Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Australia's Got Talent 2011 - Turkish Wrestling

Masticore

Öne çıkan mesajlar

i heard there was a partyyyyyyyyy

Rezillik ya....

Geçen günde tv'de gördüm 2 australia'lı van gölü'ne gitmişler.Van gölü canavarı hakkında belgesel yapıyorlar. Belediye başkanın odasına girdi benim elim başıma gitti manzarayı görünce. Masada oyuncak dinazorlar türkçe konuşamayan adamlar. Belediye başkanından çalışanlara hepsi fırça bıyıklı,kara adamlar. Türkiye'yi böyle tanıyorlar harbiden :)
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Niye rezillik? Güreş milli sporumuz, ondan dmi. Ne kadar özenti bir kitle oluştu lan şu ülkede, bizim olan her şey çağ dışı demode olarak falan görülüyor. Yazık, bir de çıkıp milliyetçi atatürkçü falan takılıyorsunuz sonra.

sen ne kadar bos konusan bir adamsin ya(ataturkculukle bagdastirmis asdhf).Zürafanla kalsaydin keske. Boyle tanitimmi olur? Amac tanitim degilse ,gures yaparak yarışmayımı kazanacaklardi. 2 dak.'lik (belki okadar bile zaman yok juriye bagli) Hacivat karagoz oynatarak yada gures yaparak tanitamazsin Turkiye'yi. Anca antipati toplarsin
Sosyal ağlarda paylaş

kertenkel said:

Masticore said:

Belediye başkanından çalışanlara hepsi fırça bıyıklı,kara adamlar. Türkiye'yi böyle tanıyorlar harbiden :)

abi sen tanımıyosun Türkiye'yi bence?

hiç belediyeye gittin mi?

veya vanda devlet dairesine?

evet gittim tahmin edebilecegindende cok gittim. Van'da ki tablo ile karsilastiramam olsada koyabilsem keske video. İlla akpli biyikli abimler yok en azindan istanbulda yok.

Birde boyleee tepkisini verenlerde sunu anlamadim ben tanitimin kotulugunden bahsediyorum ben. Siz ama boyleee diyorsunuz. Bende biliyorum boyle oldugunu ama tanitim baska birsey
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Niye rezillik? Güreş milli sporumuz, ondan dmi. Ne kadar özenti bir kitle oluştu lan şu ülkede, bizim olan her şey çağ dışı demode olarak falan görülüyor. Yazık, bir de çıkıp milliyetçi atatürkçü falan takılıyorsunuz sonra.

ne kötü ya homofobik milletin milli sporunda götlerine parmak atıyo yağlanmış adamlar sldfkvmslvkdsmv
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

sipeyskeyk said:

sen ne kadar bos konusan bir adamsin ya(ataturkculukle bagdastirmis asdhf).Zürafanla kalsaydin keske. Boyle tanitimmi olur? Amac tanitim degilse ,gures yaparak yarışmayımı kazanacaklardi. 2 dak.'lik (belki okadar bile zaman yok juriye bagli) Hacivat karagoz oynatarak yada gures yaparak tanitamazsin Turkiye'yi. Anca antipati toplarsin

Sen çok dolu konuşuyorsun, baya dolusun belli. Kıvırmaya çalışmışsın da, pek becerememişsin. İyi bir dansöz değilsin.

Güreş çok banal gelmiş sana, bok atmışsın. "SAKALLI BIYIKLI KARA KARA ADAMLAR" görmüşsün, utanmışsın senin gibi "modern" değiller diye.

Üzülme, çalışarak öğrenirsin kıvırmayı, zamanla olacak şeyler bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Kiviran senin gibi olsun. oncelikle yazdigim 2 farkli seyi birbirine karistirip yazma. Ne dunuyorsam onu soyledim. 2 dak.'lik zaman diliminde yaglanip elini birbiinin kicina sokan adamlar, yagli guresi bilmeyen biri tarafindan nasil gorunurse onu soyledim. Sen once sacmaladigin seyler ustunde dusun ataturkculukle nasil bagdastiriyosun.

Van'da ki kara biyikli adamlar niye batti bu kadar anlamadim. Kara biyiklimisin,vanlimisin yada akraban mi? Oyle isen ozur dilerim sizi kastetmedim. Ben sadece dinazoru aha bu van canavari diyen öküzlerden bahsediyordum. Komik diye acmistim ama icine ettin neyse. Ne aldin bilmiyorum ama kafan ayılırsa bidaha dusun yaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...