Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TeknoSA ve Müşteri Hakları

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Mirage said:

|Joker| said:
Adamlar bildiğin dangoz :D. Bilgisayar için fan var mı diyorum, ufo satmıyoruz biz diyor adam, daha ne olsun abi.

??

reklamları vardı ya, sen daha düşünürken sölüyodu eleman sana... aklından "ufo alsam bu kışı nası geçiririm" falan gibi bişeyler geçmiştir sdf yoksa fanı ufo diye anlamaz onlar :D
Sosyal ağlarda paylaş

15 gün içerisinde geri verebiliyosun %15 kullanım bedeli alıyo ama teknosa . aslında yasalara dayanarak isteyebiliyosun 1 hafta içerisinde geri verebiliyosun aynı yabancı ülkelerdeki gibi ama size satarken çaktırmadan kutunun açılan yerine bi kağıt yapıştırıyolar onun üzerinde yazıyo kutu açıldıktan sonra %15 kullanım bedeli alınır diye.

Mirage: Spoiler içinde olunca küfür etmek serbest değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok uzun yıllardır teknosadan alışveriş yapıyorum, şimdiye kadar pek bir sorun yaşamadım. Adamlar satış sonrası destekte de oldukça ilgililerdi. Yalnız satıştaki elemanlarla fazla muhattap olmuyorum, zaten bir şey alacaksam önceden araştırmış oluyorum. Ama telefon falan alırken de adamlar mümkün olduğunda yardımcı oldular, denedim hepsini, hatta alacağım telefon oradaki elemanların birinde varmış adamın şahsi telefonunu kurcaladım bayaa.

Güvence var yani. E taksit olanakları da bol, o yüzden teknosa. Yoksa gider doğubanktan falan alırım sdfg.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Çok uzun yıllardır teknosadan alışveriş yapıyorum, şimdiye kadar pek bir sorun yaşamadım. Adamlar satış sonrası destekte de oldukça ilgililerdi. Yalnız satıştaki elemanlarla fazla muhattap olmuyorum, zaten bir şey alacaksam önceden araştırmış oluyorum. Ama telefon falan alırken de adamlar mümkün olduğunda yardımcı oldular, denedim hepsini, hatta alacağım telefon oradaki elemanların birinde varmış adamın şahsi telefonunu kurcaladım bayaa.

Güvence var yani. E taksit olanakları da bol, o yüzden teknosa. Yoksa gider doğubanktan falan alırım sdfg.

evet satın alırken veya bi sorun çıktığında gayet güzel ilgileniyolar ama konu iade etmeye gelince %15 pay almaları çok kötü bişey. dediğim gibi yasalarca belirlenmiş bişey sen 1 hafta (tam süreyi bilmiyorum) içinde geri götürebiliyosun aldığın şeyi paranı da iade ediyolar. sonuçta kapalı kutu alıyosun sen hiç bi güvencesi yok beğenip beğenmiceğinin.
Sosyal ağlarda paylaş

şu teknosa tarzı yerlerde en cok sinir olduğum şeylerden biri şu telefon kapları. iphone var bende. 3g den bi once cıkar versiyon. hiçbi yerde bunun için kap yok o yuzden bende 3g kapları olur mu olmaz mı emin olamıorm. şimdi mantık olarak benim alıcağım şey tamamen işlevsellik ve goruntu amacıyla alınan bişi. ben bunu tekefonuma takmadan nası durduğuna bakmadan nası alabilirm ki. bide geri iadede %15 kesiolar. sonuvta benim o kabı telefonuma takarak gormem lazım nası gorunuo nası duruo die. sonucta kimse ustunde denemeden kıyafet almaz. buda onun gibi bişi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
uzun zamandir teknosa'dan zaman zaman alicak birseylerim oldugu zaman gidip aliyorum. bence teknosa ve vatan computer suan icin diger alternatiflerine gore daha iyi konumda. belki magazasi bos veya girince hucum ediyor olabilirler ancak teknik servis konusunda hic fena degiller. bozulan ipod'umu hemen gonderim 1 hafta sonra yenisini vermislerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım laptop iade etmişti. Yanlış hatırlamıyorsam aldığının ertesi günüydü.

Kendi deneyimim olarak ucuz bir mp3 player almıştım. Bozulmuştu. Araştırdığımda serinin sorunlu olduğunu öğrenmiş, paramın iadesini istemiştim. İade etmediler, yenisiyle değiştirdiler. Yenisi de bir süre sonra aynı şekilde bozuldu. Teknosa (td)
Sosyal ağlarda paylaş

teknosa'dan aldığınız bir şey arızalı çıkarsa paranızı geri alma şansınız az...

diyelim 2-3 hafta kullandınız ama yine de size bağlı olmadan bozuldu, yine para iadesi imkansız + 15% kullanım ücreti kesip hediye çeki olarak veriyorlar..

electro world + media markt varken teknosa saçma...

özellikle electro world'de sorgusuz sualsiz para iade garantisi veriyorlar..
Sosyal ağlarda paylaş

çok fazla alışverişim olmadı teknosayla veya öteki electroworld'dür mediamarkt'tır o tip yerlerle.
ama arada kampanyalara veya fiyatlara bir üstünkörü bakıyorum, merak ediyorum.
teknosa çok pahalı değil mi benzeri diğer firmalara göre?
hani doğubankla yazıcıoğluyla karşılaştırmıyorum onu geçtim de diğer o tip marketlere göre de anlamadığım bir fark var genel olarak. sadece teknosa ismi var diye mi bu fark nedir, aydınlatan olursa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...