Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reklam SMSleri İstemeyenler Buraya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben Turkcell'i aradım. Reklam SMSleri geliyor rahatsız oluyorum dedim. Bizden gelenleri mi tüm reklam SMSlerini mi kapatıyım dedi. Hepsini kapayın dedim ama bilgilendirmeler gelsin dedim. Evet bilgilendirmeler gelecek dedi.

Siz de yapın tavsiye ederim..
Mesaj tarihi:
"Cin Ruhi" said:

uluslararası dolaşımdayken gelen reklam smslerinin faturası bize de mi giriyor?

giriyor, KKTCELL bana 1 haftada 20-30 tane göndermişti. Bütün roamingleri şikayet edip sildirdim.
Mesaj tarihi:
Trias said:

"Cin Ruhi" said:

uluslararası dolaşımdayken gelen reklam smslerinin faturası bize de mi giriyor?

giriyor, KKTCELL bana 1 haftada 20-30 tane göndermişti. Bütün roamingleri şikayet edip sildirdim.

Off bu çok kötüymüş asdf. Hem spamleniyorsun hem paran gidiyor.
Mesaj tarihi:
Operator firmasi kidemli personeli olarak olaya el atmak ihtiyaci duydum. Roamingde gelen mesajlardan ucretlendirilmezsiniz eger uyelikli haber paketi fln gibi birsey degilse. Ucret yansirsa direk tuketici hakem heyetine basvurun sonucta siz gelen sms'in onune gecemezsiniz. Telefon gorusmesinde yansir cunku o esnada dolasim anlasmasi kapsaminda o ulkedeki operatorun sartlarindan faydalanilmis oluyor.
Mesaj tarihi:
Evet 444lu numaralari aramak ucretli bu operatorlerin degil BTK'nin getirdigi bi kural.

Extus diye ucretlendirilen sey icerik servisidir hatta bir uyelik fln vardir bunun iptali musteri hizmetlerinden yapilabiliyor.
  • Yeni Oluştur...