kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 eksisozluk. com adam cok iyi aciklamamis mi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 atmosfer ve grafikler baya iyi. daha önce denildiği gibi (daha 4. bölümdeyim) bazı mekanlarda kan gövdeyi götürüyor. İçgüdü olayı güzel olmuş ama. Kolaylık sağlıyor en azından. Tamamen hikaye bazlı olduğu için bazı eksileri olacak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 gt540m ekran kartıyla oynuyorum ben. normalde 40 fps ile giderken sürekli 12-15 fps ye düşüyor var mı böyle bir sorun yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 daha kötüydü o seviyeye kadar düzelttiler. resmi forumlara falan bak orda çözüm üretmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 eski, guzel hitmanlarla uzaktan yakindan ilgisi yok disguiselar eskisi gibi degil, 100 metreden fark ediyolar bu yuzden hep coverdan covera gitme uzerine kurulmus oyun bildigin splinter cell bu, hitman degil levellar cok kucuk ve cogu assassinationlar cutscene ile gerceklesiyor 47 cok emo olmus eskisi gibi bi profesyonellik havasi yok ama oynanir hitman oyunu kesinlikle degil bu ama splinter cell hitman edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 ya ben cok gericiyim ya da oyunlar cok mallasti hitman blood money'i cok sevmistim, 3-4 kere bitirmisimdir bu mallardan tek istedigim blood moneydeki her iyi seyi koruyup ustune bi kac ozellik eklemeleriydi bu gerizekalilar tutup guzelim hitman'i 3rd person stealth action game'e cevirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 veletler ne isterse konsolcular ne isterse o, artık alışın abi buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Hitman_Absolution_Video_inceleme-4917.htm 25dk inceleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 i5 gt540m laptop da oynuyorum mouse u sağa sola döndürünce bazen ya da açık alana çıkınca bi anda fps düşüşleri oluyordu. throttlestop kullanıyorum şimdi en ufak düşüş olmuyo çatır çatır oynuyorum valla. benim gibi sorunu olanlara duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Splinter cell diyen arkadasima kesin katiliyorum, ama goruntuler cok guzel , oynanilir ama Hitman beklemeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 kzpmaza said: eksisozluk. com adam cok iyi aciklamamis mi ya. her kelimesine katılıyorum ve artırıyorum: http://beta.eksisozluk.com/entry/31160065 böyle bi şey olamaz arkadaş harbiden hayatımda gördüğüm en saçma disguise sistemi sanki bakkalda çırağa disguise oluyoruz da hemen tanıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Oyunu zorlaştırıcaz diye çok saçma bişey yaptıklarının farkına varamamışlar. ilk bölümde seraya sızma görevini yaparken, seranın kapısının önünde duran çiftçi ve asker var. kapının önünde konuşuyorlar. yere bıçak atıyorum asker bıçağa doğru geliyor, alıyorum bunu aşağı kıyafetini de alıyorum az önce o askerle muhabbet eden çiftçinin önünden geçiyorum ve adam hiç şüphelenmiyor. ama sokaktaki 100 tane polisin birinin kıyafetini giyince tüm polisler tanıyor seni sdfsdf baya baya komik olmuş disguise sistemi cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 şu kiliseli bölümde 1 kill ile bölümü bitiricektim tam biri fark etti beni. Sonunda hoş şeyler olmadı. 3 adam dışında hepsini vurmak zorunda kaldım. üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 agent 47 didn't ask for this http://www.rockpapershotgun.com/images/12/dec/jens.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 dun bitirdim hic bi bok anlamadim oynadigimdan blood money'de herhangi bi disguise'i aldiktan sonra etrafta dolanir plan yapardim, hedeflerin rutin davranislarini falan izlerdim mesela operali bolumde guest kiliginda provalari izledikten sonra janitor kiliginda nazi subayi kostumlu oyuncunun odasina girip fake silahi gercegiyle degistirirdim sonra yine ayni kilikta opera salonundaki buyuk avizeye bomba yerlestirirdim hedef gercek silahla oldukten sonra diger hedef sahneye dogru kosarken tokezliyodu ve ustune bombayla avizeyi dusuruyodum ve guvenlik gorevlisi kiliginda ortamdan kaciyodum bu son oyundaya coverdan covera atlayip anca zehir falan atiyoruz hedefin icecegine veya bazi seyleri gorunmeden sabote ediyoruz exploration desen sifir planlama desen sifir kel kafami coverdan cikardigim anda herkes ustume cullaniyo bok gibi olmus oynamayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 gorevlerden once silah secme, silah upgrade'i yok sniper cantasi yok agency yok kendi basina hareket eden hitman mi olur lan yok klonlanmis kizi kurtarcakmis yok kafasindaki barkodu jiletle kaziycakmis bu ne lan emo mu oldu hissiz katil bolumler inanilmaz kucuk ve detaysiz blood moneydeki otel bolumunu ve beyaz saray bolumunu cok sevmistim mesela.yenisinde 10-20 dakkada tamamlanabilen 20 tane mini bolum var ekstra itemlar yok-eskisinde birini havuzdan cikarmak icin afrodizyak atiyodum hedefin ickisine garson kiliginda syringe sedative, posion yok yaziklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 muzikler yavan ve inception cakmasi,eskisinde jasper kyd vardi seslendirme iyi olmus, eski oyunlarda biraz boktandi hitman ve diana haricindekiler oyunun tek elle tutulur yani grafikleri kel kafa tessellation'i mukemmel, ortamlar detayli, modeller, isiklandirma hepsi guzel olmus baska da bisey beklemeyin oyundan oyunun adi hitman olmasaydi bu kadar kizmazdim, almazdim zaten hitman oyunu gozuyle bakmazsaniz iyi denebilecek bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 olmaz olur mu onların yerine; adamların kaç adım atacağını hissetme var, saniyede 6 adama headshot atma var. daha ne olsun sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 grafikler detaylandırma çok iyi cidden ama bu otel bölümünde yıl olacak 2013 hala aynı tip korumadan 3-4 tane var ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 kzpmaza said: olmaz olur mu onların yerine; adamların kaç adım atacağını hissetme var, saniyede 6 adama headshot atma var. daha ne olsun sdfsdfsd onlari hic kafaya takmadim opsiyonel olduklari icin hatta rambo playthrough yaparken eglenceli bile olabilir fiber wire'in telini cekmeyi bile kaldirmislar ya tek tus bogazliyosun herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Ya oyun bi garip. Kıyafet değiştirme çok havada kalmış. Şimdi mesela dükkanda çalışan tiplerin falan birbirini tanıması doğal kıyafetlerini alınca görüyorlar falan iyi hoşta sokaklar dolusu polis ortalıkta dolanırken caddenin öteki tarafından LAN SEN BİZİM DEPARTMANDAN DEĞİLSİN! diye bağıracak adam yoktur diye düşünüyorum. Harita tasarımları da öyle bir düzenlenmiş ki tam limon sıkıyor. Haritada sadece polisler var. Buyur kıyafet değiştir. "Ben katilim loolololo" yazan t-shirtle gezsen aynı reaksiyonu alırsın. Haritada dükkan görevlisi ve polisler var. Bir alana girmeye çalışırken ikisi yan yana bekleyip sigara içiyorlar. İlla çömel köşeye bıçak fırlat polis gitsin baksın, o ara geç. Commandosta falanda vardı bu olay mesela. Ama milletin dibine girince veya amirleri görünce sobeleniyordun. Yeni hitmandeki kıyafet değiştirme olayı hiç rafine gelmedi. Çin mahallesinde binlerce suşi satan kadından biri aşçı kıyafetimi görünce koşa koşa gidip polis çağırır falan. Komik şeyler. Demin bir olay oldu. Ona da koptum zaten. Polisle, dükkan çalışanı bir yerde sigara içiyorlar. Çektim polisi köşeye bir yere içeri giriyorum. Dükkan görevlisi yanıma gelip BURAYA GİREMEZSİN! dedi. Sonra polise koştu. Lan ben polis değil miyim... Oyun resmen "sen aksiyon oyna, böyle bayacaksın" mesajı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Oyunu daha yeni oynamaya basliyorum Turkce seslendirme yerine alt yazi olmasi cok daha keyifli oluyormus onu anladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 ben de oyunu hantal hantal oynuyorum da, hard'da oynamak, ve signature kill'lere gitmek bayagi zor bildiginiz :) bir de checkpoint e geldikten sonra dahi oyundan cikilirsa gidiyor o save. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 hastalıklı olduğum için pörfekşınistte baya ilerledim kanırta kanırta. en son böle bi town falan var geziyon ediyon 3 kişiyi indir dedi. bi 3-4 saat uğraştım baktım olmuyor daha açmadım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 sonuç olarak hitman alınır mı gençler 10 dolara, ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar