Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konya düm düz. Tamamen düz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 manve said: c.kalede arkadas ortamin guzelse acayip guzel eglenirsin. Yazin da kisin da rahat valla. Yazin gider aksamlari kayaliklarda icersin. Kisin gider sisenin ust katina sominenin yanina oturup icersin. Hatta kisin kar varken kayaliklarda sarap icmenin tadi da baskadir =) Ozledim valla canakkaleyi. ulen içki yoluna amerikalardan bile sürüyolardı az kalsın hala doyamadın :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konya iyidir abi. Konya ovasi bole duzluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Toplu taşım olarak da en iyi şehir Ankara bence. Özellikle büyüklüğüyle kıyaslayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 san fransisco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 newyork kadar başarılısını görmedim 1. günümde 40 yıllık newyorklu gibi heryere gidebiliyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 konya imanpower da ekliyorlar taşınınca İMANPAWAAA diye gezersin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Isparta, gül turizmi çok yaygın. Antalya havalanına inmeyen iran uçakları da geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Kanada da 1 tane yol var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 berline git abi kendin de söylemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 konya http://yenisafak.com.tr/resim/site/bisiklet1208959e7208959e8by.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ankara http://www.kentselhaber.com/img/hyh/390/390805/c0616e13552ba9c0b9a31a3132c191.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 gene bisikleti yumuk ya.. nasıl beceriyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 konya tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konya demeye gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 aquila said: las vegas. LA da olur, netekim dümdüz gidiyor ööle, http://www.wildnatureimages.com/images%202/060308-105..jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 DoruK said: çanakkaleyi çok övdünüz ama benim çanakkaleli arkadaşlarım hep ufak bi yer pek bişi yok derdi bilemedim şimdi :) gidip görmek lazım tabii, şehitliğin olduğu yer dışında pek bir bilgim yok. hakikaten her yerin yürüme mesafesinde olduğu bir şehirle yaşamak kadar güzel bir şey yok. bu tarzda çok gelişmiş avrupa şehirler var kıskanıyor insan gerçekten. çanakkale ilkbahar yaz aylarında gerçekten müthiş oluyor doyamıyor insan.henüz sıcağı göremedik ama hala buz gibi,kışı soğuğu hiç çekilmiyor çok pis rüzgarı oluyor(azalmışta olsa pis rüzgar devam ediyor).şehitlikle merkezi kısmının pek bi alakası yok,merkez kısmı zaten şehitliğin karşı tarafında kalıyor. bisiklet olayına gelince merkez dümdüz harbiden zaten bisiklet kullanan kesimde oldukça fazla camiiye bisikletle gelen dedeler filan görüyorum bazen işine bisiketle giden takım elbiseleri insanlarda var bisiklet burda epey popüler diyebilirim. yaz gelsede kilitbayıra balığa gitsek sonrada tepeye çıkıp içsek off gelmedi sıcaklar be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Aluriel said: manve said: c.kalede arkadas ortamin guzelse acayip guzel eglenirsin. Yazin da kisin da rahat valla. Yazin gider aksamlari kayaliklarda icersin. Kisin gider sisenin ust katina sominenin yanina oturup icersin. Hatta kisin kar varken kayaliklarda sarap icmenin tadi da baskadir =) Ozledim valla canakkaleyi. ulen içki yoluna amerikalardan bile sürüyolardı az kalsın hala doyamadın :> ole deme ama harbiden oralarda gidip 3-5 liralik sarap icmenin tadini hic bisi vermio, bi ara gelirsiniz tadarsiniz bak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Ren said: bence izmir, buca ve evkaları görmezden gelirsek bornovada yaşayan biri için oldukça düz :) abi sen bornovada atatürk mahallesini falan görmedin heralde hiç sdfjgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Kesinlikle Erzincan. Hatta bahse girerim daha düzü yok ama yaşanır mı? Bana arkadaş olur gelen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 tekirdag, dag kismini gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Ren said: bence izmir, buca ve evkaları görmezden gelirsek bornovada yaşayan biri için oldukça düz :) bornova'nın nesi düz ya ahah. ksk bostanlı düz sadece izmirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 samsun diycem de, hiç düz değil ya. zaten bisiklet de süremessin araçların bulunduğu yerde kolay kolay, turizm bakımından da zayıf, düşündüm de bence samsun olmasın, bura da yaşayamassın ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 moncici said: direk izmir lol rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 BAHAHAHAHAHARHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar