Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2


Buddha

Öne çıkan mesajlar

said:
I’ve been here the whole time

Today’s update adds everyone’s favorite invisible hero, Riki. That sound you hear is everyone scrabbling to find the shop’s hotkey combo for buying Gems of True Sight. Among a host of other additions, the practice bots will also buy the courier now.

http://media.steampowered.com/apps/dota2/posts/riki.jpg

Lately we’ve been enjoying Dota Cinema’s series of 2 minute hero introductions. Neat stuff if you haven’t had a chance to see all of Dota 2′s current heroes yet. If you’ve seen all those, and still want more, check out Taylor Caines, who’ll be livestreaming a full 24 hour straight play session of Dota 2 for charity.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

mm

HoN'dan daha iyi olacak gibi. Maça girerken takımların aşağı yukarı ne kadar dengeli olacağını kestirebiliyorsun.

GERGE said:

grafik

LoL'ün cellshading olmayanı ve daha yüksek reslisi. Pastel renkler oyuna çok iyi gitmiş. Ayrıca efektlerin oyuna yedirilişi harika.

GERGE said:

chat

Fazla bir şey yok şu anda. Chat işte. VoIP sorunsuz çalışıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız native resolution dışına çıkarsanız 2D olan herşey bulanıklaşıyor, o biraz canımı sıktı. 1080p yerine 1600x900 oynuyorum, bulanık menüler, hero resimleri falan. Keskinlik gidiyor. Tabi ki değişecek bu çünkü diğer source bazlı oyunlarda bu yok.

Ama önemli olan kısım oyun dinamikleri ve oldukça hazır oyun şuan. Gayet iyi işliyor yani. Biraz daha polish edilirse, serverlar arttırılırsa ve belli başlı özellikler eklenirse open beta'ya hazır hale gelirler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...