FoShiZzle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 1)İşinizden memnunmusunuz? İyiki böyle bir isim var acaip zevk alarak yapıyorum mu diyorsunuz yoksa bıktım bilgisayar karşısında oturmakdan kod yazmakdan keşke başka sektöre yönelseydimmi diyorsunuz? 2)Kazancınız sizi tatmin ediyormu? Lan üniveristede okadar sene kafa patlatdım şu aldığım maaşa bak benden kolay bölümlerde okuyanlar benden fazla maaş alıyor mu? yoksa maaşım gayet tatminkarmı? BURAYI DIKKATLE OKUYUN!!!! Beyler sizden ricam bu basligin Yazılım Mühendisi, Programcı ayni sey degil muhendis sunu sunu yapar programci oturur kod yazar tartismasina dondurmeyin. Bunlarin farki zaten acik ama Turkiyede bazi seyler oturmadigindan yazilim muhendiside gayet essek gibi oturup butun gun kod yazabilmekde. O yuzden simdi bu son satirlari unutun ve sadece ustdeki 2 soruya odaklanip ona gore cevap verin. Hadi canlarim optum yanaklarinizdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 bn sana gelecek cevaplari ozetleyeyim: isinizden memnunmusunuz? hayir İyiki böyle bir isim var acaip zevk.. hayir bıktım bilgisayar karşısın.. evet kazancınız sizi tatmin.. hayir okadar sene kafa patlatdım şu aldığım maaşa bak evet kolay bölümlerde okuyanlar benden fazla maaş alıyor evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 -kod yazmak güzeldir eğlencelidir her zaman. araştırmak yeni şeyler bulmak adultfriendfinder reklamlarını görmek filan güzel şeyler.. -maaş başta illaki düşük ama uzmanlaştıkça baya güzel maaşlara sahip olunabiliniyor. bu sektörün kötülükleri ise: -huzur yok. çalışma arkadaşları, patronların acaip davranışları derken insanın kafası bulanıyor tabiki. Rahat bir ortam göremedim ben. (iş yükünden bahsetmiyorum burada. Yazılımcı bir kişi illaki ağır çalışmalara maruz kalacaktır. Gecelere kadar çalışmalar vs.vs. bunlar normal şey.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 web sitesi yapiyoz valla onuda beceremiyoz gerci :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 1- evet 2- evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 yazılım mühendisi de kod yazar tabi niye yazmasın ki. zaten bilgisayar yancısı olarak çıkmış bir meslek. computer science ile computer engineering farklı mesela ama yazılım müh. neden çıktı anlamış değilim. ayrıca sorduğun soru türkiye şartları açısından hemen hemen her meslek grubunu kapsıyor. kolay ve rahat kazanan da var, oturup sabahlara kadar çalışıp 1.5 milyar maaşa tav olan da. kendini geliştir, iyi sat. sonrasına sonra bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 kendini iyi satmak en önemli mesele. aha şurada bir örneği var: http://forum.paticik.com/read.php?5,5589897 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Köfte ekmek sat daha çok kazanırsın, kafan da rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Insan baska islerde yapiyor. Ve diyebilirim ki Kod yazmak kadar zevkli bir sey yok. Nadir mesleklerden biridir hep ögrenmek/kendini gelistirmek zorundasindir bu anlamda. Deneyim cok önemli bir nokta oldugu icin ilk baslarda maas yetersiz olur, yoksa yeterlidir bence. Eger baslamayi düsünüyorsan biryerlerde staj yap o sana zaten bir fikir verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ben coderım diye olduğun yerde bekler, 3-5 yere cw göndermek dışında atraksiyonun olmazsa para kazanamazsın. türkiyede neredeyse hiç bir kurum yazılımcısına da , kaynak koduna da , programcısınada artık ne dersen, ya da ne düşünürsen, çok ciddi paralar vermez, en azından ben görmedim. aktif olmalısın. yanlış anlama. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 issizim dolayisiyla maasimdan da memnun degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 0 dolar maas dusuk ama perkleri guzel simdi sukru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 tabi olm, stres yok sikinti yok, patron matron ugrasmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Patron olunca daha çok stres yabıyorsun O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ona suphe yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 yoo, sukruyu bugun paticik'e patron yapsak stres neyin kalmaz, site bir engadget ne biliyim new york times kivamina gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 nyt olmaz da bi gizmodo yavsakligina cekebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 1. Arasıra uğraştığın insana bağlı olarak bayıyo olsa da genel olarak memnunum. 2. Büyük oranda tatmin edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Staj yaptığım proje grubundaki yazılım mühendisiyle ilgili bir belge gördüm bugün. Adamın ocak-şubat-mart maaş alacağı. 51 euro mu ne yazıyordu. Sonra fark ettim ki... 51'in yanında T varmış... Herif 3 ayda 51 bin euro götürmüş ulan............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 1- evet, asiri yogun bi tempo ama basari icin baya bi fedakarlik yapman gerekiyor 2- evet ediyor, ama ABD'de calisiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar