fizban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 bebe 6 ay sakat değil mi zaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 evet sakat ikinci devrede yarar işimize o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 yok bebeyi kral yapmak nası olacak ? onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 bebe ilk geldiğinde yerden yere vuranlar sonradan kral yaptı adamı onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 forzadan bahsediyor sanırsam ilk başta orda bebeye çok yüklendiler bu kim bla bla futbolcumu diye sonra adamı hazırlık maçlarında beğendiler.. tükürdüklerini yaladılar bi nebze. onun için diyor işte büyük konuşmayın.. bebe gibi olmasın. adam sakatlandı dünyanın bir numaralı forveti şuan sanki forza dada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Kör ölür badem gözlü olur diye boşuna dememişler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 bebe 20 yaşında. youtube lol'larını izledim sadece. ve baya vesat. edu 30 veya 31 yaşında. kariyerinde, beşiktaş'ın beğenmeyip gönderdiği bobo'nun bir sezonda attığı kadar golü var. kore liginde bile tutunamamış bir adam. kore bu be. beşiktaş bunu kiralıyo. bu adam sezonu gol kralı falan olarak tamamlarsa zaten savcı direk şikeden atar herkesi içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Bebe iyi ya, vasat bir adam değil kesinlikle ama abartılacak bir adam da değil denildiği gibi ortanın üstünde, parlama potansiyeli olan adam sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 transfer sezonu bitti bitticek.. ligler başladı bu saatte adam almaya kalkarsan olcağı bu tabiki.. bebenin sakatlanması şansızlık beşiktaş için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 edu ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Beşiktaş'ın 2 tane yedek forveti var, ikisi de yerli ne gerek var anlamadım. Sağ bek alsalar ölürler şu takıma dimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 bana yıllık 1.1 milyon euro verseler, edu'dan daha çok gol atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Edu'nun bu sezon en az 15 golü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 @eagleye atma ziya http://vthumb.ak.fbcdn.net/vthumb-ak-sf2p/v50575/222/105/730017961/b730017961_428728322961_1491.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 tamam aslan kadar aslan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Beğenmedim bu son 2 transferi, çok gereksiz geliyor. Çok ihtiyacımız varsa alt yapıdan adam çıkarmaya çalışsalar daha iyi olurdu. Nobre gibi kabız adamları oynatacağımıza bare gelecek vaadeden adamları oynatırdık. Ne şimdi bu son 2 transfer, biri çakma forvet, diğeri fernandes yedeği niye oraya daha oyuncu alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 abi asıl soru şu olmalı, yabancı kontenjanı yüzünden 3 yıldır sürekli sıkıntı yaşanmasına rağmen tam kontenjan açıldı, rahatladık artık dediğimiz anda hemen niye yabancı alınıyor? Bildiğin birileri Beşiktaş'ın sırtından para kazanıyor. Ya menejerler, ya yöneticiler ya da başka birşey bilmiyorum. Bu kadar saçma sapan transferler olmamalı ya, Hadi Alves genç, parlama şansı var falan neyse de Tek forvet oynayacağın sistemde elinde Almeida - Pektemek gibi iki harika adamın var. Yedekte 2. ligden gelme olsa da potansiyelli Mehmet Akyüz var. Sakatlıktan gelince Bebe olacak, 4 iyi forvetin varken gidip 30 yaşında, Nobre'nin yeni versiyonu adamı niye alırsın? Cepler doluyor işte başka bir açıklaması yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 açıklamasını kendin söyledin işte, bebe iyileşince bu gidecek zaten, sakat olduğu için geldi. adam kiralık. he, olur da 15-20 gol çakarsa bakarsın kalır da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Defansdan bozma forvet diyorlar buna nerede okudum ben o hikayeyi =p Doğruluk payı varmı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 '23 yaşına kadar stoper oynamış'forza'da okumuşsundur bir alamancı yazmıştı doğru mu bilemicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Ulan ciddi ciddi futbol konuşuyolar burda. Vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Evet bencede o iki forvet ofsayt penaltı gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Darksun said: Defansdan bozma forvet diyorlar buna nerede okudum ben o hikayeyi =p Doğruluk payı varmı acaba.42 maç 5 gol. Tek açıklaması bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Lugano'yu forvet yapsan gol kralı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Darksun said: Defansdan bozma forvet diyorlar buna nerede okudum ben o hikayeyi =p Doğruluk payı varmı acaba. Bi süre defans oynamış, kendi kalesine falan 1-2 gol atınca bi sezon t.d çekmiş bunu defanstan. Git biraz da karşı kaleye at demiş :) O sezon 12 gol atmış galiba, ondan sonra transfer falan derken çökmüş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar