Norak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 yeni AMC western dizisi, fall 2011 de ilk sezonu başlayacak: Hell on Wheels” tells the epic story of post-Civil War America, focusing on a Confederate soldier (Mount) who sets out to exact revenge on the Union soldiers who have killed his wife. His journey takes him west to 'Hell on Wheels,’ a dangerous, raucous, lawless melting pot of a town that travels with and services the construction of the first transcontinental railroad, an engineering feat unprecedented for its time. The series documents the railroad’s incredible feat of engineering and construction as well as the institutionalized greed and corruption, the immigrant experience, and the plight of the newly emancipated African-Americans during reconstruction. Over time, “Hell on Wheels” chronicles this potent turning point in our nation’s history, and how uncivilized the business of civilization can be. ilk trailer: http://www.youtube.com/watch?v=JNvlzUg21OY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 amc (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Allah kahretsin ya nerede demiryolu görsem biryerden karsıma Dagny Taggart cıkacak sanmaya basladım, fucking objectivists. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bi John Marston değil ana karakter. ama izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 up! bu pazar ayın 6sında başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaussian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Heyecanla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ilk bölümü güzeldi beğendim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 indirelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaussian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Beklediğim gibi çıkmadı, bir zamanlar batıda senaryosunun çakması gibi ama ana karakteri fazla konuşkan yapmışlar klasik kovboy filmlerine göre bu da karizmasını kaybettiriyo Yine de fena değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Kaliteli bi dizi , atmosfer vs çok başarılı , oyunculuk iyi . Herşey senaryoya bakar gibi geliyor. Bekleyip görücez , ilk bölüm fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 var mı izleyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bende ilk 4 bölümünü izledim. gerçekten kaliteli ve sürükleyici bir yapım olmuş. spoiler çavuş diye aradıkları adam bence demiryolu işletmelerinin sahibi. tipi fotoğraftaki blur tipe de uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Cnbc-e yayınlayacakmış, ben de indireyim bari puanı 8.2 imdb'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 gayet güzel dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 "Tatar Ramazan" said: Cnbc-e yayınlayacakmış, ben de indireyim bari puanı 8.2 imdb'de yazmaya gelmiştim asdf şimdi güzel bir reklamı vardı. 26 şubat'ta 23.00'te bşalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 valla su an yayinlanan tek western diye izliyorum. arada baya aptalliklar yapiyorlar (western'e emo sarki koymak gibi) ama izleniyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 dizi baya iyi. bazı zorlama müzikli sahneleri var gerçekten ama genele baktığımızda oldukça kaliteli bir iş. ne zaman başlayacak bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 xunn said: Allah kahretsin ya nerede demiryolu görsem biryerden karsıma Dagny Taggart cıkacak sanmaya basladım, fucking objectivists. aaaaaaAAAAAAAAAaaAAaaAaAAAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Tarihin ötesinden alıntılanmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 bu dizi çok iyi ya bugün 1. sezonu bitirdim, 2. sezon ne zaman başlıyo lan diye şöyle bi baktım ama göremedim bi tarih. orda burda okudum da sezon sonunu beğenmeyenler olmuş adam gitti masum adamı öldürdü yeaa denmiş, evet izlerken ben de "olm adam üstünlüğü ele geçirdi ama hala ben yapmadım diyo dur bi dinle" dedim ama bence çok doğru bi seçim olmuş yine de adamı öldürmesi. intikam almayı saplantı haline getirmiş herif, o an orda ondan mantıklı düşünmesini beklemek yanlış olurdu o yüzden baya gerçekçi bi sezon sonuydu aslında yalnız gene bişey olmamış gibi eski işine geri filan dönmez umarım, öyle bi hata yapmasınlar tüm köprüleri yaktı bohannan reyiz, aldı düldülünü çekti gitti, en azından bi süreliğine dizi öyle devam etmeli artık yalnız diziyi daha iyi anlamak için bi ara wikipedia'ya dadanıcam, böyle biraz havada kalıyor bazı yerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 güzelmiş yaa,amerikan iç savaşına bayılırım zaten.redneck rulazzz.sadsad zencilerle bir derdim yok ama.peace V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 2. sezon başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 kimse izlemiyor mu yeni sezonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 çok iyi dizi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar