Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beko Basketbol Ligi Playoff

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Birlesemeye gerek yok artik. O donem Efes ile birlesme girisimlerimiz olmustu ancak Efes istemedi.

Galatasaray gayet guzel bir surec baslatti. Koc ilk senesinde, yeni kurulan takimla bu basketbolu oynatiyorsa iyi yoldayiz. :)
Mesaj tarihi:
Bonjo said:

Galatasaray a saygı duyuyoruz duymayanlar basketboldan anlamayan insanlar zaten , ayrıca seri hala bitmiş değil herşey olabilir.

Spahija ve Oktay Mahmudiyede birer emzik lazım ikiside ağlıyor tek taraflı bakmayalım , hakemlerde seri boyunca bi tane teknik faul çalmazlarsa ağlamayada devam ederler.

Ülker konusunda da bulabiliyorsanız daha iyi bir sponsor birleşin hangi takım taraftarı istemezki iyi bir sponsor , buda bir yöneticilik basarısıdır , bahane degildir.

Galatasaray'a saygı duyuyoruzda.. Taraftarına bir türlü efendi olmayı ögretemedik.Dünkü tripler de buna en güzel örnekti..
Bu kadar götü başı oynayamaz yani bir topluluğun.Tamam yendiniz seride 2-1'e getirdiniaz durumu,anladık.
E be kardeşim bu kadar sonucu bile bile kaşar kaşar "ne güzel oluyo fenere koyması" , "Koyduuuk" , "geçirdiik" ... falan.

Ee noldu bugün.. Noldu yani.. kaç kaç durum 3-1.
Son maç nerde ? Şampiyonluğa kim daha yakın..
Adamlar bo7 serisinde tek bir galibiyette bile şuurlarını kaybediyolar.

edit : imlâ
Mesaj tarihi:
Yok be böyle yazdıgımıza bakma kanuni bonjo ben falan anladık birbirimizi sorun holiganlarda ki bu gs fb bjk efes her takımda var malesef.

Galatarasaray çok iyi takım ama malesef fener bizden daha iyi iki tarafta birbirine saygıyla yaklaşıyor ve finallerden sonra avrupada iki takımın türkiyeyi temsil edeceginden memnun oluyorsa sorun yok zaten daha ne ister bu ülke bu taraftarlardan.

edit: bu arada asla fenerbahçe ülkere ülkerspor demedim ayrıca 'koyduuuk' 'geçiirdiiiik' denilmiyor spor başlıgında ne futbolda ne burda denilince bir yaptırımı var provake amaçlı olmasından dolayı diye biliyorum. Yoksa kahveden pek bir farkı kalmaz buraların.
He kaşar kaşar denilebilir ona ünleme bile basma geregi duymadım fanboi ornegi olarak kalmalı orda ben ve masq boyle konusurken bu konuda gelen tepki 'kaşar kaşar' da var 'gs ye saygı duyuyoruz ama biz daha iyiyiz' centilmenligine ulaşabilmiş insanlarda
Bu ikisi de fenerli şimdi suç fenerli olmak mı? hayır, bence suç kaşar kaşar diyenin kişisel yaptıgı şey o zaman bunu 'fenerliler kötüdür'ya da 'gsliler kötüdür' degil 'holiganlık kötüdür' diye degiştirip arada bir barış saglanılabilir.
Mesaj tarihi:
Etki tepki meselesi bunlar Mithat kardeş.
seri 2-1'e gelince koyduuk triplerine bürünen arkadaşlarım oldu
( gerek pati'den gerek gerçek yaşantımdan ) yoksa direk sizi hedef alan bişey degil bu zaten görmedim de kimseden burda. Ben Genel bi konusma yaptım herkes bu sekilde demedim.

Öle etkiye böle tepki işte.
Mesaj tarihi:
benim anlamadığım ne demelerini bekliyordunuz ki :P."fener bizden güçlü ona saygı duyuyorum bir tane maçı nasılda kazandık ama birdaha kazanamicaz hihihi" demelerini mi bekliyorsunuz? hani bilmem kaç yıllık rekabet bırakında kalp kırmadan arada yendik ezdikkk zaaa lafları olsun.zaten çoğu galatasaraylı biliyordur fenerin çok daha güçlü olduğunu.belki iman gücüyle bir maç daha kazanabiliriz ama seriyi kazanmamız çok zor
Mesaj tarihi:
Valla öyle bir söylemişsin ki "bence 4. maç 11 sayı farkla bitecek, 85-74 olabilir mesela" falan yazdın sandım bir an. Serinin Abdi İpekçi'deki maçlar sonunda 3-1 olmasını bekleyen 860 milyon kişiden biriymişsin ve üstüne ekşi yazarıymışsın meğer, "uu beybi" dedim içimden :p Gerek Sinan Erdem'de kutlama isteği, gerek Abdi İpekçi'deki başarılı taraftar dolayısıyla zaten bu bekleniyordu.

Oğuz'un ayılığı hiç konuşulmamış esas, ona şaşırdım ben.
  • Yeni Oluştur...