Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bekir attı lan 4.yü vay be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 oha bekiri satin almis aziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 yukarı da sorulmuş böyle şampiyon olmakatn memnunmusunuz diye, evet memnunuz rakibimiz bütün maçları 0 eforla kazanınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bekir gokan gibi atti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 zuahhahahah BEKIR ADETA BIR MESSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 hadi ya bir hafta geçsin çabucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 keşke trabzonun son maçı avni avker'de olsaydı son maçta bu sefer onların şampiyonlugu gitseydi 18 k dicem ama sözde şampiyonluga oynuyan takımlarının stadını bile dolduramıo sevgili uşaklar,13-14k birden aglayıp sahaya inse,delirse,stadı yaksa,takımına saldırsa,ah ne gülerdim ne eğlenirdim neyseki son maçları dışarda ayrıca burak cezalı lolololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 satın aldığımızı çok belli ettik bekir gol mü atar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Beyler ben ne anti fenerliyim ne de fener düsmani ben temiz futboldan yanayim, dostluk baris ve rekabetten her kim ki bu oyuna pislik bulandirirsa , bende onu burada yazarim niye bizuluyorsunuz niye aliniyorsunuz niye kiziyorsunuz yazdiklarimin herhangi birinde yanlis birsey bulursaniz gelin sabaha kadar tartisalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 zamanında toschank diye kaydetmiştim bu ss'i tam 11 sene önce. gerçek olacağını nerden bilebilirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 harrykewell said: Beyler ben ne anti fenerliyim ne de fener düsmani ben temiz futboldan yanayim, dostluk baris ve rekabetten her kim ki bu oyuna pislik bulandirirsa , bende onu burada yazarim niye bizuluyorsunuz niye aliniyorsunuz niye kiziyorsunuz yazdiklarimin herhangi birinde yanlis birsey bulursaniz gelin sabaha kadar tartisalim cool story bro (tu) aglamaya devam minik aslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 harrykewell said: Beyler ben ne anti fenerliyim ne de fener düsmani ben temiz futboldan yanayim, dostluk baris ve rekabetten her kim ki bu oyuna pislik bulandirirsa , bende onu burada yazarim niye bizuluyorsunuz niye aliniyorsunuz niye kiziyorsunuz yazdiklarimin herhangi birinde yanlis birsey bulursaniz gelin sabaha kadar tartisalim ve yönetmen seti terketti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 haftaya fener kazanıp şampiyon olursa şike yapmamıştır yaptıysada cok az yapmıştır . eğer şike yapmışlarsa ilahi adalet diye bişey var rahat olun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 fizban said: valla bu sefer de giderse komik olur. dediğim gibi alışkınız biz. komaz çok. bu sefer benim bile kalbim dayanmaz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 erucalavera said: satın aldığımızı çok belli ettik bekir gol mü atar lanlol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 PZero said: haftaya fener kazanıp şampiyon olursa şike yapmamıştır yaptıysada cok az yapmıştır . eğer şike yapmışlarsa ilahi adalet diye bişey var rahat olun . sene 2011 ne ilahi adaleti ya...düz adalet bile yok ilahiyi geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bes(iktas) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 aha bu da 5 kralex attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ALEX'İ SATIN ALMIŞLAR YA! BÖYLE ŞİKE GÖRMEDİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Aygutu niye göstermiyolar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 oha abi aziz baskan alexi kac mactır satın alıyo, para bitmez insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 topu satın almışız galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 abi direkleri de satın almısız galba hic direkten top donmedi FXGHDKLSFGHDSFGHJKHSFGD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Ağları satın aldık, bütün toplar oraya gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Alex sanki bir Allah -New York Times- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar