aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 cohiyisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 oyuna yetemeyen adamın dramı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 gelip cizeyim hepinizi diorum da ekran kartım yandı gelemiorum mühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 şu capture and hold leziz olmuş sadfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 massively.enjin.com/tribeslaunch bedava heavy spinfusor go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 YAAA KAÇIRDIM YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 hala oynuyosanız beni dürtün bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 http://www.eurogamer.net/articles/2012-04-16-tribes-ascend-review uuu beybi 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 bu eurogamer bi tane mmoyu 30 dk oynayıp 3 mü 4 mü ne vermişti sonra fazla ses çıkınca yazanı kovmuşlardı haha, 10/10 ne lan tamam güzel de hiçbir online fps tam puan alamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Oyun çok iyi de 10/10 biraz fazla olmuş. Xaenin ekleyin bu arada oynayanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 fre mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 valla ben bile başlarda 9/10 verirdim de hele hele son silah eklemeler cartlar curtlardan sonra puanım 7'ye düştü. bazı denge bozabilecek silahlar var çünkü 100k xp'ye ya da $$$$$$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 beta'da puan düşürmek nedir lan? oyun hakkaten 9luk bir oyun. her peçte puan değişebilir mi ya asdha sonraki peçte 11 olur o dengelediklerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 beta'da düşmedi zati puanım, oyun geçen haftadan itibaren release durumuna geldi, hani ısrarla bekledim şu dengesizlikleri çözerler öle release ederler diye, yok abi. oyunda yoğun bi snipefest durumu var, hiç bayrakla uğraşası gelmiyor insanın. 300 km ile git havalardan mavalardan git adam çakıyor yine kafana. bf tarzı bişey olmalı snipelarda. öle instant hit ile yardırıyorlar. hele sniperın 100k xp'lik silahında şarj olmasını da beklemen gerekmiyor. pata pata vuruyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 takım oyunu olacak abi orda işte. başka türlüsü çok kolay değil mi? tek başına gitmicen koruyacak adam olacak. sen almadan bayrağı bir infl. gidip sniperı rahatsız edecek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 öyle tabi ama bu yine de sniper'ın unlock silahının op olduğu gerçeğini değiştirmiyor ^^ hele bi de şimdi infiltratora bi silah getirmişler, kullanmadım ama videosunu izledim, sanırsam tf2'deki demoman stickysi gibi granadeler atıyor ve sağ tıkla patlatıyoruz istediğimiz zaman. ona da millet baya op diyor. paranın kokusu hoşlarına gitmiş olsa gerek ki böyle şeyler yaptılar. yoksa başlarda ben bas bas bağırdım millete gelin lan fıstık oyun diye dfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 dengelenir. sakin içinde jetpack olan ve insanların kafasına disk attığın bir oyunun puanı bence on üzerinden atmışsekiz falan olmalı. dat spinfizörü KABİLEELEER KABİLEEELEEER SPİNFÜZÖRÜ KABİLEELEEER KABİLEELEEER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Sniper unlock silahi op falan degil aksine cok luzumsuz bir silah. Cat cat vurmuyor, ilk silah nasil charge bekliyorsa bu da enerjiyle vuruyor, bi tane oturtursan 500 falan sonra 87 113 falan vuruyo. Oyle instant kill falan yok nereden cikardin anlamadim coni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Plasma Gun saç baş yolduruyor. Air Mail makinası direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 eet beni de hafiften baydı bu major patchler ve pay2win silahlar meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 steamde gördüm şimdide.. gideri varmı bunun? kotayı dlduramya değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 2-3hafta max. oynanıyor, sonra fıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 pay2win silahlar gelmeseydi hala oynuyor olurdum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 bi quake live gelemedi steam'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 betada pek oynamamıştım ama tribes şahesermiş ya hakkaten, her modu ayrı güzel 80k xp'li silahları da açabilirsem süper olacak pathfinder, tech, raider ve juggernautla oynuyom zaten sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar