Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Ben Turkcell'i aradım. Reklam SMSleri geliyor rahatsız oluyorum dedim. Bizden gelenleri mi tüm reklam SMSlerini mi kapatıyım dedi. Hepsini kapayın dedim ama bilgilendirmeler gelsin dedim. Evet bilgilendirmeler gelecek dedi. Siz de yapın tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 yıllardır yapık bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ben yeni farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 bişi daha var çok yararlı ama paylaşmak istemiyorum seninle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Peki avea hattıma gelen turkcell smslerini ne yapacağız? şaka gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 neymiş paylaşmak istemediğin anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 turkcelldeki yetkili sırf turkcell değil hiç bi yerden reklam gelmicek dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pares Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Bana fazla reklam mesajı gelmiyor eğer fazla gelse bende sıkılılıp müşteri hizmetlerini arayabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ben kapattıgım halde mesaj gelmeye devam ediyor arkadaş. bu nasıl iş peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ben günde 50 spam sms silmeyi çok seviyorum keşke daha çok gelse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 İnternetten de yapılabiliyorsunuz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 bankalardan geliyor sürekli. onlarda oluyor mu aceba deneyeyim bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 android kullananlar için antisms spam diye bi uygulama var, süper bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Aylardır açmadığım Vodafone hattıma, Almanya'da uluslararası dolaşımdayken gelen mesajı paylaşmak istiyorum: http://i55.tinypic.com/353cvfp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 uluslararası dolaşımdayken gelen reklam smslerinin faturası bize de mi giriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 o aranan tarafa da girmesi ne mal bişey, ne kadar abusive bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 "Cin Ruhi" said: uluslararası dolaşımdayken gelen reklam smslerinin faturası bize de mi giriyor? giriyor, KKTCELL bana 1 haftada 20-30 tane göndermişti. Bütün roamingleri şikayet edip sildirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Trias said: "Cin Ruhi" said: uluslararası dolaşımdayken gelen reklam smslerinin faturası bize de mi giriyor? giriyor, KKTCELL bana 1 haftada 20-30 tane göndermişti. Bütün roamingleri şikayet edip sildirdim. Off bu çok kötüymüş asdf. Hem spamleniyorsun hem paran gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Operator firmasi kidemli personeli olarak olaya el atmak ihtiyaci duydum. Roamingde gelen mesajlardan ucretlendirilmezsiniz eger uyelikli haber paketi fln gibi birsey degilse. Ucret yansirsa direk tuketici hakem heyetine basvurun sonucta siz gelen sms'in onune gecemezsiniz. Telefon gorusmesinde yansir cunku o esnada dolasim anlasmasi kapsaminda o ulkedeki operatorun sartlarindan faydalanilmis oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 teşekkürler. bir de Turkcell detaylı faturada görüyorum; "extus" diye bişi bana ufak ufak giydirip duruyor o nedir biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 dur ben de aynısını yapim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 arkadaşlar 444lü numaralar(turkcell çağrı merkezi dahil) her yöne kapsamına girmiyor. ayrıca ücretlendiriliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Evet 444lu numaralari aramak ucretli bu operatorlerin degil BTK'nin getirdigi bi kural. Extus diye ucretlendirilen sey icerik servisidir hatta bir uyelik fln vardir bunun iptali musteri hizmetlerinden yapilabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Abi zaten bir bankayla avea halimi hatrımı soruyor, onu da kapatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Turkcell'i aradım extus nedir diye 444'lü bir müşteri hizmetleri numarası dediler ama neresi olduğu göremiyolarmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar