Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 İstanbul hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 manisa da cok kücük yer bisikletle arkadaş bile olabilirsin sıkıntıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 adapazarı. yokuş nedir bilmeden büyüdüm. deprem var orada da ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Çanakkale'ye bekleriz. Ufaktır memleketim ama şirindir. Yürüyerek evinize 20 dk varıyorsanız otobüsle 30 dk'da varabilir; 90 kuruşa Çanakkale turunun keyfini çıkarabilirsiniz. Hatta arabanız varsa park yeri bulamayıp uzaklara bir yerlere park etmek zorunda kalabilir ve yürüşe çıkabilirsiniz. Canınız çok sıkıldığında mekanlar sınırlı olduğu için dahada sıkılmak adına aynı yerlere gidip oturabilir; aynı arkadaşlarla aynı muhabbetleri çevirmenin tadını çıkarabilirsiniz. Daha fazla bilgi için PM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 rahatsiz said: adapazarı. yokuş nedir bilmeden büyüdüm. deprem var orada da ama. esentepe'ye cikmadin mi hic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 eskişehir de uygun bisiklete merkezde takıldığın sürece tabanvay da iş görüyor fazlasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 DynamicK said: rahatsiz said: adapazarı. yokuş nedir bilmeden büyüdüm. deprem var orada da ama. esentepe'ye cikmadin mi hic? ben çoçukken yoktu esentepe kampüs filan. esentepede, gölde yazlık vardı ama yazlıktı o. şehir değildi. şehir dümdüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Sakarya sehri genel olarak duz evet. Serdivan tarafi biraz yokustur oraya da isiniz dusmesin zaten :p Cark caddesinde tavuk iskender yer durursun ucuz hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ıslama köfte? özledim hatta. başka da hiç bir şeyini özlemedim. berbat bir yer. düz şehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Sakarya'nin neyini ozledim diye bir sordugumda cevap bulmakta zorlaniyorum acikcasi. Islama kofte biraz abartili buluyorum. Sultanahmet koftesi, mostar koftesi ve bizim Ramiz'in koftesi daha iyi. Istanbul ile kiyaslasa idim herhalde ulasim avantaji derdim. Ucuza ve trafik sorunu olmadan ulasim saglanabilen yine de Istanbul'a uzak olmayan ve is imkanlarinin oldugu bir yer aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Sakarya il oldu mu abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Islama köfte yerine bi kazımpaşa köftesi yedireyim size yanına da manda yogurduyla coban salata söyleyim bırak parmaklarını tabagı yemeye kalkarsınız benim memleketim diye söylemiyorum ama This is not Madness THIS IS ADABAZAAAAAAAAAR SADASDASDASDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 SeaGle said: Sakarya il oldu mu abi? since 1965 o zaman sen portakal ağacındaydın sanırım ASDADASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Istanbul var bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 herşeyi bırakıp çiftçi olcam at sürcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 warimathras said: SeaGle said: Sakarya il oldu mu abi? since 1965 o zaman sen portakal ağacındaydın sanırım ASDADASDASD habngfwsgjsghgddjhndxn öyleyse kötü ya, o kadar yıldır boşuna bütçeden para alıyor yani il olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 moncici naptı da bonzi oldu acayip merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 konya ama denizi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 merkezde bir çarşı var onun içinde bir esnaf pidecisi var o pideciyi al çıkar o şehirden dünyanın en boktan şehri. evet boktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Kesin Konya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 MasterHapLo said: adpz 99 da buyuk sehir bile oldu Sakarya orası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 DynamicK said: Sakarya sehri genel olarak duz evet. Serdivan tarafi biraz yokustur oraya da isiniz dusmesin zaten :p Cark caddesinde tavuk iskender yer durursun ucuz hayat. Sen bayadır gitmemişsin Serdivan'a belli ki :) Elit ilçe Serdivan şuan Adapazarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Önceki sayfalarda kesin demişimdir yine diyorum. Dümdüz şehir Isparta. Antalya'ya yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 antalyada her sene trafik felç ya kardan haplo sorma valla.erzurumu al 4 le çarp öyle kar yağıyo yani sakarya cok acayip il cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 hollandada seç bi yerleri burası (karlsruhe) de baya düz zaten almanya dümdüz avrupa düz bilader takıl hayatını yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar