vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Tebrik ederim. Umarım aldığın ahları, bedduaları çekmeyeceğin mutlu bir evlilik yaşarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 İnsanların karmaya inanıcak kadar saf ve temiz olması mutluluk veriyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 tebrik ederim.. bokunu çıkarttınız abi, kedi-ciğer muhabbeti de oldu bazıları için. isteyen istediğiyle yatar? taşlayalım pati meydanına çıkarıp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 mallık yapana "ehahah mal la bu!" demek gibi bişi. taşlama ile arasında ise bi korelasyon yok sanıyorum. "eahhahaha karısı da bunu aldatırsa çok komik olur" ki komik olur evet. gavur buna poetic justice diyor mesela. hep taşlamışlar şairleri. o demek bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Hayırlı olsun birader 3+1 mi ? Birde nereden kaça aldın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 hammerzeit said: güveniyorum. İnsanlar değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ahahhahaha nasıl hayvanlarsınız lan sizin anneniz bacınız yok mu? anne denmemiş o eksiği kapatayım. bu arada asistanlık öyleyse ben de kasayım ya. iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 abi ben de düşündüm onu. sonra öğrenci popülasyonunun 20erkek +20çirkin erkek daha olduğunu görünce vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Tebriks! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Karma olayı saçma ama kişi yaşayış biçimi, kendince ahlakı (doğtu yanlış onu demiyorum) ve dünya görüşü çerçevesinde yaşar, insanlarla etkileşime geçer, ve kendine uygun ve benzerleri ile sosyal aktivitelerde bulunur. Dolayısı ile kişinin arkaşadaşları, çevresi ve eşi bir bakıma onun aynasıdır, yani onlarla iletişime geçip kişi hakkında bilgi sahibi olunabilir. Bu bağlamda davul bile dengi dengine çalar diyebiliriz. Bulduğun kadın ve erkek ve arkadaşların senin gibidir az çok benzerindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 "Tatar Ramazan" said: Umarım karın seni yıllarca boynuzlar ve ruhun duymaz, çocuğun da zenci doğar lol oooff gece gece ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 butthurt lafini her kullandiginizda bir kedi oluyor arkadaslar, yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 türkçe klavye kullanalım arkadaşım. bu hadi neyse de bazı kelimeler var ki "say whaaa?" diyorsun başta, sonra hea ingilizce klavye diyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 "Tatar Ramazan" said: Umarım karın seni yıllarca boynuzlar ve ruhun duymaz, çocuğun da zenci doğar lol aahahhahahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 hammerzeit said: asistanken 3 kızla beraber olmustum. not korkusu güzel şey arkadaş. hammerzeit said: lisanstaki erkeklerin ağır küfrettiklerini biliyorum ama arkamızdan. ulaşamadıkları süt gibi hatunlar yatağında lan! daha ne. hammerzeit said: çatır çatır öpüşürüm her yerde sen de ekmek banarsın anca. hammerzeit said: buyursun denesin o yağız delikanlı sataşmayı. hammerzeit said: İzmir'de sevişilmesi bir kriter değil arkadaşlar maalesef, kızlar teklif ediyor mu, etmiyor mu konu bu. asistan oldugum icin bana ediyor kızlar teklif. hammerzeit said: süt gibi işte beyle bembeyaz pamık gibi. hayır, biz de öğrenciydik zamanında. yüzümüze bakmayan o kızlar gidip asistanlar karşısında eridikçe çıldırıyodukç bu yüzdendir asistan olmam. meyvelerini de alıyorum zaten. en son erkek arkadaşını seninle aldatan kızın sevgilisi intikam yeminleri ediyordu o kız mı bu yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 "Tatar Ramazan" said: Umarım karın seni yıllarca boynuzlar ve ruhun duymaz, çocuğun da zenci doğar lol cuk oturmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 iyi çakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 hammerzeit said: asistan oldugum icin bana ediyor kızlar teklif. ben asistan değilim, bana gene ediyolar. top that Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?21,5030476,5037084#msg-5037084 tebrikler kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Hao said: http://forum.paticik.com/read.php?21,5030476,5037084#msg-5037084 tebrikler kardeşim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 kardeşi falandır. diye umuyorum yoksa busted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 yok ya bir insan niye evlendim diye yalan yere konu açsın ki ? Alter egosuyla falan mı tartışıyorduk kaç sayfadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Hao said: http://forum.paticik.com/read.php?21,5030476,5037084#msg-5037084 tebrikler kardeşim para toplayıp yollıyalım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 hedehodohop said: yok ya bir insan niye evlendim diye yalan yere konu açsın ki ? Alter egosuyla falan mı tartışıyorduk kaç sayfadır o pamık gibi kızlarla yaşadığı muhabbet şu olabilir: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar