Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yapılır mı lan bu bana

cihant

Öne çıkan mesajlar

Oooo Cihan, espirilere-şakalara katılmaya başlamışsın.
Sen de potansiyel var, aferin koçum.
Kulaklarında her zaman EYE OF THE TIGER şarkısı olsun.

Düşününce aklıma bir şeyler daha geldi.

Bak bu kız bu şekilde sana mesaj da vermiş olabilir. "Ulan canım-cicim yeter artık, adam gibi davran bana" demek istemiş olabilir. Al kızı, boş eve götür, paran varsa otele götür, havalar güzelleşiyor, dağa-bayıra götür. Öp-kokla. Evet, galiba sen çok fazla kibarcık takıldın. Kızın da cinsel ihtiyaçları var tabi. Sıktın kızı. O da ya böyle bir mizansen yaptı, seni bir taraftan kıskandırıp bir taraftan da silkinip kendine gelmeni sağlamak istemiş olabilir. Çok mu şeytani? Evet. Olamaz mı? Yoo, bal gibi olur. Ben ne karılar-pardon kızlar gördüm. Yaptıkları numaralar var ya Dedikoducu kız mı ne karın ağrısı, o filmde bile yok.

Sonuç olarak: Oğlum, zamane kızları bizim zamanımızdakilerden 2-3 sene önce regl oluyor, tıpkı zamane erkeklerinin de bizim zamanımızdakinden 2-3 sene önce ergenliğe girdikleri gibi. Aklını başına al. Ciddi ilişki dediğin olay bu devirde hele sizin yaşlarda kolay kolay olmuyor ne yazık ki. O yüzden ISSIZ ADAM filmi bilmem kaç milyon hasılat yapıyor. Bundan sonra kıza ERKEK olduğunu daha fazla belli et. Bol bol kaçamak fırsatı yarat. Kıza sürekli iltifatlarda bulun fakat iltifatlar malca olmasın. Yani "ne kadar güzel gülüyorsun, ne güzel gözlerin var" falan değil. Doğrudan, "biliyor musun, kalçaların çok güzel." ya da "göğüslerin gerçekten harika,onları öpmek isterdim" falan gibi şeyler söyle. Bırak bu Romeo ayaklarını.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...