Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 manyakmısın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 İstanbula 34. oyu ben verdim. Şaka maka dede (babanın babası) tarafından İstanbullu olan kaç kişi vardır desek amma düşer İstanbul sayısı, ehem biraz elitistlik yapmak istedi canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 tekirdağlı diğer 2 kişi kim ? Bide kırklareli kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Yozgat'ta yaşayan pati varmış acıdım valla:) diğer Samsunlu kim ki acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 bu kermit ne işsiz bi adam yeæaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Manisada kim yaşıyo lan yaşanır mı orda.Günün 6 saati zor duruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 kütahyaya git bi de bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Abi manisanın kütahyadan tek güzel yanı izmire yakın olmasıdır ki sanmıyorum kütahya daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 muğla olarak bayağı büyükşehirleri geçmişiz. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 daha beterini yapip uni anketi yapan vardi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Muğla çok sevimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 görebileceğin en yobaz şehirlerden biri kütahya. tipik kütahya insanını en son şu siyanür muhabbetinde gördüm 2-3 gün önce. siyanürle maden çıkarılmasını protesto etmek için desteğe gelmiş beragamalılar zamanında. taşlarla sopalarla kovalamış yerli halk. şimdi ağlıyor hepsi. referandum %75 evet 2009 seçimleri %62 akp bi de orda büyüdüm biliyorum insanını, çoğunluğun bakışını falan. düşman başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Valla manisa mhp akp diye bölünüyo ancak dolmuşta başıma gelen bi olayı anlatayım. Dolmuşta arkada 3 erkek oturuyoruz 4. koltuk boş,önde de bi bayanın yanı boş başka boş yer yok.Bi adam bindi biz iri olduğumuz için gelse adam sıkışıcaz gitti bayanın yanına oturdu.Şöför bi sinirlendi orda erkeklerin yanı boşken niye bayanın yanına oturuyon da vay efendim nasıl oturursun da ırz düşmanı falan bi kavga ettiler o zamandan beri Manisanın da insanının da diye sövdüm hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ağrıya bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 muğla güzeldir, candır, memleketimdir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 SPectre88 said: Yozgat'ta yaşayan pati varmış acıdım valla:) diğer Samsunlu kim ki acep? biri ben, diğeri de moriQ heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Isparta'dan bir pati vardı, nickini unuttum nerdesin olm hani köfte yicektik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 SAKARYADAN OLAN DİĞER VATANDAŞ KİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 KESİN CAPS AÇIK BİRİSİDİR: SOKAĞA ÇIK TANIRSIN BENCE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 vaay DASA hemşerim! gel bi kucaklayım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Gotem City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 İskenderun hatay demiyorum.sevmiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 buldum kuddusi selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bu daha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 moonglow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar