Gosser Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 LathspeLL said: Hö? Şimdi oynadım zeus? Nerde nasıl? kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 LathspeLL said: Dota 2 ve maphack hakkında: http://i.imgur.com/IpknY.png burdanda anlaşıldığı üzere map editor olmuycak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 o yazıdan bunu nası çıkardın? zerre alakası yok adamın dediğiyle vardığın sonucun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 En son blog post'un başlığı "Steeled and tempered" Rikimaru'nun dialoğu olduğu çıktı ortaya, bu perşembe eklenebilir diyorlar. http://www.youtube.com/watch?v=HpWa4oX9wvo 45. saniye'de söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Masticore said: burdanda anlaşıldığı üzere map editor olmuycak :( Ne alakası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 said: I’ve been here the whole time Today’s update adds everyone’s favorite invisible hero, Riki. That sound you hear is everyone scrabbling to find the shop’s hotkey combo for buying Gems of True Sight. Among a host of other additions, the practice bots will also buy the courier now. http://media.steampowered.com/apps/dota2/posts/riki.jpg Lately we’ve been enjoying Dota Cinema’s series of 2 minute hero introductions. Neat stuff if you haven’t had a chance to see all of Dota 2′s current heroes yet. If you’ve seen all those, and still want more, check out Taylor Caines, who’ll be livestreaming a full 24 hour straight play session of Dota 2 for charity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Ahh lath ahh keşke bizim de dota keyimiz olsa senin gibi :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 betayi oynuyanlar honla dotayi karsilastirabilirmi +lari -leri fln.Birkac stream'e bakmistim oyun baya bi yavas gelmisti hona nazaran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Hon fazla hızlı, Dota 2 orjinal hızını koruyor yani DotA1 neyse Dota 2 o. Grafikler daha iyi tabi, hem oynanabilirlik olarak hemde görsel olarak. Bir o kadarda sade görünüyor oyun. Hero ve Spell renkleri canlı olduğu için ekranda olan biteni ayırmak çok daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Karşılaştırılabilir alanlarda (gameplay dışında basitçe, mm, grafik, chat filan işte) kıyaslasana bir diper oyunlarla. LoL ile filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 yav 2 stream izleyin kendiniz karsilastirin bazi seyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Oyun dışında ama onlar, hero şeçiminden filan önce. baktığım streamlerde onlara denk gelmedim daha. Vardır gerçi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 sana denk gelmemis demek ki, ben baya gordum. sunu takip ediyorum; http://www.twitch.tv/teamglhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 bloodseeker tavuk gibi kosuyo lan asdfapsodifpo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 aquila said: sana denk gelmemis demek ki, ben baya gordum. sunu takip ediyorum; http://www.twitch.tv/teamglhf şu link iyi ama herif feeder çıktı :) turnuvada izlediğimle kıyaslayınca skill efektleri geliştirilmiş gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 GERGE said: mm HoN'dan daha iyi olacak gibi. Maça girerken takımların aşağı yukarı ne kadar dengeli olacağını kestirebiliyorsun. GERGE said: grafik LoL'ün cellshading olmayanı ve daha yüksek reslisi. Pastel renkler oyuna çok iyi gitmiş. Ayrıca efektlerin oyuna yedirilişi harika. GERGE said: chat Fazla bir şey yok şu anda. Chat işte. VoIP sorunsuz çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Yalnız native resolution dışına çıkarsanız 2D olan herşey bulanıklaşıyor, o biraz canımı sıktı. 1080p yerine 1600x900 oynuyorum, bulanık menüler, hero resimleri falan. Keskinlik gidiyor. Tabi ki değişecek bu çünkü diğer source bazlı oyunlarda bu yok. Ama önemli olan kısım oyun dinamikleri ve oldukça hazır oyun şuan. Gayet iyi işliyor yani. Biraz daha polish edilirse, serverlar arttırılırsa ve belli başlı özellikler eklenirse open beta'ya hazır hale gelirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Skill efectleri zaten turnuvadan sonra düzeltiliyordu, çok eleştiri gelmişti. Buda güzel bişey turnuvada amacına ulaşmış oldu bir nevi streamle görücüye çıkardılar oyunu eksikleri görmek için genel yorumları dikkate almışlar demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 honun hızlı olmaısndan niye rahatsız oluyosunuz ki, satranç oynamıyoruz, fast paced olması gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 hizli dediginiz ne ben onu anlamadim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 http://cloud.steampowered.com/ugc/577811079426289492/B4B92774422B804D77904300D6F1FCC04B35B38B/ Muhtemelen verdiler oyunu canlı, riki ownage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 genel anlamda 1.3 - 1.4x daha hızlı dotadan. Karakter animasyonlarından yürüme hızına kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Hızlı derken HON'un gameplay'i hızlandırılmış baya, hatta gereksizce. Dota zaten hızlı bir oyun, sakin başlayıp gayet hızlı biten bir yapısı var. Daha fazla hıza gerek yok. HON'a başlarken sanki dota oyuna power threads ile başlıyormuş gibi hızlısın. Hatta Boots of Travel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Sparkcaster said: honun hızlı olmaısndan niye rahatsız oluyosunuz ki, satranç oynamıyoruz, fast paced olması gerekiyor niye satranç yavaş mı oynanan bir oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 bide şu ssde ne biçim oyun oynanmış be üstteki takımın 1 denyi bile yok :D ben dota oynarken dk 30da 90 cs 60 deny'la oynarım min fix lolololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar