.100.000.avro'ya satın alınmıştır. Alves ile 5 yıllık anlaşılmış olup; oyuncuya her sezon için 300.000.avro garanti ücret ödenecektir. Oyuncunun 12.000.000.avro'ya serbest kalma hakkı bulunmaktadır.

ahahaha lol be.
Mesaj tarihi:
kartal sporla berabere kalmışız
birde şöyle bir twit var ortalıkta

cempelister Emre Cem Pelister
Rovesata ile muthis orta da ilk kez Edu'dan gordum, ondan once de simao ile inanilmaz ikili oynadilar, paslari cok entresan
  • Yeni Oluştur...