Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

forzadan bahsediyor sanırsam ilk başta orda bebeye çok yüklendiler bu kim bla bla futbolcumu diye sonra adamı hazırlık maçlarında beğendiler.. tükürdüklerini yaladılar bi nebze. onun için diyor işte büyük konuşmayın.. bebe gibi olmasın. adam sakatlandı dünyanın bir numaralı forveti şuan sanki forza dada
Sosyal ağlarda paylaş

bebe 20 yaşında. youtube lol'larını izledim sadece. ve baya vesat.
edu 30 veya 31 yaşında. kariyerinde, beşiktaş'ın beğenmeyip gönderdiği bobo'nun bir sezonda attığı kadar golü var. kore liginde bile tutunamamış bir adam. kore bu be. beşiktaş bunu kiralıyo.

bu adam sezonu gol kralı falan olarak tamamlarsa zaten savcı direk şikeden atar herkesi içeri.
Sosyal ağlarda paylaş

Beğenmedim bu son 2 transferi, çok gereksiz geliyor. Çok ihtiyacımız varsa alt yapıdan adam çıkarmaya çalışsalar daha iyi olurdu. Nobre gibi kabız adamları oynatacağımıza bare gelecek vaadeden adamları oynatırdık. Ne şimdi bu son 2 transfer, biri çakma forvet, diğeri fernandes yedeği niye oraya daha oyuncu alıyoruz?
Sosyal ağlarda paylaş

abi asıl soru şu olmalı,

yabancı kontenjanı yüzünden 3 yıldır sürekli sıkıntı yaşanmasına rağmen tam kontenjan açıldı, rahatladık artık dediğimiz anda hemen niye yabancı alınıyor?

Bildiğin birileri Beşiktaş'ın sırtından para kazanıyor. Ya menejerler, ya yöneticiler ya da başka birşey bilmiyorum. Bu kadar saçma sapan transferler olmamalı ya,

Hadi Alves genç, parlama şansı var falan neyse de

Tek forvet oynayacağın sistemde elinde Almeida - Pektemek gibi iki harika adamın var. Yedekte 2. ligden gelme olsa da potansiyelli Mehmet Akyüz var. Sakatlıktan gelince Bebe olacak,

4 iyi forvetin varken gidip 30 yaşında, Nobre'nin yeni versiyonu adamı niye alırsın?

Cepler doluyor işte başka bir açıklaması yok...
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Defansdan bozma forvet diyorlar buna nerede okudum ben o hikayeyi =p Doğruluk payı varmı acaba.

Bi süre defans oynamış, kendi kalesine falan 1-2 gol atınca bi sezon t.d çekmiş bunu defanstan. Git biraz da karşı kaleye at demiş :) O sezon 12 gol atmış galiba, ondan sonra transfer falan derken çökmüş adam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...