Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Bir sürü oyun var iz bırakan ama muhtemelen en büyük etkiyi Ultima Online + DaoC + Wow yapmıştır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 öf xunndan beter olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 http://webservice.imagesauce.net/image/552601/160x160.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 sanitarium da kız kardeşim bölümünün sonunda resmen gözlerim sulanmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 sende çok ağlakmışsın be persona 3 sonunda mc aegisin kucağına uzanıp ölünce bawwwwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Kaede said: öf xunndan beter olmuş bu ben xunn'un alter egosuyum http://i.imgur.com/3jWav.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 dont push it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 planescape yazmayan hatrı sayılır bir hayat yaşamamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Bi hasta oluyorum geldigimde hem ortalar, gelişine voleler kaçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ultima online counter-strike fifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Dünyanın en düz oyuncusu Xelee ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 pong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Xelee said: ultima online counter-strike fifa lal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 xunn said: http://www.justpushstart.com/wp-content/uploads/2009/10/O017.Oddworld_Abes_Odyssey-front.jpg Nah şu oyun çok üzüyordu beni. Hello. Follow me. of ya, bu oyun ağzıma sıçıyordu. diğer köleler ölünce üzülüyordum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Çok gore ölüyorlardı ya bir de. O kadar muhabbet edip şakalaşıyorsun, sonra ölüşlerini izliyorsun, çok travmaydı. Hatta bu konunun master race oyunu da şuydu, direk cocugum bunu oynarken ne aglatıyordu. http://www.geekculture.dk/bedler/auto/1142066284lemmings_psp.jpg ANNE KURTARAMADIM BİRSÜRÜ ÖLDÜ BAZILAR CENNETE GİRDİ AMA BAZILARI ÖLDÜ BAWWWWW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Kaede said: -Deno- said: yessss, koçumsun be. iz bırakacak kadar değildi aslında ama aklımda kaldığına göre bir olayı vardı heralde. TIRİDİEFİKS zamanlarına dank gelmişti baya iyi grafikli hardcore platformdu iz bırakır normaldir o harlequin ablayı saymıyorum tabi Oyunu alıp ondan sonra "3d kart diye bişey varmış lan o ne?" diye birbirine soru soran gençler :D Oyun çalışmıyordu çünkü! Ne karışıklıktı o. Oyun dergileri "oyunu aldınız eve geldiniz taktınız. Hadi şimdi geri bide 3d hızlandırıcı alıp gelin" diye yazılar yazıyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 @xunn çocukken bu tür oyunlarda yandaşlarım ölünce hep bi hüzün kaplardı içimi. ne biçim iyi, saf bi çocukmuşum. falloutta bile wasteland'in "çalıp çırpmadan, kesip biçmeden ayakta kalamazsın!" kanunlarına kafa tutup pure good guy triplerindeydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Discretion Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Bir de kadının biri vardı heriflerin üstünden atlıyordu ama onun bir görüntüsünü bulamadım. Street Fighter 2 Crash Team Racing Resident Evil Ragnarok Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Ule eski bir oyun yazayımda bir havam bir artislik olsun. mario dragon age origins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 amiga yıllarından silkworm golden axe double dragon vardı bir de. son 10 yıl içindekilerde ise; ultima online mafia 1 half life'ın alayı edit: şunu görünce içim bi garip oldu. ne çok oynamıştım şu oyunu. youtube dan video açtım hmn. oyunun sesleri haritaları dün gibi aklımda =) nasıl unutmuşum yazmayı. Starscream said: Damage Incorporated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Lotus. Prehistorik2 Super Mario Lost Levels. Sanitarium. (Geçenlerde sırf cd veriyor diye level aldırdı bana...) Final Fight (a.k.a. Haggar) Giana sisters - Mario tarzı bir oyun. Ninja Turtles Pokémon Red Bir de tüm Simcity 2000/Simfarm vs. vs. eskileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 tarihsel sıralamayla: :P ultima online europa universalis 2 dota ardından lol(league of legends) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 http://dl.dropbox.com/u/18366514/halflife1j.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Discretion said: Şunun adı neydi ya, kara kutu denilen bi atari vardı sdf onda vardı bu neydi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 SeaGle said: Discretion said: Şunun adı neydi ya, kara kutu denilen bi atari vardı sdf onda vardı bu neydi bu ya Pitfall. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar