Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 zaten deny dediğin A ile yapılır yav. ha deny yapmasam bile o sağ tuşu hiç kullanmam saldırırken. mutlaka a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 said: Techies (who I play the most) is now a cart with 2 goblins in the back holding a bomb and 1 goblin in the front. Their spell effects look really good too. ahahahah Oyunun hakkında bir avuç detaylı, ilginç bilgi buldum. Tabi tamamen yalan da olabilir. Yine de paylaşayım dedim. http://www.dotallyrad.com/2011/06/27/more-dota-2-info-leaks-no-pics/ Edit: eah fakemiş, yine de eğlenceliydi okuması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 biraz önce twit geldi paylaşayım. http://blog.dota2.com/2011/08/announcing-the-international/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 The winning team will receive $1 million. ???????????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 1 milyon mümkün mü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 naix buglıydı bi ara. bkb ile bişeyler oluyordu. sandkingte de vardı bişeyşer. yurnero sürekli ulti atıyordu patchin birinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Ya birde son zamanalrda daha dorusu hona geçmeden önce skill kombinasyonu yapılan bir Dota mapi vardı. Sırayla skilleri seçiyordun karışık. O baya güzel oluyordu arada. Dota 2'de öyle bir mod olsa süper olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 haaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Aluriel said: naix buglıydı bi ara. bkb ile bişeyler oluyordu. sandkingte de vardı bişeyşer. yurnero sürekli ulti atıyordu patchin birinde dediğin sey 5.84b haritasında idi, sonra 5.84c ile baya biseyler fixlemislerdi, bayagı da oynanmıstı, sonra direk 6.00 dan basladı aldı basını gitti. Yurneroya aghanim diziyodum o versiyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Yenilenmiş site: www.dota2.com Gamescom'da turnuva olacakmış. 4 dilde falan yayınlanacakmış. Abi $1.000.000 ne? Dudağım uçukladı. said: Dota 2 Championships: First Public Showing at Gamescom Valve today announced The International. This tournament will be the first time Dota 2 is shown in public, and will take place August 17th -21st at Gamescom in Cologne, Germany. The International features the 16 best Dota teams in the world competing in the Dota 2 Championships through a group stage, double elimination playoff format over the course of Cologne’s five-day trade show. The tournament will be broadcast in four languages (Chinese, German, Russian, and English) free of charge. The winning team will receive $1 million. “The International is the first public Dota 2 event and will give the tens of millions of gamers playing Dota around the world their first look at the new game,” said Gabe Newell, president and founder of Valve. “I have had the good fortune to watch the competitors as they prepare for the tournament, and the level of play is extraordinary.” In addition to the cash prizes awarded by Valve, NVidia is providing all the hardware for the event. Dota 2 will be available for the PC and Mac later this year. Steam sayfası: http://store.steampowered.com/app/570/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 lol ne 1 m'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 dota 2 turnuvası mı yoksa dota mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 DOTA 2 olarak anladım ben. Gabe hazırlanmalarını izlemiş falan yazıyor haberde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Turnuva Dota 2 olacak. Valve'ın çok ciddi hazırlandığı açık. Çok sıkı giriş yapacaklar rakiplerin arasına. S2 ve Riot bunun farkında, o yüzden biri LOL'ün 14 milyon kullanıcıya ulaştığını açıkladı göz dağı vermek için, diğeri HON'u F2P yaptı hemen kullanıcı kazanmak için. Bence kazanan dota2 olacak. Bir kere arkada Valve var, bu inanılmaz büyük bir artı. 3 oyunuda oynadım son iki günde. LOL, dota ve HON'a göre farklı ama kötü. Grafik motoru, oyunun hızı falan DOTA'dan sonra kanser yapar adamı. Gameplay bazında DOTA > LOL. HON ise DOTA klonu zaten, DOTA 2 gelince sırf bu yüzden ayakta kalamayacak diye düşünüyorum. Eğer nisan-mayıs gibi F2P olayına geçseydi şuana kadar kendine oyuncu kitlesi bağlayacak seviyeye gelirdi ama geç döndüler. GamesCon'dan sonra beklenti DOTA2'ye doğru yönelecek. 1 milyon $'lık turnuva da insanları direk kendine çeker. İşi ciddiye alanlar için bu gelecek turnuvalar için bir işaret niteliğinde olacak, o yüzden LOL'den DOTA 2'ye geçiş çok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Dota 2 paralı mı olacak ne olacak niye hiç bişey açıklamıyorlar yahu. Netteki yorumlar Hon paralı diye oynamadım diyen bir sürü adam var. Ama Dota 2 paralı olsada alırım diyorlar. Şimdi Hon bedava oldu diye Dota 2'nin buna cevabı ne olacak merak ediyorum. Heralde oyun çıkacağı güne kadar hiçbişey açıklamayacaklar. Ama Hon'da şöyle bir durumda var para veren adam beleşçileri ayırabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 abi lol kitlesi zaten lol oynadığı için çok kayda değer bir kitle değil. hon kitleside dota2 gelince honda kalıcak kadar salak değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 hon>lol dota2 gelince dota2 oynayacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Muhtemelen LoL tarzı bir f2p mantığı olur DotA 2'de, HoN bence pazarlama işinde failledi bir miktar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Hero satmak gibi saçma sapan şeyler yapacaklarını sanmam. Anca şapkalara ayakkabılara 25 dolar verir dururuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 şapka ayakkabı değilde işte hon gibi alt avatar filan olur heralde gerçi şapkada olur vazgeçmezler şapkadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 acdervis said: Hero satmak gibi saçma sapan şeyler yapacaklarını sanmam. Anca şapkalara ayakkabılara 25 dolar verir dururuz. Adamlar sana hem heroyu satıyor, hem skin satıyor, hem de rune satıyor. Skin hariç IP'le de alabiliyorsun, böylece oyunda tutmayı da başarıyorlar sen o heroyu açayım, bu heroyu açayım derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Ne diyeyim, beni tutamadılar. Umarım Valve aynısını yapmaya kalkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 dotada hero açmak ne ya, 10$ a oyunu alalım bide kozmetik satsınlar yeter işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 parayla hero olursa yalan verrim 50 dolarmı neyse oynarım arkadaş ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar