souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Bir film vardı, Konusu II.dünya savaşı sonrasında nazi subaylarının savaş mahkemelerince yargılandığı ve toplama kamplarında Yahudilere yaptıkları soykırım nedeniyle suclu bulunmalarıydı.Çok eskiden Tv de görmüştüm ama izleyememiştim.Ne zamandır aklımda hatırlayanınız varmı acaba filmin ismini? Ek olarak Naziler ve II.Dünya Savaşı ile ilgili filmler izlemekteyim şu aralar tavsiyelerinizi alabilirmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Judgement at Nuremberg ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 yok bu değil benim söylediğim film renkliydi :) Sanırsamn 90'lı yolların sonunda çekilmiş olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 illa film mi? şöyle bi belgesel var 6 bölümlük, daha objektif ve anlaşılır şekilde anlatanını bulamazsın sanırım ww2: apocalypse dizi olarakta en iyi band of brothers var hala izlemediysen aradıgın filmi de şurdan bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Quel-Thul said: illa film mi? şöyle bi belgesel var 6 bölümlük, daha objektif ve anlaşılır şekilde anlatanını bulamazsın sanırım ww2: apocalypse dizi olarakta en iyi band of brothers var hala izlemediysen aradıgın filmi de şurdan bulabilirsin Apocalypse - La 2e Guerre mondiale tavsiyesi için çok teşekkür ederim.Hemen tedarik yollarına başvurmaya başlıyacağım.Ben şu anda "Auschwitz: The Nazis and the 'Final Solution'" adlı belgeseli izliyordum.Ardından bu tavsiyeye dönerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 naziler biraz ırkçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 hitler : the rise of evil 2 bölümlü gayet güzel hitlerin kontrolu nasıl ele aldığını anlatıyo. bunun dışında; die falscher valkyrie the boy in the striped pyjamas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 The 50 greatest World War II movies http://www.timeout.com/film/features/show-feature/8357/The_50_greatest_World_War_II_movies-part_one.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 en güzel ww2 filmi der untergang; üstüne tanımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Das Boot En iyi En iyi En iyyyyyiiiiiiiiiiiii savaş film'i budur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=83bmsluWHZc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 knox said: Das Boot En iyi En iyi En iyyyyyiiiiiiiiiiiii savaş film'i budur! Sabaha karşı uykulu gözlerle izlemiş olmama rağmen yaşattığı heyecan ve gerilim süperdi. En iyisi bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar