Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hitman: Absolution

moriQ

Öne çıkan mesajlar

eski, guzel hitmanlarla uzaktan yakindan ilgisi yok

disguiselar eskisi gibi degil, 100 metreden fark ediyolar bu yuzden hep coverdan covera gitme uzerine kurulmus oyun

bildigin splinter cell bu, hitman degil

levellar cok kucuk ve cogu assassinationlar cutscene ile gerceklesiyor

47 cok emo olmus

eskisi gibi bi profesyonellik havasi yok

ama oynanir

hitman oyunu kesinlikle degil bu ama

splinter cell hitman edition
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben cok gericiyim ya da oyunlar cok mallasti

hitman blood money'i cok sevmistim, 3-4 kere bitirmisimdir

bu mallardan tek istedigim blood moneydeki her iyi seyi koruyup ustune bi kac ozellik eklemeleriydi

bu gerizekalilar tutup guzelim hitman'i 3rd person stealth action game'e cevirdiler
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu zorlaştırıcaz diye çok saçma bişey yaptıklarının farkına varamamışlar.

ilk bölümde seraya sızma görevini yaparken, seranın kapısının önünde duran çiftçi ve asker var. kapının önünde konuşuyorlar. yere bıçak atıyorum asker bıçağa doğru geliyor, alıyorum bunu aşağı kıyafetini de alıyorum az önce o askerle muhabbet eden çiftçinin önünden geçiyorum ve adam hiç şüphelenmiyor.

ama sokaktaki 100 tane polisin birinin kıyafetini giyince tüm polisler tanıyor seni sdfsdf baya baya komik olmuş disguise sistemi cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

dun bitirdim

hic bi bok anlamadim oynadigimdan

blood money'de herhangi bi disguise'i aldiktan sonra etrafta dolanir plan yapardim, hedeflerin rutin davranislarini falan izlerdim

mesela operali bolumde guest kiliginda provalari izledikten sonra janitor kiliginda nazi subayi kostumlu oyuncunun odasina girip fake silahi gercegiyle degistirirdim

sonra yine ayni kilikta opera salonundaki buyuk avizeye bomba yerlestirirdim

hedef gercek silahla oldukten sonra diger hedef sahneye dogru kosarken tokezliyodu ve ustune bombayla avizeyi dusuruyodum ve guvenlik gorevlisi kiliginda ortamdan kaciyodum

bu son oyundaya coverdan covera atlayip anca zehir falan atiyoruz hedefin icecegine veya bazi seyleri gorunmeden sabote ediyoruz

exploration desen sifir

planlama desen sifir

kel kafami coverdan cikardigim anda herkes ustume cullaniyo

bok gibi olmus oynamayin
Sosyal ağlarda paylaş

gorevlerden once silah secme, silah upgrade'i yok

sniper cantasi yok

agency yok

kendi basina hareket eden hitman mi olur lan

yok klonlanmis kizi kurtarcakmis yok kafasindaki barkodu jiletle kaziycakmis

bu ne lan emo mu oldu hissiz katil

bolumler inanilmaz kucuk ve detaysiz

blood moneydeki otel bolumunu ve beyaz saray bolumunu cok sevmistim mesela.yenisinde 10-20 dakkada tamamlanabilen 20 tane mini bolum var

ekstra itemlar yok-eskisinde birini havuzdan cikarmak icin afrodizyak atiyodum hedefin ickisine garson kiliginda

syringe sedative, posion yok

yaziklar olsun
Sosyal ağlarda paylaş

muzikler yavan ve inception cakmasi,eskisinde jasper kyd vardi

seslendirme iyi olmus, eski oyunlarda biraz boktandi hitman ve diana haricindekiler

oyunun tek elle tutulur yani grafikleri

kel kafa tessellation'i mukemmel, ortamlar detayli, modeller, isiklandirma hepsi guzel olmus

baska da bisey beklemeyin oyundan

oyunun adi hitman olmasaydi bu kadar kizmazdim, almazdim zaten

hitman oyunu gozuyle bakmazsaniz iyi denebilecek bi oyun
Sosyal ağlarda paylaş

kzpmaza said:

olmaz olur mu onların yerine;

adamların kaç adım atacağını hissetme var, saniyede 6 adama headshot atma var. daha ne olsun sdfsdfsd

onlari hic kafaya takmadim opsiyonel olduklari icin

hatta rambo playthrough yaparken eglenceli bile olabilir

fiber wire'in telini cekmeyi bile kaldirmislar ya

tek tus bogazliyosun herkesi
Sosyal ağlarda paylaş

Ya oyun bi garip. Kıyafet değiştirme çok havada kalmış. Şimdi mesela dükkanda çalışan tiplerin falan birbirini tanıması doğal kıyafetlerini alınca görüyorlar falan iyi hoşta sokaklar dolusu polis ortalıkta dolanırken caddenin öteki tarafından LAN SEN BİZİM DEPARTMANDAN DEĞİLSİN! diye bağıracak adam yoktur diye düşünüyorum. Harita tasarımları da öyle bir düzenlenmiş ki tam limon sıkıyor. Haritada sadece polisler var. Buyur kıyafet değiştir. "Ben katilim loolololo" yazan t-shirtle gezsen aynı reaksiyonu alırsın. Haritada dükkan görevlisi ve polisler var. Bir alana girmeye çalışırken ikisi yan yana bekleyip sigara içiyorlar. İlla çömel köşeye bıçak fırlat polis gitsin baksın, o ara geç. Commandosta falanda vardı bu olay mesela. Ama milletin dibine girince veya amirleri görünce sobeleniyordun. Yeni hitmandeki kıyafet değiştirme olayı hiç rafine gelmedi. Çin mahallesinde binlerce suşi satan kadından biri aşçı kıyafetimi görünce koşa koşa gidip polis çağırır falan. Komik şeyler.

Demin bir olay oldu. Ona da koptum zaten. Polisle, dükkan çalışanı bir yerde sigara içiyorlar. Çektim polisi köşeye bir yere içeri giriyorum. Dükkan görevlisi yanıma gelip BURAYA GİREMEZSİN! dedi. Sonra polise koştu. Lan ben polis değil miyim... Oyun resmen "sen aksiyon oyna, böyle bayacaksın" mesajı veriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...