Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beko Basketbol Ligi Playoff

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dün efes-karşıyaka, antalya bşb-fener maçlarıyla başladı bugün de demin banvit-olin maçı vardı şu anda bjk-gs maçı var. takip eden varsa benden başka tartışalım burdan :)
demin banvit-olin maçını izledim banvit elleriyle verdi maçı resmen aptalca top kayıpları,yanlış şut tercihleri sonlarını getirdi ama banvit bariz daha iyi takım olinden, olinin guardı ekstra oynadı bide 28 sayı mı ne attı banvit alır bu seriyi.
Mesaj tarihi:
evet ben de demin siteden baktım ortalamaları sağlammış bu sene. ama neredeyse şut kaçırmadı ne kadar iyi olursa olsun %70lik şut yüzdesi ekstra :D
Mesaj tarihi:
dün efes-ksk maçına gittim, ilk çeyrekten koptu maç. antrenman maçı izledik bi nevi.

bugünkü gs-bjk maçı inanılmazdı. kemp çılgın attı ama yetemedi. diğer maçta da olin comebackle uzatmaya götürüp kazanmış. bu seneki ilk sürprizi yaptılar diyebiliriz.
Mesaj tarihi:
GS-BJK maci cidden cok cok iyidi.. son 40 saniye icinde yok artık denen basketler oldu,büyük ihtimalle 3. mac bu kalitenin üstüne cıkamaz gibi geliyor.. simdiden playofflardaki en iyi mac olmaya aday.. inanlmaz zevk aldim

bide yıllardir devam eden 1-0 seri baslamasi sacmalgna cidden son verilmesi gerek artık

94242 kere yazılıp tartisildi ama sacma yaw :S
Mesaj tarihi:
Bizim basket takımının kondisyonu yetmiyor, her maçta hep öndeyiz son set maç gidiyor. Yine aynısı olmuş, 3 set bjk önde, son set gs aldı. 80-70 bitti, hayırlı olsun gs'ye =) Bizim artık kondisyonermi desem 1-2 tane daha sahadakileri aratmayacak yedekmi lazım desem, yapsınlar artık birşeyler.

1.Periyot : 16 - 16
2.Periyot : 38 - 31
3.Periyot : 56 - 52
4.Periyot : 70 - 80
Mesaj tarihi:
İyi oldu, 3 büyükler basketbola yatırım yaptığından beri taraftar popülasyonu artsa da en büyük handikap futbol seyircilerinin akını oldu, bunun en büyük örneği de Beşiktaş. Maçı satsana diye Oktay Hoca'ya çığırdılar bütün maç, 3-0'lık temiz süpürgeye engel olamadılar.

Ataman 2-0'dan 3-2'ye getirecek gücümüz var demişti bir de, her türlü başarısızlıkta seçtiği oyuncuyu aslanların önüne atan bir koçatur da güzel cevap oldu, gerçi biz Efes Pilsen'den alışığız bu adamın ego triplerine ama şimdi kimi atacak merak ediyorum Cevher'i bir önceki maç atmıştı, Chatman'i falan atabilir bakalım izlemedeyiz.
Mesaj tarihi:
banvit-olin serisi çok iyi oluyor bu arada dün izledim maçı olin daha çok isteyen takım ama arada bi kalite bi tecrübe farkı var çok aldıkları maçları veriyorlar. 1-0 başlamayan tek seri sanırsam ve en güzel geçeni ayrıca :D
Mesaj tarihi:
Yani kupanın bir ucundan değil, direk tamamını tuttu Fenerbahçe zaten de böyle olacağı belliydi. Efes'te bu sene garip bir çöküntü vardı. Hani dışarıdan bakınca çok iyi gözüküyorlar ama garip bir şekilde paralel olarak çok kötülerdi. Fenerbahçe sonuna kadar hak etti.

Kanuni said:

Yuru be tek bu eksik kaldi sampiyonlukta bu sene.

Şu Fenerbahçe kırmak üzereyken icat edilen rekorlar olayına bitiyorum ya asdfs 5/5 şampiyonluk deniyor da her yerde de sdfsd

sanki ülke de 3 spor dalı profesyonel olarak yapılıyor kadın/erkek olarak hepsini Fener aldı. Bu yeterince büyük bir sportif başarıykenböyle "TEK BU KALDI, HEPSİNİ BİZ ALDIK" demeleri çok talihsiz cidden fsdfsd
  • Yeni Oluştur...