applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Red said: apıl niye abi kızlar sevişmiyor mu ? forumun geneli icin kötu bir bakıs acısı dedim abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 o değilde bu konu bitti bence fazlası adriana lima resimlerine kadar gider.hadi kib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Sparkcaster said: http://alkislarlayasiyorum.com/images/all_content_thumbnail/21166_20091126030824.jpg yapılır mı lan bana bu, laan laaaaaaaaaan ahaha nerden geldi bu aklına ya helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 biz o aciyi bilmeyiz diyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 neden sevişmek olaganüstü karşılanıyor burda ya da geyik konusu yapılıyor bence sevişmeyen ins... neyse hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 durun bakalım bide trip yedik,ben de alttan almadım sağlam bi msj geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 ben anlamıyorum o tür kızları nerden buluyorsunuz abi. kusura bakma ama üzülüceksen çok yazık olmuş bu kadar basit ve rahat konuşan bir kızla baştan beri beraber olman. abi hiçbir zaman böyle demiş olabilir diye düşünmeyin. hiçbir kız, erkek arkadaşına o tür mesajlar atmaz. insanı katil eder ulan o tür mesajlar, şakası bile komik değil yani. ver yolunu. sana garantisini verebilirim sana döneceğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 çokgzl topic :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 patileri yormadan ben yaziyim bari birazdan biri yazıcak topluluk adina: abi msjlari paylas bizle cvplari pati olarak yazalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 fede said: e demin kızın açısından bak diyodun bi shitstorm vurur mu diye yazmıştım da onu sonuç olarak ya kız çocuğa aşık, onu kıskandırmak için böyle bir şey yaptı ahmetle biraz oturup döndü ya ahmet başka bir kıza aşık bu kızla biraz oturdu çok yakınlaşmadı ya zaten hem ahmet hem kız başkalarına aşık ya kız bizim elemana aşık değil üstüne ahmetle havalarda salto attı ya da kız hem bizim elemana aşık değil hem de ahmetle bir şey yapmadı, bu durumda kızın pipisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 kız mal ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 çetin abinin tavsiyelerini uygulamak için sayfada kız aradım ama bulamadım.. ne yapalm artık. aquila said: fede said: iki insan boş eve gidince sevişmek zorudna mı lan evet fede ve akila biliyor musunuz, kalçalarınız çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 madem öyle sevişelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 ÇETİN ABİNİN YÖNTEMİ %100 ÇALIŞIYOR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Quel-Thul said: kız primatmış, başka kızlara yönel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 ya mesela aranizda böle bi geyik vardir, birbirinizi kiskandirirsiniz falan da. kizin durup dururken öle mesaj atmasi cok fena, büyüyememis, tepene cikmaya calisan kiz hareketi. bugün hirslanip kiskandirmak icin mesaj atan insan, yaroooon hirslanip... *fill in the blanks* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 dasaaa said: ÇETİN ABİNİN YÖNTEMİ %100 ÇALIŞIYOR!!! 4 kıtada defalarca uygulanmış, test edilmiş ve onaylanmıştır... Ne sandın >:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 ** lari kaldir.. sadece fill in the blanks da uydu oraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 cetin abi her limanda da bi cocugun var mi? abim be..... heyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 abim uluslararasi cıkti vay be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 çetin abiyi ben 2011 in en orjinal üyesi seçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 vaniLLe said: ya mesela aranizda böle bi geyik vardir, birbirinizi kiskandirirsiniz falan da. kizin durup dururken öle mesaj atmasi cok fena, büyüyememis, tepene cikmaya calisan kiz hareketi. bugün hirslanip kiskandirmak icin mesaj atan insan, yaroooon hirslanip... *fill in the blanks* hangi msj ya anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 çetin abim bile kopmuş gelmiş başlığa ahahah süper bu akşam akşam fena güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 e mesaj atmadi mi kiz sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar