erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 hücum ribaundlarıyla dövdük ilk yarıda galatasarayı. bi de oğuz savaş 2 dakika dolmadan 3 faul almayı başardı, neyse ki kaya sırıtmadı orada.
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 of inanilmaz bir yargi var su an. Insanlik disi savunma yapiorz eridi gs.
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Seyirci baskısı falan da yoktu lan, hele Banvit maçında İpekçiyi gördükten sonra tenis izleyicisi kıvamındaydı bu, ama kötüydük biz de en az seyirci kadar. 2. maç artık. :p
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 "Kara deryalarda bir Fenersin." Vamos Bien
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Masquerade said: 2-3-4. maçın biletleri dahi tükendi. vay anasını. müthiş atmosfer olacak maçlarda. çirkinlik çıkmaması dileği ile...4. Maç? Yazık olmuş bilet alanlara. Gerçi 4. Maçın biletleri satılmamıştır ama...
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 satildiysa, ayarlarlar 4. mac olsun diye.
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Fistan said: Masquerade said: 2-3-4. maçın biletleri dahi tükendi. vay anasını. müthiş atmosfer olacak maçlarda. çirkinlik çıkmaması dileği ile...4. Maç? Yazık olmuş bilet alanlara. Gerçi 4. Maçın biletleri satılmamıştır ama... Fistan Final serisinin kaç maç olduğunu bilmiyorsun, gelip burda cahil cahil yorum yapıyorsun. Ayar da verdim diye seviniyodur şimdi bu.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 http://galeri.uludagsozluk.com/5/yapma-bunu-yapma-bunu_90769.jpg
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Arada biraz fark var gibi :D Birde Fenerbahçeli basketciler beklemekden cok sıkılmıs durumda her demecte biran once bitsin su seri diyolar , hedef 4-0 anladıgım kadarıyla.
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 http://haber.gazetevatan.com/Haber/381659/1/Gundem Kaan Kural'ın maç yorumu, kesinlikle çok doğru Preldziç tek başına kontrolü aldı maçta. Zaten Fener'le kapışabileceğini sanmıyorum da bizim kadronun 4-0 biteceğini de sanmıyorum serinin. Sene içindeki maçı hatırlıyorum çünkü. Ben 4-1 biter.
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Fener ne zaman ülkerle birleşti o fark o zaman oluştu.Ülker o seneler hep şampiyondu fb-gs 7-8 falan oluyolardı.Ülkerin oyuncular geldi kadrolar birleşti en iyi tek takım oluştu sonuç bu oldu. Bu yüzden fenerlilerin ezdik demesi komik geliyo.Fener süpürecektir. zaytung said: Final serisinde Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown maçlarının NBA havasında geçmesi için serinin 2. maçı salıyı çarşambaya bağlayan gece saat 03:00'da yapılacak... ahahahahaha
Holy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Ezmedik mi? Takımlar birleşmiş, Ülker kendi takımından vazgeçip sponsorluğa dönmüş. Önce davransaydı GS sağlasaydı o zaman bu birleşmeyi. Kafasına silah dayayıp birleşmedik biz Ülker ile. Böyle komik argümanlarla gelip ortalığı şenlendirmeniz çok tatlı oluyor ya. Takımın adı Fenerbahçe Ülker, bunu ister kabul edin ister etmeyin. Ülkerspor falan yazınca bu sene Fenerbahçe'ye daha az maç kaybetmiş gözükmüyorsunuz. Her alanda yenilmenin haklı üzüntüsünü yaşadığınız şu günlerde, bu tarz postlar normal tabi.
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Lol yiğit gene adam banlatmak peşinde. Futbola gitsene olm sen.
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Çok hırslısın bebeğim komik oluyosun.Ülkerspor lafı ağzımdan çıkmadı ve fener süpürecektir demiştim oysa ki :) Aynı durumu gsde yapmış olsaydı ezdik demezdim,haksız rekabet ortamı oluştu çünkü. Sizin ülkerle birleşmeniz zaten bulunduğunuz yakın ilişkilerden dolayı 100.yılınızda baskette de bi bok yiyebilesiniz diye yapılmıştı. Aziz'in masabaşında ne kadar güçlü olduğunu biz kabul ettik ve hiç bir yedirememe durumu yok.Fanatikleşip spor için üzülcek biri değilim.Hayatımda daha önemli şeyler var tüh tüh fener bizden iyi diyemicem.Hele basket,voleybol için kahrolamıcam :D
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Tamam zamanında Ülker ile birleştik aynı şekilde Ülker diğer 2 takımlada aynı birleşmeyi yapmadımı? E şimdi GSCC Şampiyon olsa siz bu birleşmeyi inkar mı edeceksiniz? Kaldı ki Ülkerspor'dan kalan aktif olarak basket oynayan 3 oyuncu var zaten onlarda bizden iyi takım olsaydı oraya giderdi. Her neyse siz zaten bu seriden şampiyonluk çıkaracağınızı zannediyorsanız hayaller dünyasında yaşıyorsunuzdur.
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Abi allahın aşkı için sizin birleşmeyle bizle ülkerin sponsorluğunu bir mi tutuyosun? 3 oyuncu diyosun euroleague katılım hakkı parası falan bi çok şeyi devrettiler size. http://basketbol.tblstat.net/standings.asp?s=0506 http://basketbol.tblstat.net/standings.asp?s=0607 Fark ortada..Tamam masabaşında iyi iş yaptınız ama haksız rekabeti de doğurdunuz.Açıkçası eski haliyle kalmasını tercih ederdim. 7 ve 8. oluyoduk ama maçlarımız çok zevkli geçiyodu.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 fenerbahçe zaten eurolig'e daha önce katılmış bir takımdı. galatasaray'dan kat kat da üstün bir takımdı. üstüne o birleşme olalı seneler oldu artık. o zamanki ülkerden bi mirsad kaldı sanırım başka varsa hatırlamıyorum ben? evet maddi olarak güçlü bir takım var artık da bunu da ülker'e bağlamanın manası yok. fenerbahçe zaten zengin bir kulüp.
Öne çıkan mesajlar