roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Bu akşam bi bakayım dedim, adam bi yandan fetoculara giydirdi, öyle "uzaklardan gelen mesaj" falan değil, "pennsylvania imamı" falan da değil, direkt fethullahçı&fethullah gülen'den girdi olaya, eşkenar üçgen diye "feto & tayyip & apo" dedi, çok ciddi şeyler söylüyor bugün. Yakında eski mhp başkanı derlerse şaşırmam, hakkaten iyi giydiriyor, işini bitirirler valla. Ayrıca hakkaten çok olgun adammış, çıktılar adama 40 yapar remixi falan izlettirdiler, herif gülüyo öyle, yaratıcı bir zekanın ürünü bunlar dedi, ben baterili olana çok gülmüştüm dedi. Üstüne size yumurta atılsa ne yaparsınız dedi ali kırca, "normal karşılarım, ne diyeceğim. ama daha yaratıcı çözümleri tercih ederim, 8 milyon genç var oy kullanacak, yumurta atacağınıza oy verseniz hükümeti düşürürsünüz" dedi. Ahmet Türk'ün elini niye sıktınız sorusuna da "o da halkın bir temsilcisi, kalkmış yanımıza kadar gelmiş, elini uzatmış, ben niye elini sıkmayayım ki" tarzı bir şeyler dedi. Çok efendi bi adam lan, hakkaten mecliste olamayacak kadar efendi bir adam. Bu gece ciddi ciddi repleri topluyor bahçeli, izleyin derim: http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bu devirde ''efendilik'' bile el üstünde tutuluyor. aynen seviyorum bahçeli'yi. ideolojisi uysa da, uymasa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 mhp baraj altında kalıcak onun efendiliği o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Hiç sanmıyorum barajın altında kalacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 hahaha, size efendice giydiren birini görünce şaşırdın tabi. nereden yüklenebileceğini de bilmiyorsun. banane ister baraj altında kalsın, ister kalmasın. %46 alanlardan daha efendi sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Ali kırca kasetler hakkında bişi sordu mu merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 http://forum.paticik.com/thumbnails/aaf/394/40b/adb/5d3/07d/196/8ac/4e0/39f/f7_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Bahçeli iyidir ya. Sakin adam bikere. Ülkücü kopukları -hepsine ithafen değil, kopuk olan ülkücülere ithafen- bu kadar tutabildiyse, helal olsun bile denir sırf bu yüzden. Taban baskısı, mhp'nin agresif yapısına ayak uydurmaya çalışması falan, komik olaylara düşürüyor biçok kez kendisini. O da tamamen kendi suçu değil, dediğim gibi özünde agresiflik yatan bi yapının başında olmasından kaynaklı. Adam yoksa kış uyusunda gibi zaten baksanıza, hal ve hareketleri bile sakin. Bahçeli iyi de, mhp iyi değil işte. Ordan kaybediyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 püskevit marka oluyomuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 mhpyide sevmem bahçeliyide sevmem , ''ülkücülük'' ideolojisini sevmem bir kere .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Adam sürekli tabanı sokaklardan çekmekle suçlanır harbici ülkücü tayfası tarafından, dini çağrışımları da yapmıyor, harbici tayfa hep bbp'ye geçmiş o yüzden, ya da hepar'a geçmiş. Bence ülkücü tayfayı mümkün olduğunca sokaktan çektiği için bile takdiri hak ediyor. MHPliler nasıl deli manyak tipler biliyorsunuz, "baltaları gömdük ama nereye gömdüğümüzü unutmadık" diyordu 80 dönemini de yaşamış bir MHPli tanıdığımız. Sürekli bu adama sövüyorlardı "örgütü" pasifize ettiği için. Bu adam bu kadar pasif davranmasa iç savaş çıkar türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 "roket adam" said: Bu adam bu kadar pasif davranmasa iç savaş çıkar türkiye'de. Doğru söze ne denir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 kafanızı yormayın o kadar kolay değil iç savaş. bir siyasi partinin liderinin ağzından çıkan 2 lafa bakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Sayın Bahçeli iyi insandır yahu dede, amca kıvamı bir akrabalığım olmasını isterdim hoşsohbet birisi olsa gerek. Ülkücülük konusunda kararsızım iyi de olabilir kötü de ama aşırı olduğu kesin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 O agresif kesimi AKP ele geçirmeye çalışıyor şu anda zaten. Son zamanlarda piyasaya çıkartılan kasetler ve AKP mitinglerinde söylenenler hep buna işaret ediyor bence. Anladılar tabii badem bıyıklıların olası kavgalarda falan dayak yiyeceklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 lol emaleth bi yazı yazdı bahçeli iyi adam yaw diye bütün pati bahçeli fanı oldu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bahçeli efendi demekle bahçeli fanı olunuyorsa, olayım madem. fanboyum artık yaşasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Kaede said: lol emaleth bi yazı yazdı bahçeli iyi adam yaw diye bütün pati bahçeli fanı oldu ahahah Ben görmedim, nerede o yazı? Buraya da kopyalayalım o da tartışılsın hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 abi onu bunu bilmem adam en son "allah şehide kelle dedirtmesin" dedi ya pisküvit muabbetine, + rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Joker said: http://forum.paticik.com/thumbnails/aaf/394/40b/adb/5d3/07d/196/8ac/4e0/39f/f7_450xNULL.jpg abi suna neden umarsızca güldüm ya bi de napolyon postunun altında olunca daha da güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mhp'de bir Oktay Vural var ben de onun fanboyu olabilirim mesela. said: MHP Grup Başkan Vekilidir. Bos zamanlarinda iPad kullanmayi ve Vuvuzela calmayi sever.http://tr.wikipedia.org/wiki/Oktay_Vural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 allah şeide kelle dedirtmesin ayarı efsaneydi ya. izlerken sırıtıyodum mal mal, adam lafı etti yüz ifadem dondu bi an. 2-3 saniye sonra kendime gelebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Kaede said: lol emaleth bi yazı yazdı bahçeli iyi adam yaw diye bütün pati bahçeli fanı oldu ahahah ablaya hormettendir o, fena adam degilmis aslinda. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 adam dini yönden de ayarı verdi, yıllardır böyle bi ayar bekliyorum kim vericek diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 parti başkanı olduğu ideolojiden tiksinsemde mizacı düzgün bir insan Bahçeli öyle mitinglerde atarlı giderli davranıyor tabana şirin gözükmek için ama konuşmalarında gayet sakin ve açık konuşuyor. zaten partide de ne kadar sevildiği ortada CHPleştirdi deyip duruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar