Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox 5

GERGE

Öne çıkan mesajlar

firefox 3 kullanıyordum 1 saat önceye kadar. gayet memnundum ve çok da alışmıştım. ''web browserımı neden değiştireyim ki hehe'' şeklindeki bir havadayken, önce firefox 4'ü yükledim. sayısız küfür ve öfke eşliğinde sildim 5 dk sonra. chrome'a benzetmeye çalışmışlar gibi geldi, hem zevk konusunda iğrenç geldi, hem de yazı tipi, büyüklüğü falan değişik gibi geldi. gözlerim bozulacak gibi oluyor sanki gezinirken.

sonra sildim firefox 5 i yükledim. yine aynı. hem gözlerim bozulacak gibi oluyor, hem kötü browser.

(lan acaba bugün benim gözlerimde bir şey mi var ?)

tüm internet şevkim kaçtı, ne müzik dinleme, ne film izleme, ne oyun oynama isteğim yok şimdi.

opera'ya bakıcam, olmadı firefox 3 ü tekrar yükleyeceğim. (chrome zaten kötü)
Sosyal ağlarda paylaş

Polyushka said:

firefox 3 kullanıyordum 1 saat önceye kadar. gayet memnundum ve çok da alışmıştım. ''web browserımı neden değiştireyim ki hehe'' şeklindeki bir havadayken, önce firefox 4'ü yükledim. sayısız küfür ve öfke eşliğinde sildim 5 dk sonra. chrome'a benzetmeye çalışmışlar gibi geldi, hem zevk konusunda iğrenç geldi, hem de yazı tipi, büyüklüğü falan değişik gibi geldi. gözlerim bozulacak gibi oluyor sanki gezinirken.

sonra sildim firefox 5 i yükledim. yine aynı. hem gözlerim bozulacak gibi oluyor, hem kötü browser.

(lan acaba bugün benim gözlerimde bir şey mi var ?)

tüm internet şevkim kaçtı, ne müzik dinleme, ne film izleme, ne oyun oynama isteğim yok şimdi.

opera'ya bakıcam, olmadı firefox 3 ü tekrar yükleyeceğim. (chrome zaten kötü)

kriterlerin nedir doyumsuz birine benziyosun, chrome basitliği ve hızlılığıyla başı çeker minimalistlere göre gayet iyidir.

yorumunu okuyan da seni hekır zanneder yae
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
STY said:

yahu 4.0.1 den beta 5 e update ekranı çıkıyor sürekli. Güncellemeniz önerilir diyor beta ya! . oha ne alaka? ilk defa bir üst versiyona geçiş için hem de beta sı için ısrar ediyor firefox anlamadım gitti..

4'e beta ile başladıysan öyle ayarlanmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

seraphiel said:

ama chrome beyinsiz gerçekten. daha önce girdiğim siteleri adres çubuğuna yazarken anca com'un m'sini yazdıktan sonra tamamlıyo, o da garanti değil.

chrome cidden yetersiz, tarayıcıda aradığım en önemli özellik ki ilk ve son defa firefox düzgün becerebildi. diğerleri taklide çalıştılar ama beceremediler. adres çubuğunu arama çubuğuyla birleştirmek büyük aptallık ikisinin işlevi tamamen farklıyken. minimalizm =/= beceriksizlik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...