interperez Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Verildimi bilmiorm ama çohh iyi ya ahah. http://www.kongregate.com/games/pitergames/trollface-launch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 super upgrade belki açılır en sonunda diye 3 milyon topladım, tekrar başa döndü, "problem?" didi dsdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Xenocide said: super upgrade belki açılır en sonunda diye 3 milyon topladım, tekrar başa döndü, "problem?" didi dsdsfg hahahah ben de bekliyodum bi troll.ama ummadığım yerden çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 problem no money sold out not available now no cash maybe tomorrow stop dreaming trolololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 5m u geçicem diyen baksın o sol üstteki lengthi 81082 yaptım. 10m para var hala trololo alıyorum ya ahaha. spoya alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 mal gibi oturdum oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ahahaha çok iyi olmuş sondaki troll. bildiğin 20 dakka oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ahahaha şerefsiz ya o kadar para topladım be. neyse 4444 height rekorum 55k da length Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar