D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 icefrog pro takım kaptanlarına bi dolu key veriyo stream felan izleyin belki kaparsınız. EG.Fear 1k izleyicisi olduğunda genelde dağıtıyo mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 INVOKER GELDI ama bu oyun benim pentium 4 işlemcime düşman oldu resmen. ilk updatelerde giriyordum 30 fps oynuyodum şimdi oyun başlarken loading kısmında takılıp crash yiyom. invoyu deneyemedim bi türlü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 fixmen said: Oynayan tipler cidden çok kötü ya. Herkes carry alıyor, aldığı heroları bilmiyor, yardım sıfır, takım oyunu sıfır, 5 kişinin 3ü kafadan noob çıkıyor, vallahi zevk koca bir sıfır. Hiç tadı yok. şu çok doğru be. dota geçmişim yok tek başıma karşı takımı aldığım çok oldu hatta support heroyla bile. hayır hon oynuyodum orda hiç takımı taşıdığımı hatırlamam burda baya baya eziyorum çoğu oyuncuyu hemde pek iyi olmadığım halde nası oluyor anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 sinir oldum hon'a geri dönücem daha key bulamazsam. lan millet 3. keylerini aldı nasıl bir aptallık bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 hon'un abv bugün vaktim var 7 8 oyun atayim dedim kanser olmak üzereyim dota2 de eger öyleyse sctk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 nasilsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 fixmen said: Oynayan tipler cidden çok kötü ya. Herkes carry alıyor, aldığı heroları bilmiyor, yardım sıfır, takım oyunu sıfır, 5 kişinin 3ü kafadan noob çıkıyor, vallahi zevk koca bir sıfır. Hiç tadı yok. böyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 onlardan kurtulman mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 honda tipler hep ayni ama arkadas yilda belki bir güzel oyun atiyoruz gerisi hep tatava belki dotada dogru düzgün puan sistemi fln vardir diye umut ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 bugün kardeşimle oynadık,ultra retardlar gelmezse %80 kazanıyoruz her oyunu.40mmr filan kastık. arkadaş bulun kendinize özellikle sesli iletişim kurabileceğiniz güzel combolu laner alın iki tane ezin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marduq Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 abi şu oyunu hon ile kıyaslamayın, kombat mekaniği dahil herşey farklı oyunun bi kere hon a göre daha yavaş ve farklı bi sistemi var oyuncu bakımından diyorsanız sınavla almadıkları için arada çıkabiliyor ama geçen gün Na'vi Dendi geldi karşı takıma tabiri caizse öptü yanaklarımızdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 az önce sniper a arcane boots kasan bir eleman vardı bizim takımda. ss aldm hatıra saklıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 ben de enchantressle level 11 olup hala heala bi kere vermiş adam gördüm. şimdi adam yaw bilmiyorum noobum falan dese sinirlenmicem üstelik bir de o skille ihtiyacı olmadığını benim bunu dediğim için noob olduğumu iddaa edince iyice coştu ortalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Yani her halükarda bu tarz oyuncu sayısı azalıcak release'den sonra. Yalnız geçen oyuna gireyim bi nasılmış dedim, 5dk matchmaking süresi bekledim, kapattım oyunu. Napak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Black-ice said: ben de enchantressle level 11 olup hala heala bi kere vermiş adam gördüm. şimdi adam yaw bilmiyorum noobum falan dese sinirlenmicem üstelik bir de o skille ihtiyacı olmadığını benim bunu dediğim için noob olduğumu iddaa edince iyice coştu ortalık. adam healing olmadan oynayabilecek kadar produr belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 onun healing aoe değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 aynen aoe. o yüzden healsız oynamak diye bişey yok. takım oyunun içine sçmak oluyor. zaten butcherdım. o yüzden lvl 1 oldugunu anlamam çok acı oldu beraber de kasıyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m3g4kill Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Alakasız olacak ama bir şey soracağım , Beta Key fiyatları ne kadar şu an ? Satan var mı ? Hon Legacy Acc.'mi satsam ( sub acc.si de var , çift legacy yani ) , Dota 2 Beta Key alabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 gördüğüm en kötü oyun komünü bu arada dota. iğrenç rezalet direk maltepe internet kafe insanı herkes. zaten ben bu kadar overwhelming rus bir arada görmedim. inanılmaz yani. hani noob falan diyemiyosun gerçekten diyemiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 oyun kötü olduğu içindir. ama bi yandan da seviniyorum. dota 2 hona göre baya kolay bi oyun. hondaki hırt tayfa kaysın dota 2 ye de rahatlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Oyunu beğenmeyenler bize versin de biz de kötüleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 dotayi bende beyenemedim hala ama hon dotanin daha kolaylastirilmisi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 fede said: oyun kötü olduğu içindir. ama bi yandan da seviniyorum. dota 2 hona göre baya kolay bi oyun. hondaki hırt tayfa kaysın dota 2 ye de rahatlayalım Abi allah aşkına dota 2 hona göre nasıl baya kolay, inanılmaz yorumlar yapıyorsunuz gerçekten. R'YE BASIYORUM, DİĞERLERİ QWER YAPIYOLAR, combat mantığı honda çoğu zaman bu. Oyun o kadar hızlı ki çoğunlukla neler olduğunu anlayamıyorsun, ona göre hareket edemiyorsun. Dota daha hantal, team combat sırasında olan bitene göre hareket edebilme imkanı veriyor sana. Hon baya dotanın 3 kat daha kolayı falan neticede, bence tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ne o lan xaenin, beyninmi yetmiyo hon'a allaın yavası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar