Artariel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 abi günde dağıtılan davetiye sayısını 40'a çıkarmışlar ben hala daha alamadım birini. ne lan bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 nerden dağıtılan davetiyeler bunlar? bende alaydım iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Yeni bi invite wave daha olmuş ama gene şans yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 HAYDEAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 abi bütün steam accountlarım suspended olmuş. 3 tane ayrı account'la beta'ya kaydolmuştum. Ne bu böyle fazla account açamıozmu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 fazla accounttan bir şey olmaz ama hesaplarla ticaret yaptıysan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 E sence aynı kişinin birden fazla account ile betaya kayıt olması mantıklı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 öyle bir açıklama vardı galiba çakallık peşinde koşmayın takip ediliyor diye yakalandın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 playdota'da günlük key dağıtımı ile steam'den gelecek olan invite farklı beyler. Playdota'a eligible olmak için foruma üye olup ilgili konuya 1 mesaj bırakmanız gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 sonradan acilan acclara vermiyolarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 hangi konu o link alabilir miyim post atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 http://www.playdota.com/forums/549077/playdota-beta-key-draw/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Yeni accountlar playdota çekilişine katılamıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 2009 accu varmış onla yazdım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Puf demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Tembellik olcak ama hiç araştırmadım oyun free to play mi olcak acaba hiç sarmaz öyle olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Niye sarmıyor? Önceden dota paralı mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 F2p olması sorun değil. Hon'daki gibi bir tarafa 2 kdli adamlar gelirken öbür tarafta 0.5 kdli adamlar olmasın onu guzel eşleştirsin. Yine Hondaki gibi sadece kd sıfırlama değilde sıfırlayınca puan dahil hepsini sıfırlasa rusların yaptıgı kurnazlıga önlem alınmış olur. Hata ve hatta mm ayarlarken support özellikleride hesaba katılsın falan ne bilim aldığı ward ortalaması asist ortalaması. Leave %5 değilde %2 falan olsun. Bir hesabında değeri olsun mesela lvl olayı olsun bazı kısıtlamalar olsun ki adam 100 oyundan sonra falan rahat rahat quit çekmesin nede olsa beles die. İlk 100 oyunda falan yeni üyeler karşılıklı oynasın yani mm motoruna accu lvli falanda hesaba katılsın. Çok oldu ama yapılmayacak şeyler değil. Bunlar iyi ayaralndımı f2p falan önmli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 onu açıkladılardı, eslestirmede baya degişik seyler hesaba katıp mumkun oldugunca dengeli yapacaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Bu konuda hata yapmaları imkansız zaten bence. Biliyorlar oyuncuların ne istediğini, hangi oyunun bunu daha iyi yaptığını, nasıl yaptığını. Üstelik adamlar Valve yani, daha da geliştirip sunarlar. Ayrıca beta'ya girenler Dev forumlarına bunları yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 http://i.minus.com/ibyCkas3DCd7XA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Buddha said: F2p olması sorun değil. Hon'daki gibi bir tarafa 2 kdli adamlar gelirken öbür tarafta 0.5 kdli adamlar olmasın onu guzel eşleştirsin. Yine Hondaki gibi sadece kd sıfırlama değilde sıfırlayınca puan dahil hepsini sıfırlasa rusların yaptıgı kurnazlıga önlem alınmış olur. Hata ve hatta mm ayarlarken support özellikleride hesaba katılsın falan ne bilim aldığı ward ortalaması asist ortalaması. Leave %5 değilde %2 falan olsun. Bir hesabında değeri olsun mesela lvl olayı olsun bazı kısıtlamalar olsun ki adam 100 oyundan sonra falan rahat rahat quit çekmesin nede olsa beles die. İlk 100 oyunda falan yeni üyeler karşılıklı oynasın yani mm motoruna accu lvli falanda hesaba katılsın. Çok oldu ama yapılmayacak şeyler değil. Bunlar iyi ayaralndımı f2p falan önmli değil. aynen bunlar gibi bir sürü filtre seçeneği konulabilir,filtreler açıldıkça bekleme süresi artacağı için hani hemen bi oyuna gireyim yarım saatte bitsin tarzı oynamak isteyenlerde olacaktır o yüzden bu tip şeylerin tek tek opsiyonel olması gerekiyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Opsiyonel olması $art bence de. yani illa kendi seviyesindeki adamla oynamak istemez ki insan. Bir gün kasmadan kendinden dü$ük seviyedeki oyuncuyla rahat rahat oynamak ister, diğer gün kendinden daha üst seviyedeki oyuncularla oynayıp kendini geli$tirmek ister. Tabi ki denge açısından bir oyunda en fazla bu $ekilde 4 ki$iye izin verilmeli(2 balance altı, 2 balance üstü) gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 valla niye düşük ratinglerle oynamak ister onu da bilmiyorum ben hon'da yüksek mmr'li adamlar gelsin de düzgün oyun dönsün peşinde koşuyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Tabiki kafan doluyken gerilmek yerine rahatlamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar