LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ahmedinejad said: hammerzeit said: ben kendi eşimi biliyorum ve güveniyorum. tam da bu yüzden hiç beklemediğin anda gelecek ve çok canın yanacak. "lan ben sana güvenmiştim be, sen yapmazsın demiştim" diyeceksin. hammerzeit;Hani biz ruh ikiziydik... eşi: Pardon ben benzetmişim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 adam öldü beyler vurmayın tmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 hammerzeit Son hareketlilik 16/05/2011 11:59 off polemiğe laf cevap veren olmayınca çok sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Geçen sefer ayarı verdiğimde rage'e girmişti yavuz da hemen kitlediydi ancak bu sefer kitlenmedi ve görüntüledim topici.. http://forum.paticik.com/thumbnails/de4/cfa/0a8/0b9/342/d14/be1/196/eb6/fc3/25_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 hammerzeit said: evet okuyacaktım vazgeçip mevcut ünimde asistan olarak kaldım. elinle mutlu olmaya devam darta. böyle demiş kilitlenen topicte ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 adam başlığı açıp bir daha girmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Masquerade said: hammerzeit said: evet okuyacaktım vazgeçip mevcut ünimde asistan olarak kaldım. elinle mutlu olmaya devam darta. böyle demiş kilitlenen topicte ahhaha Çok kızmıştı abi adam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 hammerzeit said: evet müstakbel eşim şu an öğrenci ama bu sene mezun olacak bi aksilik olmazsa. :p ben burayı anlamadım müstakbel demek gelecekteki demek,hani nişanlıyken falan kullanılır. sen şimdi evlendin mi yoksa sonra mı evleneceksin?Yoksa müstakbel sıfatını yanlış mı bilyosun(dun) hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Nerden tutsan elinde kalıyor abi boşver sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 wtf is goin on here? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 kitlenmeden post um olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 sirf bu yuzden asistan olan adamlar mi var lan? kizlar yazsin fln diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Yetersizler genelde rütbeyi kullanıyorlar karı kız işlerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 reskill yedi adam bırakın yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 http://2guys1truck.com/wp-content/uploads/2011/04/owned9wz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Vay anasını millet ne farklı amaçlarla akademisyen oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Silphatos said: reskill yedi adam bırakın yeter Spawn point'te camplıyorlar sfdasfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 yav evet fazla uzamış bu bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar