Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Beyin gerektirmiyor ki, ezbere oyun oynayana tabi daha zor gelir hon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Nası daha hızlı olan bir oyun , yavaştan daha kolay olabilir anlamadım.Sen kendin actionı anlayamayıp rastgele qwer ye bastığından başkalarıda mı aynı şeyi yapıyor sanıyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 turnbased yapsalarmış keşke oyunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 xae şunu demek istemiş - kalabalık gör - ekşın başlasın - qweasdh bas - yaşıyo musun? (E: düşman kalmış mı? (E: saldır! H: en iyisi sensin) H: takım arkadaşlarına küfret) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Valla hon bu şekilde oynanmıyor :D Benimde bahsettiğim bu , tonla taktik var. İniate etme mantığı var , gank fln.Bu mantıkla bence 1600'ü geçemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 30-40 saat kadar oynadım dota2, şimdilik az hero olmasına ragmen baya baya iyi hondan. fakat honda tek başınıza birşeyler yapabilirken dotada bu biraz daha zor. takım oyunu ve zamanlamalar cok daha önemli halde. honda 1 tane nuke herosu alıp early mid tek basına domine edebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Sawer said: Valla hon bu şekilde oynanmıyor :D Benimde bahsettiğim bu , tonla taktik var. İniate etme mantığı var , gank fln.Bu mantıkla bence 1600'ü geçemezsin abi bunlar hon'a özgü şeyler değil ama :( moba oyunlarında var olan şeyler. ve dota her zaman en iyi olacak. taklitlerinden sakınınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Sawer said: Nası daha hızlı olan bir oyun , yavaştan daha kolay olabilir anlamadım.Sen kendin actionı anlayamayıp rastgele qwer ye bastığından başkalarıda mı aynı şeyi yapıyor sanıyosun ? Hızlı oyunda combatlar çok dinamik gelişiyor, genellikle çok hızlı şekilde tepki verip işin içinden çıkmanı gerektiriyor, çoğu insan o karmaşa içinde mantıklı bir strateji uygulamak yerine ezberden oynamayı tercih ediyor. Dota daha hantal bir oyun, combatlar daha ağır işliyor, bu da duruma göre stratejik davranabilme gereği yaratıyor, sırayla skill atmaktan ziyade. Dolayısıyla belirli kalibrenin üstündeki insanlarla oynarken yaptığın her küçük hata büyük sonuçlar doğurabiliyor. Combat bakımından dota çok daha kafa isteyen, daha açık bir oyun. Hon daha eğlenceli, daha dinamik daha lambır lumbur bir oyun. 1600 üstünü göremezsin kısmına cevap vermiyorum, olmayacak yorumlar yapmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Benim demek istediğim oyunun hızına ayak uydurumama sorunu ya dotadan sonra hona yeni başlamış oyuncularda yada düşük mmr'lı oyuncularda oluyor.Yani Çoğunluk oyunu bu şekilde oynamıyor. 1600'un üstüne çıkamaz olayıda mantıken team fightta tam olarak istediğini yapamayan biri çok başarılı olamaz. Bu arada Oce4n'ın dediğine katılıyorum , hon'un en büyük problemi son zamanlarda çok sayıda nuker'in çıkmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 s2 nin çıkardığı heroların %80i combo yaptığında rakibi öldürmeni sağlayan şeyler. ama alın size tank dediği ve gene s2 nin yaptığı herolar dışında genelde hemen hepsi ölüyor bu heroların kombolarına. yani kendi yaratmaları gerekiyorsa tüm herşeyi elden geçirsinler ve kendi oyunlarını yapsınlar. ya da clone olucaksa da olsun. arasında kalınca böyle balance problemleri çıkıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 o gank heroları oyunun çok uzayan süresini kısaltmak için çıkıyodu ama biraz dozu kaçtı yani. ama eskiden olan ölümüne kasmaktan iyidir yine. bi buçuk saat süren oyundansa yarım saat dan dun vurup biten oyunu tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 yarım saat dan dun olacaksa early mid late game hero olmayacak herkes midas ra falan olsun 400gpm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 El-Barto said: o gank heroları oyunun çok uzayan süresini kısaltmak için çıkıyodu ama biraz dozu kaçtı yani. ama eskiden olan ölümüne kasmaktan iyidir yine. bi buçuk saat süren oyundansa yarım saat dan dun vurup biten oyunu tercih ederim. Abi 1.5 saat kasmak değilde (Öyleside vadı tabi) 1.5 saat çekişmeli oyunlar oluyordu Dota'da. Sürekli takımlar strateji değiştiriyor sürekli combo ama her comboda team kill falan çıkmıyor gidip rahat rahat yarsınlar. Yarsalar bile oyunun kaderi belli olmuyordu. Yani 1.5 saat kasmalı oyun değilde 1.5 saat bol stratejili combolu oyunlar çok oynadım Hon'da oynadığım hiçbir oyun yaklaşamaz o oyunlara. 1 oyun oynuyordum o gün yetiyordu bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Birde Dota'da durma göre Heroların item setupları oyundan oyuna çok değişebiliyor her ne kadar standartları olsada. Ama Honda bir çok heronun itemları belli pek üzerinde oynama yapamıyorsun buda oyunun strateji tarafını öldürüyor. Dota 2 için konuşmuyorum daha oynmadım ama Dota'da hangi heroya ne kasacagın ezber değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Buddha said: Birde Dota'da durma göre Heroların item setupları oyundan oyuna çok değişebiliyor her ne kadar standartları olsada. Ama Honda bir çok heronun itemları belli pek üzerinde oynama yapamıyorsun buda oyunun strateji tarafını öldürüyor. Dota 2 için konuşmuyorum daha oynmadım ama Dota'da hangi heroya ne kasacagın ezber değildi. honda da ezber değil.pk gibi core 1-2 item hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Şu anda dota 2 de competitive maçlar 20-40 dakkada bitiyor. 40'dan daha uzun süren maç sayısı az, geçen bi tane 72 dakkalık bi maç oldu mesela ve sınırsız buyback olmasa zannetmiyorum 30-40 dakkayı geçicek maç olabileceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m3g4kill Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Hız konusu tartışılırda balans konusu tartışılmaz gibi .Yani S2 aylardan beri her hafta "escape ability" si olan herolar ekleyip durdu oyuna . Nitekim swiftblade , panda , pharaoh , gauntlet gibi bir çok eski güzelim heroyu bitirdi , bu kullanılmamaya yüz tutan herolarında tekrar efektif olmaları içinde yapabilecek bir şey yok artık , ipin ucu kaçtı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 yo gayet var. takım oyunu bu. adamı almak istiyosan takımda kitlicek heroların olacak. sb alıyosan sbye iş yaptıracaksın. sbyi alıp tek takılmaca yok öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ya 1300 mmrla gelip konuşmayın şuralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 1500. lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 yurneroyla adam yakalayamıyosan sy çık aqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 sana baktım geçen senin de 1500 miydi neydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ey gidi spark, alemlerin noobu, buyumus de millete atar yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 yok la 1630 civarı dolasıyorum mmrlar resetlendikten sonra iflah olmadım bide inanılmaz noob dolu şu an oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m3g4kill Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Büyüdün mü lem spa harbiden sdfgdghfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar