Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ya hiç bi maçta dark seer alınmadı mı daha çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 vardi bi macta galiba. al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 oo balayla viper de varmış. teşekkürler. -of ne çirkin maçmış yanlız. 30 dakkada bi balaya vermişler oyunu. lanede lich 3 kere mi ne öldü eurobattlede olsa aynı şey kickleriz lichi öyle kastırmış ya. bi de adamlar dünyaca ünlü dotacı olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Black-ice said: ya hiç bi maçta dark seer alınmadı mı daha çok merak ediyorum 2-3 maçta alındı abi dark seer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 su mith takımıda ne piç oynadı arkadas,bütün oyun boyunca kulelere daldı adamlar resmen guerilla taktikleriyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Nevermore istiyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Oynanan maçların replayine buradan eri$ebilirsin. Replay'i seçince a$ağıda gösteriyor heroları http://www.dota2.com/tournaments/international/schedule/Wednesday/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 hı bantım hiç oynanmamış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 vardı ya 1 maçta shadow fiend dur bulurum şimdi ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Oynandı ya Nevermore, gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 perşembe gününün maçında SGC-Virus karşılaşmasında var. http://www.dota2.com/tournaments/international/game/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 lion napıyo öle ormanda? bütün mac sadece rune topladı creep cekti o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 online kingdomın maçı çok iyiydi ya dat morphling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 haha Shadow f reis gibi yürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 allah rızası için tiny ve pudge seçsinler artık. tinynin yeni tossu sanırım animasyonlu olacak malum yeni grafik motoru, sırf onu görmek istiyorum. pudgenin de şöyle bi endamını. tahminimce achievementler her steam oyunu gibi dota 2'de de olur ya. bak hatta bi tane geldi aklıma achievement "pudge ile atabileceğin en uzak mesafeden kancayla düşman hero çek" veya "saldırı altındaki dost heroyu kancayla kurtar" sonracııma ne bileyim general achievement olarak da "bir ilüzyonuna ultimate atılmasını sağla" (adamı kekle achisi yani) gibi bir şey. türlü türlü şey oluştu aklımda. achievement olursa sırf achi için bile oynarım acayip zevkli olur hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Evde internet Cepnet, şu anda tek bir maçın kaydını kaydetme fırsatım var. Hangisi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ok.Nirvana.int - MUFC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 tiny bugun öglenki maçta oynandı. bide turnuvanın ilk macında genel olarak sanki skillerin ses efekleri zayıf geldi bana, streamden kaynaklıda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Onun replay daha çıkmamış =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Ama bugünün maçlarından indireceksen onu bekle bence, çok iyi maçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Pek bekleyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 izlediğim kadarıyla hondan iyi bi oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Daesu said: genel olarak sanki skillerin ses efekleri zayıf geldi bana, streamden kaynaklıda olabilir. benim de dikkatimi çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Balanar çok güzel olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 fena deil daha bir sürü soru işareti var ama oyunun ladderı nasıl olacak f2p olacaksa quiterdan nasıl engellicekler falan dengeli bir oyun yparlarsa oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar