Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aptal insanlarla çalışmak

odullusoru

Öne çıkan mesajlar

Tesbih said:

Benim en hoşlanmadığım insan tipi yavaş anlayan insanlar. Bir şeyi 3 kere anlatmak zorunda kaldığımda o insanda soğuyorum direkt

bunu çok yaşıyorum. kendi işim olmadığı halde 2 kere adım adım göstermeme rağmen hededeki şifreni şuradan değiştireceksin olayını 3. kez gelip bana soruyorsa, her değişiklikte eşşek gibi yanıp sönen bilgilendirme notlarını okumayıp bu ne yeni yapılmış deyip bana telefon açıyorsa mesela. soruyorum bilgilendirme kısmını okudunuz mu hayır diyor bilgilendirme kısmı ne... ekrandaki yanıp sönen işaretin yanındaki lamba var yeni notlar yazıldığında okunsun diye diyorum haa orası okunacak mı diyor. hayır süs diye koyduk onları zahmet etmeyin.

mesela bir şey arıyor bulamıyor, yine daha ilk sayfada zaten arama yeri var aradığı şeyi bana telefon etmek yerine oraya yazsa bulacak gene de zahmet edip aratmıyor telefon ediyor onun yerine.

çoğu zamanda angarya işleri yükledikleri insanlarla muhatap oluyorum içimden diyorum zaten kapasitesi biraz yüksek olsa o işi yapmaz doğru düzgün bir iş sahibi olurdu gene de sinir olmamak elde değil bazen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...