Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

Buddha

Öne çıkan mesajlar

fixmen said:

Oynayan tipler cidden çok kötü ya.
Herkes carry alıyor, aldığı heroları bilmiyor, yardım sıfır, takım oyunu sıfır, 5 kişinin 3ü kafadan noob çıkıyor, vallahi zevk koca bir sıfır.
Hiç tadı yok.

şu çok doğru be. dota geçmişim yok tek başıma karşı takımı aldığım çok oldu hatta support heroyla bile. hayır hon oynuyodum orda hiç takımı taşıdığımı hatırlamam burda baya baya eziyorum çoğu oyuncuyu hemde pek iyi olmadığım halde nası oluyor anlamadım
Sosyal ağlarda paylaş

abi şu oyunu hon ile kıyaslamayın, kombat mekaniği dahil herşey farklı oyunun bi kere hon a göre daha yavaş ve farklı bi sistemi var oyuncu bakımından diyorsanız sınavla almadıkları için arada çıkabiliyor ama geçen gün Na'vi Dendi geldi karşı takıma tabiri caizse öptü yanaklarımızdan
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

ben de enchantressle level 11 olup hala heala bi kere vermiş adam gördüm. şimdi adam yaw bilmiyorum noobum falan dese sinirlenmicem üstelik bir de o skille ihtiyacı olmadığını benim bunu dediğim için noob olduğumu iddaa edince iyice coştu ortalık.

adam healing olmadan oynayabilecek kadar produr belki :)
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

oyun kötü olduğu içindir.
ama bi yandan da seviniyorum. dota 2 hona göre baya kolay bi oyun. hondaki hırt tayfa kaysın dota 2 ye de rahatlayalım

Abi allah aşkına dota 2 hona göre nasıl baya kolay, inanılmaz yorumlar yapıyorsunuz gerçekten. R'YE BASIYORUM, DİĞERLERİ QWER YAPIYOLAR, combat mantığı honda çoğu zaman bu. Oyun o kadar hızlı ki çoğunlukla neler olduğunu anlayamıyorsun, ona göre hareket edemiyorsun. Dota daha hantal, team combat sırasında olan bitene göre hareket edebilme imkanı veriyor sana. Hon baya dotanın 3 kat daha kolayı falan neticede, bence tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...