Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devlet Bahçeli @Siyaset Meydanı


roket adam

Öne çıkan mesajlar

Bu akşam bi bakayım dedim, adam bi yandan fetoculara giydirdi, öyle "uzaklardan gelen mesaj" falan değil, "pennsylvania imamı" falan da değil, direkt fethullahçı&fethullah gülen'den girdi olaya, eşkenar üçgen diye "feto & tayyip & apo" dedi, çok ciddi şeyler söylüyor bugün. Yakında eski mhp başkanı derlerse şaşırmam, hakkaten iyi giydiriyor, işini bitirirler valla.

Ayrıca hakkaten çok olgun adammış, çıktılar adama 40 yapar remixi falan izlettirdiler, herif gülüyo öyle, yaratıcı bir zekanın ürünü bunlar dedi, ben baterili olana çok gülmüştüm dedi.

Üstüne size yumurta atılsa ne yaparsınız dedi ali kırca, "normal karşılarım, ne diyeceğim. ama daha yaratıcı çözümleri tercih ederim, 8 milyon genç var oy kullanacak, yumurta atacağınıza oy verseniz hükümeti düşürürsünüz" dedi.

Ahmet Türk'ün elini niye sıktınız sorusuna da "o da halkın bir temsilcisi, kalkmış yanımıza kadar gelmiş, elini uzatmış, ben niye elini sıkmayayım ki" tarzı bir şeyler dedi.

Çok efendi bi adam lan, hakkaten mecliste olamayacak kadar efendi bir adam. Bu gece ciddi ciddi repleri topluyor bahçeli, izleyin derim:
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=show
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bahçeli iyidir ya.
Sakin adam bikere. Ülkücü kopukları -hepsine ithafen değil, kopuk olan ülkücülere ithafen- bu kadar tutabildiyse, helal olsun bile denir sırf bu yüzden.


Taban baskısı, mhp'nin agresif yapısına ayak uydurmaya çalışması falan, komik olaylara düşürüyor biçok kez kendisini. O da tamamen kendi suçu değil, dediğim gibi özünde agresiflik yatan bi yapının başında olmasından kaynaklı. Adam yoksa kış uyusunda gibi zaten baksanıza, hal ve hareketleri bile sakin.


Bahçeli iyi de, mhp iyi değil işte. Ordan kaybediyor hep.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adam sürekli tabanı sokaklardan çekmekle suçlanır harbici ülkücü tayfası tarafından, dini çağrışımları da yapmıyor, harbici tayfa hep bbp'ye geçmiş o yüzden, ya da hepar'a geçmiş. Bence ülkücü tayfayı mümkün olduğunca sokaktan çektiği için bile takdiri hak ediyor. MHPliler nasıl deli manyak tipler biliyorsunuz, "baltaları gömdük ama nereye gömdüğümüzü unutmadık" diyordu 80 dönemini de yaşamış bir MHPli tanıdığımız. Sürekli bu adama sövüyorlardı "örgütü" pasifize ettiği için.

Bu adam bu kadar pasif davranmasa iç savaş çıkar türkiye'de.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...