-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 diyelimki savaş çıktı ve ülkemiz dünya çapında gerçekleşen bi savaşa girdi. bazılarımız askere falan çağırlıdı. hertaraf chaos içersinde. Benim merak ettiim böle bi olağan üstü durumda neler olabilr? Yani okullar kapatılır herhalde, sokağa çıkma yasağı olabilrmi? iş yerleri ne yapar? aklınıza ne geliyor? not: allah korusun :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Duruma göre o. Seferberlik ilan edilmez tabi sıcak savaş olursa tanklar girer bombalar yağmaya başlarsa herhalde sokağa çıkma yasağı olur ama eli silah tutan herkesi askere almazlar. Sadece asker yaşı gelenleri hemen alırlar herhalde.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Müttefikler ve düşmana başlı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Herhalde ekonomi ne olur sölemeye gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 savaş çıkarıpta okuldanmı kaytarmak istiyorsunuz? aman derim ha 16 yaşındayım,seferberlikte cephe hizmeti için minimum yaş....16 eyvah eyvah....[signature][hline]If you could see the lover in me And we could join our hands together If you could see how good it could be We'll sing these stupid songs forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ekonomiye bişi olmaz zaten savaştaki bi ülkenin ekonomisine benziyo bi savaşı yoktu oda gelir :D[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bahçemde hayvanlarımla uğraşırken arkadan bi adam yaklaşır.. a= adam b=ben a: senin için yeni bi görev var b: emekli oldum a: bu son görevin olucak b:sonuncusu son görevimdi zaten b:orda en yakın arkadaşımı kaybettim ! ! a: savaş sona erdi! bu çok farklı bi görev b:hayır a:savaş sona erdi rambo.. arkamı dönerim çizmelerimi bağlarım kafama da kırmızı bandımı takar helikoptere atlarım.. daha sonra helikopterden atlayıp karnıma dal girer.. karnıma aldığım kurşun yarasına ateşe verdiğim tahta çubuğu sokarım vs.vs. da dan dan da dan[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 hönk?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 olee Uo oynariz ...:P[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Flam Sanct Uus Sanct Rel Sanct not: SanEt değil[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 dsasd sphere gençlik =D[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bu saatten sonra sıcak savaş olacagını sanmıyorum... hem ne için savaş çıkacagında baglı bu durum.[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 [Bu mesaj Demon_of_Hell tarafından 13 Eylül 2004 18:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 yurtdışına internet bağlantısı kesilebilir, bilmem buradaki insanların çoğunun hali ne olur.. :-p[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Ooo Kan govdeyi goturur valla :P[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 stim pack varsa ben giderim hemde en onden .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 herkes askere çağrılır dı said: -Cleglaw-, 13 Eylül 2004 16:00 tarihinde demiş ki: not: allah korusun :-) not çok hoşmuş :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Alayımız askere gider.. Kaos hem o chaos değil..[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: huun, 13 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki: stim pack varsa ben giderim hemde en onden . Medic yok bence boşver.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 demiyelim[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 savas cıktıgı zaman mevcut askerlerimiz gider bu arada seferberlik emri olanlarda askeri kamplarda egitime alınırlar ve yedekte bekletilirler.daha fazla asker ihtiyacında eli silah tutanları alırlar bu arada geride kalanlarda 24 saat televizyon izlerler. bence böle olur:)[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 scarface gibi cekerim bolivya kokainimi overdose la alırım elime minigun ımı ta-ta-ta-t-a[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Yurtdışı çıkışları kesilince herkes paticiğe doluşur. Yeni bir topic açma furyası başlar, adminler konu kilitleyip link vermekten yorgun düşer... Başka bir yön: daha önce söylendiği gibi seferberlikten sonra evlerinde oturanlar televizyon başına geçer. Bense evde sıkıntıdan çatlarım... Ya da askere alınırım? Ama 17 yaşındayım ve lise bitmedi... Alacaklarını zannetmiyorum.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Medic veya stim pack yoksa olmadı şimdi :P Çağırılırsak herkes askere giderdi.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bol bol speech var bende.... kama sutra master gigolo sexpert de var o yüzden savaşmam sevişirim.....[signature][hline]If you could see the lover in me And we could join our hands together If you could see how good it could be We'll sing these stupid songs forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 şu an er ryan'ı izliyorum savaş çıktığı anda ön cephedeyim...ama müttefiklere bağlı tabi...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar