DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 firefox iyiydi ya. 3-4 aydır senkronizasyon muhabbetleri için chrome kullanıyorum (herşeyimiz google oldu bi de o var) ama ffi özlüyorum resmen. chrome da hızlı gibi gözüküyor ama hiç de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 firefox 3 kullanıyordum 1 saat önceye kadar. gayet memnundum ve çok da alışmıştım. ''web browserımı neden değiştireyim ki hehe'' şeklindeki bir havadayken, önce firefox 4'ü yükledim. sayısız küfür ve öfke eşliğinde sildim 5 dk sonra. chrome'a benzetmeye çalışmışlar gibi geldi, hem zevk konusunda iğrenç geldi, hem de yazı tipi, büyüklüğü falan değişik gibi geldi. gözlerim bozulacak gibi oluyor sanki gezinirken. sonra sildim firefox 5 i yükledim. yine aynı. hem gözlerim bozulacak gibi oluyor, hem kötü browser. (lan acaba bugün benim gözlerimde bir şey mi var ?) tüm internet şevkim kaçtı, ne müzik dinleme, ne film izleme, ne oyun oynama isteğim yok şimdi. opera'ya bakıcam, olmadı firefox 3 ü tekrar yükleyeceğim. (chrome zaten kötü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Polyushka said: firefox 3 kullanıyordum 1 saat önceye kadar. gayet memnundum ve çok da alışmıştım. ''web browserımı neden değiştireyim ki hehe'' şeklindeki bir havadayken, önce firefox 4'ü yükledim. sayısız küfür ve öfke eşliğinde sildim 5 dk sonra. chrome'a benzetmeye çalışmışlar gibi geldi, hem zevk konusunda iğrenç geldi, hem de yazı tipi, büyüklüğü falan değişik gibi geldi. gözlerim bozulacak gibi oluyor sanki gezinirken. sonra sildim firefox 5 i yükledim. yine aynı. hem gözlerim bozulacak gibi oluyor, hem kötü browser. (lan acaba bugün benim gözlerimde bir şey mi var ?) tüm internet şevkim kaçtı, ne müzik dinleme, ne film izleme, ne oyun oynama isteğim yok şimdi. opera'ya bakıcam, olmadı firefox 3 ü tekrar yükleyeceğim. (chrome zaten kötü) kriterlerin nedir doyumsuz birine benziyosun, chrome basitliği ve hızlılığıyla başı çeker minimalistlere göre gayet iyidir. yorumunu okuyan da seni hekır zanneder yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 doyumsuzlukla ne ilgisi var ki ? firefox 3'ü gayet beğeniyordum. yenilenmesine rağmen, daha kötü olmuş, giderek kötüleşmiş gibi geldi bana firefox edit : opera 11.10 yükledim, firefox'un yeni sürümlerinden daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 chromu nokia 3210 a koy yinede akar. ole bi browser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 operayı ve safariyi de indirip denedim. firefoxtan daha yavaş. sonra chrome indirdim şimdi. güzel. sade ama güzel yani neyse kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 chrome iyi.2 senedir kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 4 10 numara, 1-2 özelliği ile vurmuşlar insanı can evinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ama chrome beyinsiz gerçekten. daha önce girdiğim siteleri adres çubuğuna yazarken anca com'un m'sini yazdıktan sonra tamamlıyo, o da garanti değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bende daha ilk harfe basınca getriyo siteyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vertigo58 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Arada bir yavaşlıyor falan ama vazgeçemiyorum nedense bir türlü. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Alpha beta olmuş bu arada. Bakılacaksa şimdi vaktidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 yahu 4.0.1 den beta 5 e update ekranı çıkıyor sürekli. Güncellemeniz önerilir diyor beta ya! . oha ne alaka? ilk defa bir üst versiyona geçiş için hem de beta sı için ısrar ediyor firefox anlamadım gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 nasıl olduğuna bakmak için denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 STY said: yahu 4.0.1 den beta 5 e update ekranı çıkıyor sürekli. Güncellemeniz önerilir diyor beta ya! . oha ne alaka? ilk defa bir üst versiyona geçiş için hem de beta sı için ısrar ediyor firefox anlamadım gitti.. 4'e beta ile başladıysan öyle ayarlanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 seraphiel said: ama chrome beyinsiz gerçekten. daha önce girdiğim siteleri adres çubuğuna yazarken anca com'un m'sini yazdıktan sonra tamamlıyo, o da garanti değil. chrome cidden yetersiz, tarayıcıda aradığım en önemli özellik ki ilk ve son defa firefox düzgün becerebildi. diğerleri taklide çalıştılar ama beceremediler. adres çubuğunu arama çubuğuyla birleştirmek büyük aptallık ikisinin işlevi tamamen farklıyken. minimalizm =/= beceriksizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar