escape Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bana gereksiz demişsin ama şu senin sabah 7 den beri yaptıgın cok normal bişi evet. yaptıgın resmen reklam vs. millet sana "gitme o giderse bende giderim" dedikce egon halay çekicek ve sen de hala foruma bakıp oraya buraya post atıp devam edeceksin. gidecek adam "beni banlayın" demez. "cıkış yap der ve gider.. bence uzatma daha fzla son pic ini koy ve terket forumu http://i51.tinypic.com/n63t07.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 benim işsiz olduğum kanaatine nerden vardın onu çözemedim. tanışıyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Çok yanlış şeyler tartışıyoruz. Ortada edebi bir eser var tartıştığımız şeylere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 nomsaR said: benim işsiz olduğum kanaatine nerden vardın onu çözemedim. tanışıyo muyuz? geçende sen zararlısın mı, az zararsızsın mı ne bi şey demişti bana bu arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Lyvanna_Dolores said: kaede anlatamaz derdin gifsiz reaction postlar hayli yetersiz nomsar işsiz escape gereksiz gecko ise çok mutsuz hunharca banlayın beni aldı zaybird başın gider 5k ya varmaz dilim "neden sanat?" sormaya kaldı ramak edepsiz gif koymaya diyecek bir lafım var aquila'ya piramötleri mısırlılar yapmoş :)))))999 eğlenceden değil tümden banlayın beni çetintaşa bakar ibret alırım mithata bakar fenalaşırım nilde giderse ben naparım benim sadık yarim Ahmet Salih Bozdaş'tır uzatmayın banlayın beni karacanil der adam olun ulan son kıtamdır yaklaştı banlanacağım an çetiştaş sorar memnun musunuz? size müstahak kalın aç ve xunn'suz ama cacık olmaz. ban-leyin beni anatomi calis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 pardon bolumler karismis. siir guzel +rep verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Ahahahaha nasıl alınmış insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 +rep basarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 HAHAHA KOYDUM KOYDUM İLK SATIRDAYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 escape said: bana gereksiz demişsin ama şu senin sabah 7 den beri yaptıgın cok normal bişi evet. yaptıgın resmen reklam vs. millet sana "gitme o giderse bende giderim" dedikce egon halay çekicek ve sen de hala foruma bakıp oraya buraya post atıp devam edeceksin. gidecek adam "beni banlayın" demez. "cıkış yap der ve gider.. bence uzatma daha fzla son pic ini koy ve terket forumu http://i51.tinypic.com/n63t07.jpg nomsaR said: benim işsiz olduğum kanaatine nerden vardın onu çözemedim. tanışıyo muyuz? guys, seriously? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 çok duygusal bi şiir gönlümde yaralar açtı bence bu halk ozanımızın esin kaynağı gitmesin diye banlamamalıyız. burada kalmalıdır. bu şiir yetmez ama evet. kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Kaede said: HAHAHA KOYDUM KOYDUM İLK SATIRDAYIM benim adim iki kere gecio, ben kazandim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 escape said: bana gereksiz demişsin ama şu senin sabah 7 den beri yaptıgın cok normal bişi evet. yaptıgın resmen reklam vs. millet sana "gitme o giderse bende giderim" dedikce egon halay çekicek ve sen de hala foruma bakıp oraya buraya post atıp devam edeceksin. gidecek adam "beni banlayın" demez. "cıkış yap der ve gider.. bence uzatma daha fzla son pic ini koy ve terket forumu http://i51.tinypic.com/n63t07.jpg nomsaR said: benim işsiz olduğum kanaatine nerden vardın onu çözemedim. tanışıyo muyuz? http://i1105.hizliresim.com/2011/5/16/10198.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 İnsanların 4chan kültürünü retorik sanatı diye kakalamaya çalışması mı, yoksa birine işsiz diyip tepki görünce TROLLOLOL diye takılması mı daha komik bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 a masterpiece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 adetinizi daha farkli platformlarda gecistirsenize ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 işsiz hariç her türlü sıfata açığım. sadece işsiz muhabbetine hassasiyetim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ahaha benim adım geçmemiş lan, hayret. Gerçi geçsede sallamadığımdan anladılar bıraktılar benle uğraşmayı. fsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 meraba gızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 yok bayiyo ya zamanla, yeni yüzler gerekiyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Kaede said: HAHAHA KOYDUM KOYDUM İLK SATIRDAYIM vaniLLe said: benim adim iki kere gecio, ben kazandim! siirin sebebi benim, en cok ben kazandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 piramitten mi uctu xunn yani? sen kazaninca ben de kazanmis sayildim np! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ben bilmem, adminim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 hmm ben de yokum siirde ucurun kellesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar