Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hell on Wheels

Norak

Öne çıkan mesajlar

yeni AMC western dizisi, fall 2011 de ilk sezonu başlayacak:

Hell on Wheels” tells the epic story of post-Civil War America, focusing on a Confederate soldier (Mount) who sets out to exact revenge on the Union soldiers who have killed his wife.

His journey takes him west to 'Hell on Wheels,’ a dangerous, raucous, lawless melting pot of a town that travels with and services the construction of the first transcontinental railroad, an engineering feat unprecedented for its time.

The series documents the railroad’s incredible feat of engineering and construction as well as the institutionalized greed and corruption, the immigrant experience, and the plight of the newly emancipated African-Americans during reconstruction. Over time, “Hell on Wheels” chronicles this potent turning point in our nation’s history, and how uncivilized the business of civilization can be.

ilk trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=JNvlzUg21OY
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
bu dizi çok iyi ya
bugün 1. sezonu bitirdim, 2. sezon ne zaman başlıyo lan diye şöyle bi baktım ama göremedim bi tarih.
orda burda okudum da sezon sonunu beğenmeyenler olmuş

adam gitti masum adamı öldürdü yeaa denmiş, evet izlerken ben de "olm adam üstünlüğü ele geçirdi ama hala ben yapmadım diyo dur bi dinle" dedim ama bence çok doğru bi seçim olmuş yine de adamı öldürmesi. intikam almayı saplantı haline getirmiş herif, o an orda ondan mantıklı düşünmesini beklemek yanlış olurdu o yüzden baya gerçekçi bi sezon sonuydu aslında

yalnız gene bişey olmamış gibi eski işine geri filan dönmez umarım, öyle bi hata yapmasınlar
tüm köprüleri yaktı bohannan reyiz, aldı düldülünü çekti gitti, en azından bi süreliğine dizi öyle devam etmeli artık

yalnız diziyi daha iyi anlamak için bi ara wikipedia'ya dadanıcam, böyle biraz havada kalıyor bazı yerleri
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...